Zie boven
Ik ben met de bus naar Copenhagen en terug gereden voor een verhuizing. De bus reed perfect en alles werkte prima. Ook het afhalen/terugbrengen van de bus was goed geregeld.
Voor een kleine verhuizing hebben we de auto met laadklep gehuurd van Autohopper Steenwijk. Het verhuur-proces wordt zeer netjes en vakkundig afgehandeld. De wagen is was heel netjes en schoon. Motorisch en rijtechnisch was de wagen zeer goed. Nette schone wagen. Bij het terug brengen van de auto is de borg gelijk verrekend met de extra kilometers. Ook krijg je een factuur in de mail. Super geregeld allemaal! Één klein verbeter puntje: Er was maar één persoon die wist hoe het verhuur systeem werkte. Hierdoor bij het ophalen en terug brengen even wachten omdat deze persoon ook de sales doet en dus bezig was met een klant. “Single point of failure” zeggen we in de IT-wereld. Dit is niet handig en niet echt klant-vriendelijk mocht deze persoon ziek zijn of op een andere manier uitvallen.
Er werd geregeld dat, na het inleveren van de huurauto, een medewerker mij naar het station bracht zodat ik mijn nieuwe auto kon ophalen.
Super!
Geregeld via internet, zeer makkelijk. Alles was duidelijk. Snel klaar. Gewoon weg TOP.
Super geregeld Luxe auto Waar voor je geld
Door vriendelijk personeel geholpen. Zeer nette bus te huur mee gekregen. Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Ik moest mijn ouders wegbrengen naar Schiphol. Ik kon op korte termijn nog een auto huren met genoeg ruimte voor 3 koffers en 4 personen!
Auto niet geveegd.( Alle rommel in een hoekje ) (Be/ Af -Handeling bij mogelijk kleine schade waardeloos.
Nou ik moest op last minute een busje hebben voor mijn vakantie en jullie hadden binnen 1dag een bus voor mij huur nooit ergens anders meer
Door pech met mijn auto in Friesland ben ik top geholpen door Autohopper Drachten met een tijdelijke auto. Ook bij het inleveren van de huurauto werd ik keurig door de heer Hofstee afgezet bij de dealer waar mijn auto in reparatie was.
Fijn contact met de mensen van autohopper en flexibel op alle fronten!!
Prima ervaring.
Vriendelijke medewerkster die goed de procedure uitlegde. Prima bus, reed lekker, voldeed aan de verwachtingen.
Goed verloop van online reservering tot afwikkeling borg. Vriendelijke, vlotte service.
Keurig alles geregeld !van auto tot personeel !
Ik kreeg een vrijwel nieuwe bestelbus mee. Eind van de middag ophalen is geen probleem, eind van de dag inleveren ook niet. We komen hier zeker weer terug.
Keurig te woord gestaan en op weg geholpen met een uitstekende bestelbus (automaat)
Snel geregeld online Zeer fijne bus Makkelijk geregeld allemaal Zeer tevreden
Geweldig, wat een gemak!
Super snel geholpen vlak voor de feestdagen. Erg vriendelijk en correct.
Na het online boeken kreeg ik meteen een telefoontje om e.e.a. te bevestigen en uitleg. Op de dag van de verhuur vlot geholpen en de auto reed als een zonnetje (ik had de week ervoor een zelfde auto elders gehuurd, die schakelde erg krakkemikkig), dus ik kon onderweg lekker mijn rug uitrusten tussen het slopen en inladen van de keuken uit ons oude huis en het uitladen van de keuken in het nieuwe huis. Alles ging zo snel dat we de auto nog dezelfde dag konden inleveren. Heel praktisch, net van de snelweg, naast een benzinepomp waar je de auto vol kan tanken voor het inleveren. Een 10! Syl
Ik had gevraagd naar iets kleins en simpels zoals een C1. Dat was niet beschikbaar dus ik kreeg de Express mee. Zoveel te beter, want in- en uitstappen was gemakkelijker voor m'n gehandicapte moeder. Door de afgesloten cabine erg stil, zodanig zelfs dat ik naar de brandstof-dop moest kijken of het een diesel- of benzinemotor was, want dat hoorde ik niet. Opmerking : ik was bij afhalen vergeten te kijken of de papieren erin lagen en merkte dus pas thuis dat dat niet het geval was : riskant in geval van controle. Het per email versturen van het contract om teminste dat te hebben duurde wat lang.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn