Prima,auto stond keurig klaar auto zelf was prima bijna nieuw Niets meer te wensen

• Vestiging: Waddinxveen

Amazing

Kreeg een aanrijding, daar sta je dan, verwend , want OV ben je niet gewend, na wat gezoek op het net kwam ik bij Willem Jan v Autohopper, Super klantvriendelijk en snelle service, dankjewel voor al je hulp. Mvg Babette Groenewegen

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Ervaring met: Personenauto

Moest snel een bestelwagen huren en werd prima geholpen.Mooie recente nette Renault meegekregen voor een nette prijs.

• Vestiging: Sneek

Prima huurauto, vriendelijke service

Via ACE bij hun terecht gekomen.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Eindhoven
  • Ervaring met: Personenauto

Uiterst vriendelijk geholpen en alles was er mogelijk ook bij retour brengen helemaal geen problemen. De borg ook uitstekend teruggestort. Dus wilt u gaan voor een topper ga naar autohopper.

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Erg blij

Auto ging kapot en moest hem gelijk naar de garage brengen. Gelukkig was de Autohopper letterlijk een steenworp verder op. Had ook super geluk dat er nog een auto beschikbaar was. Werdt vriendelijk ontvangen, goed geholpen en had ook snel een auto geregeld. Toppers bij die autohoppers.

• Vestiging: Meppel

Duidelijk

Korte lijntjes en fijn contact!

• Vestiging: Middelharnis

Remco

Prima auto stond netjes klaar. Super tevreden

• Vestiging: Oosterhout
  • Ervaring met: Bestelbus

Snel en prima auto maar .............

Goede ervaring met deze locatie. Snel en deskundig geholpen. Prima auto (Opel Mocca) die redelijk nieuw was met weinig kilometers. Kofferbak was niet helemaal schoon maar dat was in ons geval geen probleem. Grote minpunt is voor ons de borg die contant afgerekend moest worden. We zijn inmiddels een week verder en deze is nog steeds niet teruggestort.

• Vestiging: Barendrecht

Dikke 10

Beste verhuurbedrijf van Breda en omstreken.

• Vestiging: Breda
  • Ervaring met: Bestelbus

Mooie grote auto, nieuw. Service prima, misschien een beetje gehaast maar het was dan ook druk

• Vestiging: Gorinchem
  • Ervaring met: Bestelbus

Vlotte en eenvoudige service.

Ik heb hier als 19 jarige een busje gehuurd terwijl dit nergens anders kon. Op locatie ging alles soepel en vlot wat erg prettig is.

• Vestiging: Rotterdam

Huren ging vrij vlekkeloos

Huren ging vrij vlekkeloos, busje was vrij nieuw en keurig schoon en goed onderhouden. Geen minpunt te melden.

• Vestiging: Utrecht

Perfect geregeld

• Vestiging: Lochem
  • Ervaring met: Bestelbus

Ik zou hier zeker terugkeren voor het huren van een voertuig!

In de zoektocht naar een busje om te huren kwam ik al snel terecht bij Autohopper. Met twee (!) vestigingen in mijn woonplaats Apeldoorn is de keuze ook nog groot. Zelf naar de vestiging in Apeldoorn-Noord gegaan. Vriendelijk geholpen op een prima locatie. Alles ziet er verzorgd uit. De wens voor het formaat werd anders opgelost, een kleiner model was niet beschikbaar. Ik kreeg een groter model mee tegen een lager tarief. Service! De bus werd daarna klaargezet en we hebben samen een ronde gemaakt om de bus. De bus was ontzettend schoon en tevens een vrij nieuw model. De bus reed lekker en ik heb mijn taken ermee kunnen doen. Brandstofverbruik enorm acceptabel! Naderhand wilde ik de bus toch nog een dag langer huren, ik kwam in mijn planning niet uit. Gebeld, dat was geen probleem. De dag erna alsnog de bus netjes ingeleverd en wederom vriendelijk ontvangen. Ik zou hier zeker terugkeren! Dit was overigens mijn eerste ervaring bij Autohopper.

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Prima verlopen

Alles verliep soepel en snel; ook de retourneren van de borg. 1 minpuntje maar dat is niet zo zeer aan het adres van Autohopper maar meer aan de Renault; moest voor 197 km 63 euro tanken om hem weer vol af te leveren. Dat vond ik wel een heel fors verbruik voor een lege heenrit en een halfvolle terugrit!

• Medewerkers N.v.t.
  • Vestiging: Breda

Zeer positief

Heb bij harold Arendsen een bus gehuurd zeer goed geholpen met advies en behandeling van huurovereenkomst hele nette bus en ruimte genoeg ook de afhandeling vande huurperiode als je nog vragen had goed uit gelegd en duidelijk , heel goed adres voor het huren van een bus in mijn geval

• Vestiging: Ulft

Uitstekende service

Alles was super snel geregeld en ik ontving een schone schadevrije auto met alles erop en eraan.

• Vestiging: Soest

Alles Top Geregeld, Goede Service!! Top Bedrijf

zoals als al eerder aangegeven. Alles Topgeregeld.

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Ervaring met: Bestelbus

Een zeer prettige ervaring!

We hebben een bus met laadklep gehuurd bij Autohopper in Nieuw-Vennep en zijn uitstekend geholpen door Frans. Hij had alle benodigde informatie direct voorhanden. De huurervaring was vlot en de bus was vrij nieuw en ruim, wat het verhuizen van een piano erg gemakkelijk maakte. Het was fijn dat we de bus op het terrein konden achterlaten na het aftanken. Kortom, een zeer prettige ervaring!

• Vestiging: Nieuw-Vennep

Prima geregeld

Dit was de eerste keer huren bij Autohopper Industrieweg, Berkel en Rodenrijs. Directe en heldere communicatie, zowel ter plekke als per mail. We kregen een splinternieuwe bus mee. Ook handig dat er een sticker in de auto zit met de hoogte daarop vermeldt. Zeker als je zelf, zoals ik, bijna nooit in een bus rijdt. Alles netjes uitgelegd gekregen en met een goed gevoel op weg. Bus weer netjes en schoon ingeleverd. Wanneer we weer eens groter vervoer nodig hebben, komen we hier zeker terug.

• Vestiging: Berkel en Rodenrijs
  • Ervaring met: Personenauto

Goede ervaring met het huren van de bestelbus

Bestelbus stond netjes klaar met alle mee gehuurde opties. Contact met autoromar was zoals gewoonlijk zeer prettig.

• Vestiging: Hellevoetsluis

Prima service in Houten

• Vestiging: Houten
  • Ervaring met: Personenauto

Klantvriendelijk, behulpzaam en betaalbaar huren!

De huur van een Toyota Pro Ace voor de verhuizing van kind naar studentenkamer ging echt geweldig. Een telefoontje was genoeg voor een goed aanbod en ik werd echt supergoed en vriendelijk geholpen door Bas van Autohopper Houten. Dacht met ons mee en zorgde voor precies de goede bestelbus vor de juiste periode. De bus was perfect, bijna nieuw en reed als een zonnetje. Ook inleveren van de sleutel en bus retourneren was een makkie en zelfs na sluitingstijd werd ik persoonlijk en vriendelijk te woord gestaan om af te spreken waar ik precies moest parkeren. Ga de volgende keer weer bij Autohopper huren , echt een aanrader.

• Vestiging: Houten

Alles top bij autohop

Keurige auto. Mooi schoon. Alles zo als verwacht. Keurig te woord gestaan en geholpen door vriendelijk personeel. Bedankt.

• Vestiging: Stadskanaal

Boogschutterstraat 1-43