Snel contact na reservering van een verhuisbus. Klantvriendelijk en flexibel bij ophalen. Snelle en zorgvuldige afhandeling na inleveren. Erg tevreden dus!
Goede service en kwaliteit, Bakwagen stond keurig klaar eind van de dag zodat ik hem eerder kon ophalen. Afhandeling de dag erna was ook prima, zeer kundig en netjes te woord gestaan. Enkele dagen kreeg ik de eindfactuur en was alles netjes verrekend. Volgende keer wordt het weer Autohopper.
Mooie bus, vlotte afhandeling, flexibele dienstverlening van Autohopper en zeker niet duur.
Ondanks dat we te vroeg waren, werden we netjes geholpen. Ook bij het inleveren was het snel geregeld. Zeker een aanrader en de financien zijn snel weer afgerond!
Kort van tevoren huur Bakwagen aangevraagd. Perfect en snel geregeld. Vriendelijke service. Flexibel in ophaal en terugbreng momenten.
Alles zeer vlot en vriendelijk verlopen.
Super goed geregeld kregen zelfs nog een stang mee om de lading vast te zetten
Goede Instruktie,vaak bekwaam
Had een bakwagen besteld. Met 2 meter hoogt. Maar achteraf kreeg ik een mail van sorry .heb de wagen op gemeten en die is lager. En hebben ze voor mij meteen ander vervoer geregeld. Een top service. Zeer zeker een aanrader.
Alles snel geregeld bij ophalen, goede afspraak over 's avonds laat inleveren. Busje is gloednieuw en rijdt heel soepel. Wel geregeld een (waarschuwings?)piepje waarvan de functie niet duidelijk is. Verbruik viel me niet mee, ondanks continu 100 rijden, ook waar sneller mocht. Al met al goede ervaring.
Ik had op het laatste moment gebeld voor de bus. Pim heeft het zo geregeld dat dit nog mogelijk was. Men denkt goed met de klant mee. Bij het ophalen heeft Pim zelfs de ramen voor me ijsvrij gemaakt. Terugbrengen was goed geregeld en de borg stond supersnel terug op de rekening.
Het vinden van de receptie is iet wat uitdagend. Maar de man die mij geholpen heeft was uiterst vriendelijk heeft snel en adequaat de gegevens verwerkt en mij op weggeholpen met de bus. Ik mocht de bus zelfs al een dag eerder ophalen zonder kosten, daardoor kon ik op tijd beginnen in het weekend. Al met al super geregeld.
Top bedrijf!
Auto stond keurig klaar, vriendelijk en professioneel personeel. Veel plezier gehad van de huurauto. Aanrader!
Goed en snel geregeld voor een redelijke prijs. Volgende zeker weer doen!
Duidelijke uitleg bij aflevering. Alles wat gevraagd was was keurig geregeld. Schone, zo goed als nieuwe, bus. Prima ervaring.
Uitstekende service door verhuurder. Bus zaterdag einde middag ophalen en maandagochtend weer voor de deur voor 1 huurdag. Fijn dat dit zo kon. Bus in uitstekende staat dus wat mij betreft is autohopper Utrecht-Centrum een dikke aanrader!
Last minute een auto moeten huren. Direct vriendelijk geholpen en een passende auto aangeboden gekregen. Administratieve afhandeling ging ook vlot. Zeker voor herhaling vatbaar
Alles was goed geregeld. Goede service en vriendelijke mensen.
Auto ophalen en terugbrengen was een feestje
Alles aan de ervaring was positief. Vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg over de auto en de verwachtingen. Goede kwaliteit busje en comfort. Overal een zeer aan te raden verhuurbedrijf!
Wij hebben een keuken gekocht op marktplaats, alles was wat last minute dus we moesten een busje huren. Ik heb telefonisch contact gezocht met het filiaal in Veendam, al snel bleek dat daar geen bakwagen te huur was maar er werd al snel meegedacht en er was nog 1 te huur in Assen. Ook werd er niet moeilijk gedaan met de ophaaltijd en en inlever mogelijkheden. De service bij het ophalen en inleveren was ook vriendelijk en ze dachten ook goed mee. Als ik ooit weer een auto moet huren dan is dat weer bij autohopper!
Verhuiswagen gehuurd voor de zaterdag, kregen we op vrijdagochtend een belletje dat de wagen er al stond, en we deze zonder extra kosten al die middag op konden halen! Echt heel fijn, konden wij in deze drukke periode toch een uurtje langer slapen de volgende dag. Duidelijk uitleg bij het ophalen, inleveren kon elk gewenst moment. Niets te klagen!
Binnen onze vriendengroep wordt de verhuisbus van Autohopper regelmatig ingezet. Ook deze keer was de service en het gebruik van de wagen weer top!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn