Fantastisch

Zaterdag morgen 08:00 stond de bus klaar. Snelle service, 08:10 op weg naar het huis waar we gingen verhuizen. De bus was netjes, nieuw en had alles wat we nodig hadden voor een snelle verhuizing. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan vrienden.

• Vestiging: Hilversum

Het was een top maand

Ik heb de Arkana Renault met alle plezier gereden een maand lang. De verhuur ging ook heel goed zonder obstakels een auto mogen huren en bedankt voor de vetrouwen Groetjes,

• Vestiging: Barendrecht

Uitstekende service in Helvoirt

Zeer prettig en persoonlijk contact gehad met de vestiging in Helvoirt. Ga ik zeker weer gebruik van maken.

• Vestiging: Helvoirt
  • Communicatie

Ik schrijf nooit een review maar ik vond de service bij James erg goed. Super vriendelijk en zeker een sort familie gevoel is er. Vandag kwam een man met zijn zoon die zijn eerste auto wilden kopen. Eigenaar Paul kwam zitten en heeft alles uitgelegd aan de zoon. Vader komt al 20 jaar bij James en heeft al zijn autos daar gekocht en daar onderhouden. Ik zelf heb een auto gehuurd. Erg fijn en hulpzaam.

• Ervaring met: Anders

Prima auto

Prima auto goede service ( jammer dat de klok zeven uur voorliep ) grapje

• Vestiging: Doetinchem

Duidelijk en snelle service

Alles in een handomdraai geregeld. Fijne en schone bus. Handig verhuispakket het was zo klaar

• Vestiging: Breda

Super verhuurbedrijf

Vriendelijk personeel aandacht voor vragen maar zelf uitleg laadklep gegeen

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Snel en simpel geregeld, goede service.

Snel en simpel via de website de bak wagen met laadklep besteld. Direct een mail terug met bevestiging en ook na gebeld in verband met terug brengen. Deel van de borg afgekocht. Inleveren snel en simpel. Borg de zelfde dag al weer terug gestort.

• Vestiging: Bunschoten
  • Communicatie

Leuke auto meegekregen om in te rijden.

Goede sportieve auto meegekregen met weinig kilometers. Leuk om even een dag in te rijden.

Heel fijn verhuurbedrijf

Makkelijk, snel, betaalbaar. Raar zeker aan

• Vestiging: Vlissingen
  • Communicatie

Fijne bestelbus en goede service

De bestelbus stond al voor ons klaar toen we hem kwamen ophalen. Hij rijdt erg fijn, is keurig schoon en voorzien van een praktisch ingedeeld laadruimte. Meer dan genoeg spanbanden en verhuisdekens aanwezig, net als een handig hondje. Nadat je de bus terug brengt, staat het borg bedrag binnen een paar uur weer op je rekening. Top service! Zoals ik van auto Romar gewend ben :)

• Vestiging: Hellevoetsluis

gemakkelijk, oplossingsgericht en praktisch

gemakkelijk: goed en eenvoudig digitaal bereikbaar oplossingsgericht: het bestelde bleek even niet beschikbaar, waarna direct een alternatief werd geboden praktisch: flexibel in halen en brengen.

• Vestiging: Ridderkerk

Met spoed nodig, binnen 10 minuten geregeld

• Vestiging: Nijmegen

Super service

Zijn goed en professioneel geholpen. Extra’s waren geen probleem voor het personeel. Duidelijke communicatie en super auto !!

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Netjes en snel.

Fijne snelle service.

• Vestiging: Bunnik

Zeer goede service toppers

• Vestiging: Den Helder
  • Communicatie

Keurige bus voor een redelijk tarief en een klantvriendelijke dame achter de balie

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

Prima service, uitstekend en vriendelijk geholpen.

Reservering goed te doen via website en met duidelijke instructies. Afhandeling aan de balie vriendelijk en soepel. Zeker aan te bevelen.

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

De auto stond netjes klaar. Even er omheen gelopen. En gaan met de banaan. De verhuurder zei dat het net lijkt alsof je in een gewone auto rijdt en dat klopt helemaal. Na terugkomst moest ik tanken en was enorm verbaasd hoe zuinig deze rijdt. Vanwege financiële problemen vroegen we of de borg zo snel mogelijk terug gestort kon worden. Van zaterdag op zondag gehuurd en maandag was de borg al teruggestort. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik enorm blij ben dat ik hier heb gehuurd

• Vestiging: Hoofddorp

Prima ervaring

Voor een zaterdag een busje met laadklep gehuurd. Aanrader! Busje rijdt goed en is van alle gemakken voorzien. Alle schade die op de bus zat was netjes aangegeven en goede uitleg. Inleveren na sluitingstijd is geen probleem en de borg heb je de volgende dag snel en goed terug

• Vestiging: Zaltbommel

uitstekend

mijn ervaring is op alle punten goed beoordeeld. Een minpuntje was, dat de ramen aan de buitenkant niet schoon waren, maar verder was alles top.

• Vestiging: Bunnik
  • Communicatie

Super snel, en makkelijk!

Wilde graag snel een auto huren voor een dag. Ben langs gegaan en alles was binnen 5 minuten in orde gemaakt. Auto was als nieuw en werkte goed. Prijs was ook zeker te doen. Zal hier zeker vaker gebruik van willen maken.

• Vestiging: Beverwijk, Wijkermeerweg
  • Communicatie

Flexibel en correct en een super nette bus

Online besteld en op de afgesproken dag stond de bus klaar. Had hem gereserveerd voor 1 dag maar de verhuizing koste iets meer tijd. Even gebeld met Autohopper en kon de bus nog een dag extra gebruiken.

• Vestiging: Oosterwolde
  • Communicatie

Geweldig meedenkend en behulpzaam.

Doordat ik net na de kerst een bus nodig had en de zaak gesloten was het toch mogelijk een bus te huren door hem eerder op te halen.

• Vestiging: Cuijk
  • Communicatie

Volgende keer als ik een bus nodig heb kom ik hier terug

Alles was zoals afgesproken, helemaal oke!

Boogschutterstraat 1-43

7324 AE Apeldoorn