Hellemaal top

Top service en auto

• Vestiging: Voorhout

Harstikke goed

Het zijn vriendelijke mensen die mijn goed geholpen hebben.

• Vestiging: Druten
  • Communicatie

Ik ben prima geholpen, ook in de uitleg vooraf.

Ik ben prima geholpen. Vooraf goed geinformeerd zodat ik de onlinehandelingen goed kon verrichten.

• Vestiging: Hellevoetsluis

Super ervaring!

Al vaak een auto gehuurd, maar altijd gefrustreerd geraakt door de verborgen meerkosten (verzekering, extra bestuurder, km etc) die de meeste verhuurbedrijven in rekening brengen. Maar bij Autohopper gewoon geen verborgen meerkosten, een uitstekende prijs, een geweldige auto en een top service.

• Vestiging: Groningen

gewoon zeer goed

niks aan te merken goed en correct

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Communicatie

Vriendelijke service, duidelijke voorwaarden, nette bakwagen en snelle financiële afhandeling.

Vriendelijke service, duidelijke voorwaarden, nette bakwagen en snelle financiële afhandeling binnen 1 dag.

• Vestiging: Gorinchem

Autohopper - een topper

Wat een feest! Onze familie uit Australië met een VIPbus van Autohopper van Schiphol afhalen. Dat maakt indruk. De vakantie kan niet meer stuk, want de familie huurt nu ook een auto van Autohopper om Nederland te verkennen.

• Vestiging: Epe
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie

Erg vriendelijk en flexibel personeel!

Toen ik vlak voor sluitingstijd aankwam werd ik met geduld en gastvrijheid geholpen! Vragen over de overeenkomt en het gebruik van de auto werden direct en duidelijk beantwoord. Erg fijn dat de medewerker meedacht in praktische zaken. Ik kom zeker weer terug!

• Vestiging: Amersfoort

Uitstekende service

Uitstekende service en snelle behandeling. De gehuurde auto was gloed nieuw en de juiste keuze voor mijn verhuisbeweging. Kort om hier kom ik zeker terug.

• Vestiging: Woerden

Zeergoed

Alles was prima in orde zou op zoon manier meerekenen hier een auto huren

• Vestiging: Waalwijk
  • Medewerkers N.v.t.

Helemaal goed.

Vlot, attent en flexibel. Dit is nu een verhuurbedrijf waar je moet zijn voor grote of kleine verhuizingen. Alles ging lekker vlot en makkelijk. Zeker een aanrader.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Snel en goede autoverhuurder

In het weekend een busje kunnen huren voor maandag. Afhandeling ging snel en klantvriendelijk. Kom hier zeker terug!

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Voor herhaling vatbaar.

Door een andere vestiging doorverwezen naar Capelle aan den IJssel. Vlot geholpen. Ik veroorzaakte zelf voor vertraging bij de aanbetaling. Dit werd zeer coulant geregeld. Aanbevolen.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Behulpzame verhuurders en prima bestelbus

Bij de verhuuraanvraag in Zevenaar bleek de bestelbus bij dat filiaal niet beschikbaar, vervolgens heeft filiaal Zevenaar voor ons een bestelbus bij een ander filiaal dichtbij gereserveerd. Heel fijn! Verhuurder was duidelijk en behulpzaam, bestelbus was precies wat we nodig hadden. Dank voor de goede service!

• Vestiging: 's-Heerenberg

Fijne auto! Goed geregeld

Administratie goed geregeld. Betrouwbare auto. Aanrader

• Vestiging: Zevenbergen

Super!

Ik geef niet zo snel een 5 ster waardering maar bij deze wil graag autohopper Assen bedanken voor een aangename service. De auto's zijn schoon en in goede conditie. De service adviseur / verantwoordelijke van Autohopper Assen (dhr. Edwin Keyner) is heel klantvriendelijk, aardig en professioneel. Ik ben zeer tevreden met zijn service. Bedankt!

• Vestiging: Assen
  • Communicatie

Uitstekende sevice en zeer nette auto

Zeer net ontvangst, keurige uitleg en nette auto

• Vestiging: Waalwijk

Uitstekend!

Prima service. Prettig geholpen. Borg zelfde dag terug. Nette auto. Ik kan deze firma alleen maar aanraden!

• Vestiging: Den Bosch

Prima ervaring

Huren verliep simpel en gemakkelijk. Prima Bakwagen.

• Vestiging: Oosterhout

Top service

Vriendelijk te woord gestaan, alles snel en goed uitgelegd. Bij het inleveren van de bestelbus de gesaldeerde borg meteen teruggeboekt op de rekening.

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Zeer prettig en inderdaad no nonsense.

Fijne mensen die je warm ontvangen. Je word snel geholpen en inderdaad zoals ze in de slogan vermelden, een no nonsense mentaliteit. En dat met de beste prijzen. Mocht je een auto willen huren, raad ik zeer zeker Autohopper aan.

• Vestiging: Den Bosch
  • Communicatie

Friendly staff, optimal car, smooth experience.

I had a great experience renting my car from AutoHopper Maastricht. The price is affordable, the car was clean and well maintained. The staff was friendly and worked efficiently. I received back my advanced insurance payments within 48hrs. Only small issue: on the rental website I could rent the car from Saturday to Sunday, but then it turned out that Sunday they are closed, hence I had to rent it for 2 days until Monday. They communicated this as soon as the reservation went through, so I could have had time to cancel or change the reservation it if I had wanted. Simply, the website should be updated to match the actual opening times.

• Would you recommend us? Yes
  • Location: Maastricht
  • Experience with: Passenger car
  • Expertise
  • Customer Friendliness
  • Employees
  • Communication

Snel een auto keurig geregeld

Had snel een auto nodig omdat de mijne de garage in moest, geen enkel probleem. De auto was keurig en de service was uitstekend. Bleek hem een dagje langer nodig te hebben en dat was ook geen enkel probleem. Na het huren werdt de borg direct teruggestort op mijn pinpas.

• Vestiging: Brunssum
  • Communicatie

Prima bus voor een verhuizing

Fijn rijdende, ruime auto.

• Vestiging: Bergschenhoek
  • Communicatie

Goede prijs; goede kwaliteit auto; goede service

Geen gedoe maar goede, persoonlijke service van meedenkende mensen! Heel fijn!

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Boogschutterstraat 1-43