Goede service zeer fijn geholpen

Een zeer fijne auto En een goede service en goed geholpen. Voor een goede prijs een goede auto mee een aanrader

• Vestiging: Almelo
  • Communicatie

Uitermate vriendelijke ontvangst en goed geholpen. Ook alles keurig volgens afspraak afgehandeld. Aanrader voor als je een verhuisbusje zoekt!

• Vestiging: Helvoirt
  • Communicatie

Goede service, fijne auto!

Gebruik gemaakt van de grootste bus voor een verhuizing 125km verderop. Alles paste er in 1 keer in door de grote laadruimte. Dankzij de elektrische laadklep met vrijwel geen moeite! Bus rijdt erg comfortabel over grote afstand dankzij de cruise control. Zeker een aanrader!

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

Zeer goed geholpen, en een snelle afwikkeling.

Via de mail geboekt, werd er snel al telefonisch contact opgenomen. Bij het afhalen duidelijkheid over uitleg.

• Vestiging: Alblasserdam

Super service

De openingstijden klopte niet met de site en bevestigingsbrief waardoor ik een uur heb staan wachten. Dit is uiteindelijk netjes opgelost door de beste man! Verder echt een super nette auto en rijd heerlijk!! Zou de volgende keer weer hier een auto/busje huren!

• Vestiging: Schaijk
  • Communicatie

Perfecte service en vlotte afhandeling

Bij aankomst ontvangst snel auto geregeld, en inleveren na huurperiode ging vlot

• Vestiging: Hellevoetsluis

Alles verliep volgens plan

Alles verliep zoals van te voren was aangegeven bij de reservering. Alles verliep soepel, zonder problemen. Ik ben tevreden ober de klantvriendelijkheid en het vlot afhandelen van de administratieve stukje.

• Vestiging: Dordrecht

Goed contact, duidelijke communicatie

Goede communicatie, goede service m.b.t. ophalen en terugbrengen van de auto. Medewerkers zeer vriendelijk!

• Vestiging: Steenwijk

Keurig en vriendelijk geholpen

Alles was picobello geregeld. Een keurige en betrouwbare bestelbus meegekregen, en het huren ging ook eenvoudig en zonder problemen. Ze hebben zelfs nog de ruiten voor mij gekrabd voordat ik vertrok (het vriest nu). Prima service!

• Vestiging: Dordrecht

Boven verwachting

Van ontvangst tot inleveren super erg vriendelijk ontvangen .ook de duidelijkheid over kosten was super. Ondanks dat het een wat ouder goed onderhouden model betrof was de uitvoering super compleet . Volgende keer zeker weer Autohopper

• Vestiging: Puttershoek

Accuraat en servicegericht

Uitermate klantgericht en hulpvaardig waar nodig tegen marktconforme tarieven.

• Vestiging: Barendrecht
  • Communicatie

handig om in de buurt te hebben

Bij pech met mijn eigen auto, onverwachts voor 3 dagen een auto gehuurd. eerst gebeld, binnen een uur alles geregeld. en kon verder in de huurauto. blij dat het allemaal vlot en makkelijk ging.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Vriendelijk en correct

Bakwagen gehuurd voor een dag, snelle service, vriendelijk personeel, zeer aan te bevelen voor verhuur en heerlijke broodjes. Ik ga zeker terug als ik iets nodig heb.

• Vestiging: Middelharnis

Goede service, prima voertuig

Toen ik arriveerde om het voertuig op te halen stond deze al warm te draaien omdat het gevroren had. Verder ook alles prima geregeld. Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel.

• Vestiging: Den Helder
  • Communicatie

Altijd een schone en complete auto

Contact loopt altijd goed. We wilden een extra dagje erbij, geen probleem Omdat elke auto wat verschilt qua gebruik dit even op kantoor aan de medewerker gevraagd en informatie mooi compleet meegekregen De auto was weer compleet en schoon En als meerjarige gebruiker vond ik het tijd om deze review dan ook te geven

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Super goede ervaring met heel aardige spontane medewerker.

Goede service en een vlot gesprek met alle informatie die nodig is. Behulpzaam en ook meedenkend over opties tot verhuur. Prijs kwaliteit is super. De verhuisauto met laadklep die ik had gehuurd was splinternieuw. Achteraf na inleveren ook alles weer vlot en netjes afgehandeld. Een aanrader voor verhuur. Jan Vossaert

• Vestiging: Borne
  • Communicatie

Fijne medewerkers, fijne auto, fijne prijs: doen.

Op zeer korte termijn een vervangende auto gehuurd: er werd aan alle kanten meegedacht (we werden bijv. gebeld toen de huurauto eerder beschikbaar was) en de verhuurtermijn was heel flexibel (toen onze eigen auto eerder klaar was, kon de huurauto ook zonder problemen/kosten eerder terug). Hopelijk voorlopig geen autopech, maar mocht het toch gebeuren dan weten we waar we moeten zijn!

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Super geregeld en contact als persoonlijk ervaren.

Auto bespreken via de site ging goed, overzichtelijk en duidelijk. Op de locatie Druten stond de bus binnen klaar en de administratie verliep soepel. Vooral het persoonlijk contact met halen en brengen heb ik op deze locatie als extra pluspunt ervaren.

• Vestiging: Druten

Goed geregeld

Service prima, alles zoals afgesproken. Klein minpuntje: borg pinnen plus huur kan alleen als je vooraf je pinlimiet verhoogt. Max pinbedrag is standaard €1500,- per dag. Gelukkig werd daar een mouw aangepast waarvoor dank.

• Vestiging: Den Bosch
  • Communicatie

Super handig als je omhoog zit met vervoer.

Super handig als autohopper in de buurt zit en je niet weet hoe de het thuis moet krijgen. Je krijgt goed materiaal mee ik vind het ideaal. Als ik omhoog zit kwa vervoer ga ik er zeker weer naar toe echt een aanrader

• Vestiging: Epe

Topservice !

Mooi staaltje service van Heersmink Harderwijk ! Een klein uurtje na ons telefoontje stond de Bus klaar , zodat wij onze spullen dezelfde dag nog op hebben kunnen halen .

• Vestiging: Harderwijk
  • Communicatie

Heb drie dagen een bus gehuurd . Deze stond keurig klaar. Vriendelijke medewerkers : gewoon top

• Vestiging: Franeker
  • Communicatie

Een prima bus voor de verhuisklus, plus hulp bij tegenslag dus.

In een haikugedicht: Inladen bij slecht weer, regen en wind gaan flink tekeer... Stevig stabiel staat de bus

• Vestiging: De Bilt

Zeer positief

Perfect geholpen en meegedacht. Niets negatiefs te melden.

• Vestiging: Mijdrecht

Menselijk

Ik appte en belde, omdat ik, woonachtig in Portugal, voor een begrafenis in Nederland, voor 4 dagen een auto wilde huren. Met het adres en telefoonnummer van mijn, in Utrecht woonachtig dochter, voor de factuur, was het zomaar voor elkaar. Fijne service en prima auto. Graag tot de volgende keer ! Groeten uit São Marcos da Serra, Portugal

• Vestiging: Utrecht Centrum

Boogschutterstraat 1-43