Perfecte auto voor een verhuizing!

Wel er voor zorgen dat er geen meldingen meer komen om olie te verversen!

• Vestiging: Boxtel
  • Communicatie

Goeie service en uitstekend wagenpark.

Zeer netjes geregeld. En heb korting nog een auto kunnen regelen. Zonder al te veel moeite.

• Vestiging: Hengelo
  • Communicatie

Een enorme practice, ruime, goed onderhouden en schone auto!

Ik heb heerlijk gereden in een hoog op de weg liggende auto met duidelijk uitzicht die zijn werk om spullen te vervoeren geweldig doet. Hij is ruim en goed te besturen. Het ophalen en wegbrengen verloopt soepeltjes en de verhuurder is enorm prettig om mee te communiceren.

• Vestiging: Hilversum
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Prima service en goede verhuisbus

Wij hebben voor een verhuizing voor 1 dag een bus gehuurd. Zowel de service als de kwaliteit van de bus waren uitstekend. Toen we 's ochtends de bus ophaalden legde Willem in 1 minuut alles uit wat we moesten weten en we konden de bus 's avonds laat weer terugbrengen. Dus zeer goede ervaring.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

goede service en een fijne auto

ervaring was goed. klantvriendelijk en behulpzaam

• Vestiging: Halsteren

Hele goede service

Zou het iedereen aanbevelen aardige en leuke mensen

• Vestiging: Steenwijk
  • Communicatie

Het was een geweldige ervaring

Ik had per direct een auto nodig en heb naar auto hopper gebeld of dit mogelijk was . Het was laat in de middag en de heer die ik gesproken heb heeft mij telefonisch al goed de voorwaarden kunnen uitleggen en duidelijk en eerlijk alle informatie gegeven. Dit voelde goed betrouwbaar en ik kon gelijk naar de zaak. Ik werd met alle geduld geholpen alles werd uitgezocht. En even later kon ik de overeenkomst ondertekenen na dat alles nogmaals goed werd doorgesproken. Ik kreeg een mooie auto te leen en heb de dagen zorgeloos kunnen rijden. Wat een geweldige ervaring.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Communicatie

Prima service en een heerlijke auto om in te rijden

Had de auto een paar dagen extra nodig ,en hebben me toen goed geholpen

• Vestiging: Dordrecht

Super geregeld

Wij hebben bij Autohopper de vrachtwagen gehuurd voor onze verhuizing. Auto en e verhuis pakket dik in orde. Ook bij het ophalen liep alls soepel. Zeker een aanrader, wij komen terug!

• Vestiging: Woerden
  • Communicatie

Goede service en nette bus.

Het begint al bij het reserveren. Je wordt vriendelijk te woord gestaan door Anne. Waar nodig adviseert ze goed bv een Early pickup. Niet wachten tot ze open zijn maar de dag ervoor al ophalen tussen 5 en 6 uur. Dus je kan gelijk beginnen met in mijn geval een verhuizing. Dan de bus dit is een nieuwe en schone bus met laadbak. Verhuizing was zo gedaan want er past een hoop in. Kortom huur hier vaker en zou het iedereen aanraden mocht je een bus nodig hebben. Tasso

• Vestiging: Alblasserdam

Prima geregeld , veel ruimte

Fijne auto , goed geregeld

• Vestiging: Puttershoek

Perfecte service

Goed meegedacht bij wat ik nodig had. Nog gebeld dat ik de bus al eerder op kon halen.

• Vestiging: Bergschenhoek

AutoHopper = Topper ! - Uitstekende service, snel en gemakkelijk

Zochten een 6 persoonsauto voor een dagje weg met het gehele gezin. Autohopper Capelle is lekker dichtbij. Reservering eenvoudig en snel geregeld en direct door Autohopper/Roggeveen gebeld. Snel, eenvoudig en toch persoonlijk iets waar je als klant blij van wordt. Service waar menig bedrijf nog wat van kan leren. Ook de persoonlijke mail achteraf is erg fijn. De bus trouwens ook. Blue Oval met net 2K op de teller. Geweldig ! Autohopper/Roggeveen verdient niet anders dan een dikke 10!

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Zorgeloos een toptransportmiddel geregeld

Online een bus geregeld, bevestiging gekregen, schone ruime moderne recente en afgetankte bus opgehaald en op pad gegaan. Bij tergkomst sleutel in de kluis gedeponeerd en de volgende dag factuur in de bus. Met vriendelijke groet. Mocht zelfs iets over de vrije kilometer heen. Goede parkeergelegenheid op en naast het terein en zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zeker een aanrader.

• Vestiging: Meppel

Snel geholpen

Ik belde heel laat, pas de dag voordat ik mijn auto nodig had en het was meteen geregeld. 2 dagen in een fijne hybride Panda gereden.

• Vestiging: Amersfoort

Fantastisch

Goede en snelle service. Prettig personeel. Snelle afhandeling. En niet onbelangrijk, zeer goede auto.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Communicatie

Topauto, geweldige vakantie gehad!

We zijn met 9 personen (4 kids, 2 ouders, 3 opa en oma's) naar Oostenrijk gegaan voor een skivakantie. De Peugeot Expert heeft ons veilig en rustig naar Oostenrijk en terug gebracht. Het was een topervaring, en de mensen van Autohopper waren tevens erg vriendelijk! Ik zou het zo nog een keer doen.

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Busje gehuurd voor een lange reis!!

Mijn ervaring met het huren van een bestelbusje van auto hopper ( Ridderkerk) was echt heel goed. Goed geholpen en een goede uitleg, gehuurd voor vijf dagen met een afstand van 3000 km…. de service die mij werd aangeboden was duidelijk en veilig. En over het bestelbusje ( Renault ) was niets aan te merken, ik zie mij zelf als een terug komende klant. Nogmaals bedankt, auto hopper

• Vestiging: Ridderkerk
  • Communicatie

Goede auto, netjes en snel geregeld

6 persoonsbus gehuurd, auto was prima en afhandeling was snel geregeld.

• Vestiging: Roosendaal

Uitstekende service

Voor het eerst een busje gehuurd ivm verhuizing. Kon 1 dag van te voren nog reserveren. Werd netjes te wordt gestaan, personeel liep mee naar de auto voor controle. ‘S middags weer terug gebracht. Papier werk netjes afgehandeld en werd netjes bedankt dat ik van hun verhuur/ service gebruik maakte .

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Fijne service en duidelijke communicatie. Ik had een bakwagen gehuurd. Ideaal voor de verhuizing, rijdt top. Ook fijn dat je hem 24u mag behouden, kan je even uitrusten na zo’n verhuisdag ;) Het is erg goed bevallen bij Autohopper Venray en zeker voor herhaling vatbaar.

• Vestiging: Venray
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

goede auto, gemakkelijk te bedienen, prima navigatie, goed verzorgd

Voldoet aan mijn eisen, waarvoor ik het nodig heeft. Goede bediening van de garage Schaap te Beesd. Deskundig personeel en flexibel v.w.b. de uitvoering en tijd.

• Vestiging: Beesd

Vriendelijk en vertrouwd!

Een goede service en vriendelijk personeel. Ik raad het aan!

• Vestiging: Winterswijk

Super practical and professional

Very practical and professional, really no nonsense :) I will use again in the future.

• Vestiging: Rotterdam
  • Communicatie

een verrassende ervaring op de ochtend na de kerstdagen.

Aangenaam verrast ben ik op de dinsdag na de kerst toen ik m'n gereserveerde verhuisbus kwam ophalen. Een mooie schone ford stond al voor mij klaar en na wat formaliteiten en een uitstekende instructie door de medewerkster is de verhuizing prima verlopen. Op de volgende ochtend een telefoontje met de vraag of alles naar tevredenheid was verlopen en dat het geld reeds gestort was is voor mij een ongekende ervaring in de huidige maatschappij. Bedankt medewerker van Autohopper Alblasserdam. Ik ben Zeer tevreden.

• Vestiging: Alblasserdam

Boogschutterstraat 1-43