Voor onze verhuizing een perfecte auto gehuurd. Vakkundig geholpen.
Super correct en net bedrijf. Alles wordt super duidelijk aangegeven en je wordt snel geholpen. Je weer precies waar je aan toe bent voordat je komt. Geen verrassingen achteraf. Busje en alle toebehoren in perfecte staat. Wij gaan nog veel meer gebruik maken van Autohopper Bergschenhoek.
Aardige medewerkers, nette afhandeling en goed geholpen
Heb voor een verhuizing een bus gehuurd type G11. Met een verhuisbox erbij, dit was een hele complete box, veel spanbanden en genoeg verhuisdekens. Bus was zeer ruim je kan er genoeg inladen. Buscwas ook netjes schoon.
Denkt mee en regelt een busje voor tijdens de onze verhuizing. Verhuissetje erbij regelen we. Top dit. Das klantenservice wij komen zekers weer terug bij dit bedrijf. Bedankt fam Verwoerd
Door omstandigheden moesten we heel snel een bestelwagen mat lift hebben. Dat is binnen 12 uur gerealiseerd en we konden m op zondag ophalen en terugbrengen.
Met spoed een busje gehuurd. Alles makkelijk te regelen online en vriendelijk personeel. Borg was 1 dag later meteen teruggestort. Top!
Duidelijke informatie. Fijn en snel geholpen. Alles prima voor elkaar.
Ik had een auto gehuurd voor 5 dagen in afwachting op de reparatie van mijn eigen auto. Toen ik dag 1 thuis kwam kreeg ik bericht dat mijn auto al gereed was en kon ophalen. Bij Autohopper deden ze niet moeilijk over de gereserveerde huurdagen en kon met 1 dag kosten de auto retour brengen. Dat is meedenken en als ik weer een huurauto nodig heb weet ik waar ik moet zijn! Tnkx!
Snelle persoonlijke service die met je mee denkt. Auto in goede, nieuwe staat en al helemaal warmgedraaid voor we vertrokken! Wel wat onduidelijk dat er extra kosten in rekening wordt gebracht voor de gemaakte kilometers en of er wel of niet getankt moet worden voor inleveren. Verder zeker een aanrader!
Was wat gedoe over de borg, werd snel en kundig opgelost
Prettige verhuurder die ook flexibel bleek . Ik kon bestelbus ook op zondagochtend halen! En in Hilversum parkeerplek voor mijn eigen auto
Alles helder duidelijk en goed geregeld.
Ik ben snel en duidelijk geholpen zowel bij afhalen als inleveren.
Je krijgt een snelle service en en leuke auto te huur voor een aannemelijke prijs. Enige min punt was dat de auto van binnen niet helemaal schoon was.
Everything went well and smoothly as expected. It is truly a trusted service. a recommendation: prices could be a bit cheaper.
Makkelijk om te huren
Telkens Fijne ervaringen gehad bij het huren, schone wagens. Duidelijke regels. # wel mogen ze de borg iets verlagen, 1500 euro borg is flink.
Goed werkende en lekker rijdende bus. Genoeg ruimte voor een verhuizing en met het verhuispakket scheelde het tillen! Goede service!
Zeer vriendelijk geholpen. Bus zag er schoon en netjes uit. Fijne uitleg over de laadklep en hoe we de bus in konden leveren. Wij hebben de bus voor een verhuizing gebruikt. Top formaat en we hoefden maar één keer te rijden. Handig dat je met B-rijbewijs in deze bus mag rijden.
Had met spoed een verhuisbus nodig. Willem belde mij heel snel terug en alles was keurig geregeld. Contact heel prettig! Bus super netjes! Kortom een dikke 10
Handig bij het verhuizen. Weinig gedoe, snel aan het werk.
Ik heb de hele ervaring als enorm soepel ervaren. Van de aanvraag inline doen, tor t telefonisxh contact. De aanvraag die ik gedaan had was niet beschikbaar, maar we hebben heel snel een uitstekend alternatief gevonden en alles was in z'n geheel een hele aangename afhandeling.
Goed en netjes geregeld. Kreeg zelfs paar verhuisdekens mee!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn