Fijn personeel en fijne auto!
Super makkelijk via de website, makkelijk en overzichtelijk. Even voor de zekerheid gebeld als de bus toch beschikbaar hadden. Dat was inderdaad zo. Volgende dag kom ik aan bij Autoshopper Hillegom, ze waren er op tijd en de bus stond al klaar voor gebruik. Vriendelijke en duidelijke recht toe aan service. Ik vroeg als we voor de zekerheid nog even een ronde konden doen om de bus om toch alles even te checken. Hebben ze zonder aarzel ook gewoon gedaan. Voordat ik de bus terug bracht had ik deze even na gebruik nog even schoongemaakt, gebezemd, verhuis pakket weer compleet gemaakt en af getankt. Bij aankomst werd ik al vriendelijk verwelkomt en hebben ze samen met mij weer even een ronde gedaan om en in de bus. Ze waren zeer content, daarna alles afgerond. Wat ik ook heel fijn vind is dat het verrekende borg bedrag direct werd terug gestort op mijn rekening. Het enige waar ze even naar moeten kijken is de server van autoshopper zelf, om een één of ander reden krijg ik de factuur niet op e-mail adres. De medewerker heeft aangegeven dit te laten onderzoeken. Allemaal samengevat ben ik een heel tevreden klant die ook gelijk weer een reservering heeft gedaan voor volgende week. Ik zou dit autoverhuur bedrijf zo weer aanbevelen aan familie en vrienden. Dit heb ik inmiddels ook gelijk gedaan.
Een bijna nieuwe Ford transit gehuurd met dubbele cabine (5 persoons) om naar Oostenrijk te reizen voor een wintersportvakantie. Bus was zeer compleet uitgerust incl navigatie en winterbanden dit alles zonder meerprijs. Dit zie je ook wel anders. Huur op alle fronten naar volle tevredenheid!
Alles uitstekend en vriendelijk geregeld!
liep soepel allemaal
Keuze maken via een overzichtelijke website en vervolgens telefonische bevestiging via de lokale vestiging. Wij huurden een kleine vrachtwagen met laadklep welke met B rijbewijs mag worden gereden. Prima en goed onderhouden voertuig tegen een meevallende prijs. Hierdoor konden wij de verhuizing in 1 dag afronden. Vriendelijk personeel en een snelle afhandeling en verrekening nadat het voertuig weer was teruggebracht. Voor ons zonder meer de eerste keus bij een volgende keer! Top!
Snelle service en zeer goed geregeld. Bakwagen is in goede staat, alles werkend en naar behoren en compleet. Eenvoudig te bedienen na heldere uitleg. Zeker aan te raden om hier een bakwagen te huren als je gaat verhuizen of veel wil vervoeren.
Snel via website en mobiel in korte tijd geholpen.
Die Huub in jullie vestiging in Arnhem, daar moet je zuinig op zijn! Enthousiast, communicatief, kundig en bijzonder vriendelijk. Allemaal dingen die maken dat ik de volgende keer absoluut weer een auto bij jullie (hem) huur. Huub is dus een ambassadeur en een klantenbinder voor Autohopper en dat is een baan die hij kan als geen ander. Goed personeel dat vertrouwen en betrokkenheid uitstraalt moet je met een lampje zoeken dus Huub en Autohopper kunnen bij mij niet meer stuk!
goed geregelt , goede bus prima.
Vriendelijk geholpen, fijne en schone bus, het verhuizen was hiermee zo gebeurd!
Uitstekend, nette prijs en een mooie vrijwel nieuwe auto
We hebben online het verhuisbusje gehuurd. We kregen vrij snel een bevestiging. Het afhalen ging gemakkelijk, korte instructie over de bus, bus doorlopen, afrekenen en gaan…bij terugkomst was alles netjes en snel afgerond. De borg wordt terug gestuurd.
was prima geregeld nette schone bus
Telefonisch kreeg ik een duidelijke uitleg over het huren bij Autohopper. De afhandeling was prima en de huurbus reed fijn.
Via mail gereserveerd. Contract was snel opgesteld. Kreeg een nette bus mee met automaat. Was even wennen maar reed uiteindelijk zeer relaxed. Kleine opmerking. Via intranet kon je de bus reserveren vanaf 08.00 uur, dat werd uiteindelijk 08.30 uur. Had ik met mijn afspraak met leverancier geen rekening mee gehouden. Puntje van aandacht.
Wij hebben voor een verhuizing een bus met laadklep gehuurd in Eibergen! Kon de bus makkelijk ophalen en inleveren! Geen lange verhalen gewoon duidelijk! De borg had ik de dag erna alweer op mijn rekening staan!
Het reserveren was snel en makkelijk en het ophalen van de bus was goed voorbereid. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en leggen alles goed en rustig uit.
Ik ben enorm goed geholpen. Last minute had ik een auto nodig aangezien mijn auto total loss was verklaard na een ongeluk. Ondanks de feestdagen ben ik geholpen aan een auto. In eerste instantie gebeld naar de vestiging in Alblasserdam. Zij hadden geen auto meer staan maar gingen toch kijken of ze wat konden regelen (heel fijn dat ze mee dachten). Vervolgens heb ik gebeld naar de vestiging in Ridderkerk, zij hadden ook niks meer beschikbaar maar gingen kijken bij andere vestigingen of ze wat hadden staan (ook hele fijne service!). Uiteindelijk hadden ze in Capelle a/d IJssel nog een auto beschikbaar. Deze had ik gelijk gereserveerd. Vervolgens bij aankomst duidelijk uitleg gekregen over de auto en bij het inleveren ook weer vriendelijk te woord gestaan door Willem (medewerker van vestiging van Capelle a/d IJssel). Bedankt voor jullie service!
Erg goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle afhandeling en vriendelijke service. Dat verwacht je misschien, maar hier wordt het waargemaakt.
Geschikte mensen aan de balie en prima bus gehuurd. Schoon, ruim, rijdt goed.
Vriendelijke medewerkers, super service, mooie auto qua prijs/kwaliteit verhouding. Zeer aan te raden!
Alles prima geregeld, top service en alles naar wens.
Wij hadden snel een busje nodig om een kast op te halen, eigenlijk was er geen één beschikbaar maar de medewerker vroeg me even te wachten of hij wat kon regelen. Binnen 10 minuten was het geregeld! De volgende ochtend werd alles snel geregeld en ook bij terugkomst was de medewerker vriendelijk. De volgende ochtend, zoals afgesproken, had ik de borg weer op mijn rekening. We komen zeker terug als we een busje nodig hebben
Fijn om een bestelbus te huren. Nette mensen met snelle afhandeling. Ook denken ze met je mee naar alternatieven wanneer je gewenste bestelbus niet beschikbaar is.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn