Top geregeld. Zoals verwacht

De bus stond netjes klaar. Goed geholpen aan de balie. Goede. Mooie bus. Bij inleveren netjes de borg weer direct terug gestort. Op mijn rekening Dus zeker voor herhaling vatbaar

• Vestiging: Hellevoetsluis

Snel en goed geregeld

Op het laatste moment had ik een huurauto nodig. Deze hadden ze staan, goede en schone auto. Administratie was snel geregeld en ik kon op pad. Ook het terugbrengen ging snel en keurig geregeld. Mocht het nodig zijn kom ik hier zeker weer terug!

• Vestiging: Beverwijk, Wijkermeerweg

Prima!

Omdat ik al lang automaat rijd was het heel fijn dat ik een busje kon huren die automaat was. Hij reed prima, en de rit naar Den Haag en terug verliep voorspoedig. Ik had wel graag een instructie boekje gehad, bijvoorbeeld om te kunnen weten waar de diesel in moest. Was een uitdaging om deze te vinden.

• Vestiging: Groningen
  • Communicatie

Alles is goed georganiseerd!!

Korte lijnen, word goed geluisterd naar wensen van klant en alles volgens afspraak geregeld!!

• Vestiging: Utrecht

gewoon goed geholpen

I booked the car less than 24hrs upfront, was quickly called by the office and confirmed the auto reservation. The car was ready and in perfect conditions. Clear instructions, no hidden costs, all went very smooth. Exactly what you expect from a car rental. I will definitely use it in the future and will recommend it to others! From me you get 5 star~!

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

Fantastisch

Dag Autohoppers, Ik heb vanwege mijn verhuizing een keer Renault Master 920 gehuurd in Zutphen. De klantvriendelijkheid en service was écht heel goed. Daarnaast was ik de eerste die in deze nieuwe auto mocht rijden dus dat was helemaal leuk! Dank jullie wel team Zutphen!

• Vestiging: Zutphen

PRIMA PRIMA PRIMA

De gehuurde bus voor 6 personen-met-baggage voldeed prima: hij was groot genoeg, schoon en reed lekker. Verder zaten de stoelen comfortabel genoeg voor een reis van 6 uur naar Parijs.

• Vestiging: Voorhout
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Goede service, aardige mensen, fijne bus

Ik ben goed en heel vriendelijk geholpen en reed een goede bus die lekker reed.

• Vestiging: Mijdrecht
  • Communicatie

Reserveer gemak en verhuurd conform afspraak.

Gemakkelijk online een bestelauto reserveren. Voertuig schoon in ontvangst genomen. Vriendelijke behulpzame medewerkers, gaven voldoende informatie omtrent de voorwaarden e.d.

• Communicatie

The guy at Autohopper took all the stress out off hiring a car

We come from Australia - and the guy from Autohopper got us into a car with no fuss ( we walked in off the street), helped us sort out the payment, and then settled the account with no fuss when we returned. The car (Hyundai i10) was perfect for our trip to France - easy to park.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.

Correct en duidelijke verhuur

Fijn contact en goed en soepel verhuurproces. Heel tevreden over de service en de auto.

• Vestiging: Kampen

Fantastische verhuurder

Ze reageerden snel op onze booking en ook op onze vragen. Het personeel was vriendelijk en het is fijn dat je de bus ook na sluitingstijd kon terugbrengen. Ik raad iedereen deze verhuurder aan.

• Vestiging: Werkendam

Goede ervaring

Busje Jumpy reed erg fijn, goede schakelbak en cruise control. Makkelijk voor het verhuizen van een student. Het contact met Autohopper Woerden was goed en flexibel.

• Vestiging: Woerden
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Snelle, vriendelijke en uitstekende service!

Super goed geholpen. No nonsense, snel en gemakkelijk. Ik ga nergens anders meer heen en zal het aan iedereen aanbevelen!

• Vestiging: Veghel
  • Communicatie

Super goede service, auto netjes

Had last-minute een busje nodig. Telefoon werd meteen opgenomen en werd meteen goed geholpen. Echt aardige medewerker en bus zag er top uit.

• Vestiging: Eindhoven

Adequaat handelen

Onze gehuurde bus werd te laat en met een klein defect retour gebracht. Monteurs zijn meteen aan de slag gegaan en de bus vervolgens bij ons thuis afgeleverd. Zorgeloze kilometers naar de sneeuw kunnen maken!

• Vestiging: Tilburg

fantastisch

Hele goede ervaring, werdt heel goed mee gedacht en alles is gedaan om de beste service aan ons te verlenen. Kortom een fantastische service en een prima oplossing aangeboden na het overleg.

• Vestiging: Baarn

uitmuntende service

De bus kon niet worden opgehaald op de gewenste dag omdat de vestiging was gesloten. Echter is de bus een dag eerder aan huis afgeleverd. Super service!

• Vestiging: Zaltbommel
  • Communicatie

Prima en vriendelijke service. Flexibiliteit indien reservering niet door zou gaan en/of je deze een dag wilde verlengen. Kosten en borg worden direct geregeld bij ontvangst en terugbrengen.

• Vestiging: Veghel
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Lokaal beschikbaar en value for money

Goede begeleiding bij het doorlopen van het ‘proces’ Makkelijk in completeren van de persoonlijke gegevens. Gewoon een goed gevoel

• Vestiging: Beverwijk

Verliep vlot en makkelijk

Auto met laadklep gehuurd voor een verhuizing. Communicatie ging goed en alles was ook makkelijk geregeld

• Vestiging: Steenwijk

Fantastisch

Superfijne en snelle service ´et duidelijkheid en zeer professioneel personeel

Slecht.

De door mij gereserveerde bestelauto stond niet op de afgesproken plaats. De mensen daar wisten van niets, terwijl ik een schriftelijke bevestiging van de reservering had. Wilde ik toch een auto, moest ik even naar Nootdorp rijden. Over de gemaakte onkosten werd helemaal niet gesproken. Al met al een hele slechte ervaring

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Snelle en betaalbare service

Alle verliep soepel en met de verhuisbus was alles goed en makkelijk te verplaatsen. Enige minpunt was dat één van de banden te zacht was, dus deze heb ik zelf nog moeten oppompen, ze waren makkelijk te bereiken om mij te vertellen met welke druk.

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

Stoere verhuisbus meegekregen van vriendelijke meneer

Best stoer om een keer met zo'n mini-vrachtwagentje te rijden, en er kon lekker veel in: in één dag overgehuisd. Service was ook prima, ik mocht de bus ook 's avonds terugbrengen als ik niet om 5 uur klaar was.

• Vestiging: Nijmegen

Boogschutterstraat 1-43