Helemaal prima

Eigen auto stond na pech bij de garage uiteraard vlak voor one vakantie... Gekozen om een goede auto te huren. Snel geregeld, persoonlijk contact, meedenken in mogelijkheden, vriendelijk en correct. Blijft veel geld een auto huren maar dit was eker de beste deal. Bijna nieuwe auto, ruim, zuinig waar voor het geld en de Summer Deal was echt een goede actie voor onze vakantietrip.

• Vestiging: Apeldoorn West
  • Ervaring met: Personenauto

Goede service, aardige personeel.

• Vestiging: Dordrecht

Ben dik tevreden

Super fijne uitleg en snelle verhuur. Toffe medewerker en goed geholpen

• Vestiging: Uden

Top geregeld!

Mijn auto die kapot was stond nog in het buitenland en de leenauto om naar Nederland te rijden moest helaas weer ingeleverd worden. Gelukkig kon ik een fijne huurauto bij Autohopper Den Bosch regelen. Er is netjes contact met me opgenomen om alles door te spreken. Een handgeschakelde auto was niet zo snel beschikbaar dan ik nodig had, dus kreeg ik zonder extra kosten een upgrade naar een automaat, een wat luxere versie. Ik ben zelfs opgehaald op de plek waar ik mijn leenauto moest inleveren (In de buurt van Autohopper). Heel fijn dat ze deze extra service geven. Toen zat de tijd er helaas op en heb ik de hele fijne auto moeten terugbrengen en de borg weer netjes teruggekregen. Als het ooit nodig is, dan zal ik hier zeker terugkomen!

• Vestiging: Utrecht

Top, snel geregeld

Even snel een busje huren, dan is dit t goede adres, goed en snel geregeld!

• Vestiging: Vlaardingen
  • Ervaring met: Bestelbus

Busje voor een dag gehuurd , ben prettig en efficiënt geholpen

Prettig, efficiënt en snel

• Vestiging: Breda
  • Ervaring met: Bestelbus

Alles naar de wens alleen borg retour duurt te lang kan ook sneller

• Vestiging: Nijmegen
  • Ervaring met: Bestelbus

Fantastische service, mooie auto en heel vriendelijk geholpen

Zou dit bedrijf in Nootdorp iedereen aanraden. Super vriendelijke medewerkers, goeie service en altijd een vrij nieuwe auto.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Ervaring met: Personenauto

started well until ended in anger

Very friendly service and well organised. Until the day after when Auto hopper tried to scam. Without contacting me, they put on extra costs of 438,- euro claiming it was for damage and fuel, which was both false as the damage was not mine and I filled the tank before returning the vehicle. with a very friendly mail they said that this money will come out of my deposit. After a very angry phone call, they admitted it was their error, for both false accusations.

• Medewerkers N.v.t.
  • Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Ervaring met: Bestelbus

prima bus en goede service

Ophalen en inleveren ging allemaal heel soepel en de bus rijdt prima met handig verhuispakket erbij. Het verhuizen was daardoor stuk eenvoudiger.

• Vestiging: Nieuw-Vennep
  • Ervaring met: Bestelbus

Fioole auto.s een goed adres om een schone nette bus te huren.

Goed adres Fioole auto.s te Zierikzee om een schone nette bus te huren. Met vriendelijke medewerkers die begrijpen wat je nodig hebt. TOP bedrijf

• Vestiging: Zierikzee

Gewoon Top!

Super service!

• Ervaring met: Bestelbus

Geweldige service, met meedenkende mensen.

Hadden op korte termijn een personenbusjes nodig. We werden enorm goed , netjes en meedenkend geholpen. Dit is een enorm fijn bedrijf en enorm klantvriendelijk. Mochten we ooit weer iets moeten huren dan gaan we zeker hier weer heen.

• Vestiging: Apeldoorn West

Top service en auto!

Alles was gewoon perfect!

Echt helemaal perfect!

Prima service. Ik kreeg een upgrade naar een Bestelbus met laadplatform. Goede voorwaarden en ik werd uitgebreid gebriefd door het vriendelijke en kundige personeel.

• Vestiging: Odoorn
  • Ervaring met: Bestelbus

Super geholpen met super auto

Hybride Hyundai Kona rijdt heerlijk én zuinig. Ophalen was supervriendelijk, terugbrengen makkelijk met sleutelbak en afrekening was snel en correct.

• Vestiging: Middelharnis
  • Ervaring met: Personenauto

Wij hebben een bus gehuurd om spullen te verhuizen van Zierikzee naar Hellevoetsluis en alles is vlekkeloos verlopen! De bus was netjes, het huren ging snel en makkelijk en de service was echt top. Zeker een aanrader!

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Ervaring met: Bestelbus

Second rental experience, and again very pleased!

First experience was with the branch in Cappelle aan den IJssel which was extremely pleasant, and now second time with De Bilt branch, and again very great experience ! Thank you!

• Vestiging: De Bilt
  • Ervaring met: Aanhangwagen

Vlotte service en vriendelijke uitleg over de bus.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Arnhem
  • Ervaring met: Bestelbus

goede en snelle service :)

goed geregeld, goede service en super vriendelijk personeel

• Vestiging: Zwolle

Supermakkelijk en goede service

Alles ging heel soepel. Ik moest mijn zoon verhuizen en was in één dag klaar. Het was snel geregeld en iedereen was vriendelijk

• Vestiging: Haarlem
  • Ervaring met: Bestelbus

Uitstekende klantenservice en concurrerende prijzen.

Ik heb de prijzen bij verschillende verhuurbedrijven gecontroleerd. Ze lijken allemaal erg op elkaar. Ik informeerde naar de beschikbaarheid en werd teruggebeld om mijn reservering te bevestigen. De auto was klaar, schoon en in goede staat. Ik bracht de auto terug en ontving een eindafrekening zonder verrassingen.

• Vestiging: Breda
  • Ervaring met: Bestelbus

Ik ben netjes geholpen en de auto was ook schoon geleverd. De borg netjes op tijd teruggestort

Een goed autoverhuurbedrijf. Leveren nette en schone auto en mensen met kennis van zaken.

• Vestiging: Amersfoort

Prima service.

Auto stond klaar, compleet met alles zoals dekens, steekwagen, hondje, laadstang en spanbanden. Ik werd snel en vakkundig geholpen, dor een vriendelijke medewerker en de auto reed prima. Wel was de voorruit van binnen en van buiten vies. En ik vond het verbruik van de auto (groep G20) hoog, namelijk 28,51 liter voor 158 km (1 op 5,5!); terwijl het merendeel van de km's op de snelweg werd afgelegd.

• Vestiging: Voorhout

Boogschutterstraat 1-43