Goed en snel geregeld voor een redelijke prijs. Volgende zeker weer doen!
Duidelijke uitleg bij aflevering. Alles wat gevraagd was was keurig geregeld. Schone, zo goed als nieuwe, bus. Prima ervaring.
Uitstekende service door verhuurder. Bus zaterdag einde middag ophalen en maandagochtend weer voor de deur voor 1 huurdag. Fijn dat dit zo kon. Bus in uitstekende staat dus wat mij betreft is autohopper Utrecht-Centrum een dikke aanrader!
Last minute een auto moeten huren. Direct vriendelijk geholpen en een passende auto aangeboden gekregen. Administratieve afhandeling ging ook vlot. Zeker voor herhaling vatbaar
Alles was goed geregeld. Goede service en vriendelijke mensen.
Auto ophalen en terugbrengen was een feestje
Alles aan de ervaring was positief. Vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg over de auto en de verwachtingen. Goede kwaliteit busje en comfort. Overal een zeer aan te raden verhuurbedrijf!
Wij hebben een keuken gekocht op marktplaats, alles was wat last minute dus we moesten een busje huren. Ik heb telefonisch contact gezocht met het filiaal in Veendam, al snel bleek dat daar geen bakwagen te huur was maar er werd al snel meegedacht en er was nog 1 te huur in Assen. Ook werd er niet moeilijk gedaan met de ophaaltijd en en inlever mogelijkheden. De service bij het ophalen en inleveren was ook vriendelijk en ze dachten ook goed mee. Als ik ooit weer een auto moet huren dan is dat weer bij autohopper!
Verhuiswagen gehuurd voor de zaterdag, kregen we op vrijdagochtend een belletje dat de wagen er al stond, en we deze zonder extra kosten al die middag op konden halen! Echt heel fijn, konden wij in deze drukke periode toch een uurtje langer slapen de volgende dag. Duidelijk uitleg bij het ophalen, inleveren kon elk gewenst moment. Niets te klagen!
Binnen onze vriendengroep wordt de verhuisbus van Autohopper regelmatig ingezet. Ook deze keer was de service en het gebruik van de wagen weer top!
Goed geregeld, blij dat ik even uit de brand was geholpen met de huur auto.
Busje gehuurd om wat meubels te vervoeren. Alles is naar verwachting en volgens afspraken verlopen.
Alles verliep soepel, snel en voor een competatieve prijs. We hadden een Renault G20 gehuurd voor het verhuizen de wagen is netjes en rijdt fijn.
Last minute nog een verhuisbus nodig, maar geen probleem. Donderdag reserveren en vrijdag gebruiken. Mooie nieuwe en schone bus. Vriendelijk team.
Zeer vriendelijk te woord gestaan alles stond klaar goede uitleg en zeer aardige persoon die ons geholpen heeft
mooi met een groep met 1 auto naar vrienden van Amstel
Bij aanvang prima geholpen en mocht de bus snel meenemen, terugname verliep soepel en de bus reed prima!
Mochten we nog een keer vervoer moeten huren, dan zou ik absoluut terugkeren naar dit bedrijf.
Autohopper Wageningen heeft mijn leed van die dag, na te zijn gestrand met mijn auto, in zoveel opzichten verzacht. Zeer attente, vriendelijke en meedenkende service. Heel prettig. Ik kreeg een keurig nieuw autootje mee voor een heel schappelijk bedrag per dag en als kers op de taart hoefde ik na het te laat inleveren van de auto ook maar voor één dag te betalen. Ik weet dit bedrijf voortaan wel te vinden. Zoals gezegd, super service en kwaliteit!
Goede auto Goed desk kontakt
Ik heb zeer goede ervaringen bij autohopper. Goed ontvangen Voor herhaling vatbaar
Prima,auto stond keurig klaar auto zelf was prima bijna nieuw Niets meer te wensen
Kreeg een aanrijding, daar sta je dan, verwend , want OV ben je niet gewend, na wat gezoek op het net kwam ik bij Willem Jan v Autohopper, Super klantvriendelijk en snelle service, dankjewel voor al je hulp. Mvg Babette Groenewegen
Moest snel een bestelwagen huren en werd prima geholpen.Mooie recente nette Renault meegekregen voor een nette prijs.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn