Auto stond netjes klaar
Positieve ervaring met het huren van een bestelbus, klantvriendelijk
Tegen een naar mijne inziens goede prijs een verhuiswagen gehuurd die makkelijk te besturen was en mooi ruim! Goede en duidelijke service ook vanuit autohopper en nu kan je zelfs nog je huurbedrag terug winnen, wat wil je nog meer…? Bedankt voor alles
Het huren van een bestelbus was van begin tot eind helemaal goed geregeld. Goede ontvangst, prima bestelbus en goede nazorg. Dank Firma vd Wouw Waalwijk!
De auto die ik kreeg was erg modern, netjes en reed prettig. De service aan de balie was goed en ook het inleveren was makkelijk.
Het was snel en simpel geregeld. Alles stond al klaar bij aankomst. Ontzettend klantvriendelijke geholpen. Kortom: een aanrader!
Snel online geregeld, keurig gebeld en bestelling telefonisch licht gecorrigeerd. Ophalen en terugbrengen wederom snel en probleemloos verlopen.
Klantenservice denkt goed mee en alles is tot in de puntjes verzorgd! materiaal waar je mee op pad gestuurd wordt is top!
We hebben voor 1 dag een boedelbak/verhuisbus gehuurd. Het huren ging heel snel en ook de afhandeling ervan. We kregen een nette bus mee die nagenoeg nieuw was. De medewerkers zijn erg vriendelijk en werken snel. Ook de prijs is goed!
mooi
Goede ruime bakwagen. Communicatie is goed. Goede service
goede service , prima auto met alles erop en eraan
Goed en duidelijk
Ik zou Autohopper Deventer aanraden bij iedereen. Zeer prettige en vlotte reacties op vragen, daarbij vriendelijke en persoonlijke benadering bij het ophalen van de auto.
Perfect geholpen en goed meegedacht van Autohopper Tilbutg
Professional front desk and nice cars, and honest fare!
Voor mijn zoon had ik een bakwagen nodig met laadklep. Via internet kwam ik bij autohopper terecht. Na de nodige informatie heb ik bij hun de bakwagen gehuurd. De pech was dat de prijzen opeens waren verhoogd, na overleg met de zeer klantvriendelijke Nazmi kreeg ik de auto toch voor de oude prijs. Alles was goed geregeld, we werden gevraagd de bakwagen een dag eerder te halen, wat voor ons erg prettig was. Handig was ook dat je de sleutels s’avonds kon inleveren. De borg die ik moest betalen had ik na een dag al weer op mijn rekening staan.
Wat extra vrije kilometers zou fijn zijn geweest, maar ze waren al de goedkoopste en lekker in de buurt dus mag eigenlijk niets klagen.
Fijne betrouwbare bus voor personen vervoer
Voor een kleine verhuizing een ford transit in Hillegom gehuurd. Reed goed, afhalen verliep soepel, inleveren idem. Geen verrassingen. Dus precies zoals je hoopt.
Duidelijk wat er aangeboden wordt en contact verliep heel vlot. Voertuig was nog redelijk nieuw.
Erg goed geholpen: zeer tevreden. Een aanrader!
Fijn bedrijf om een auto te gaan huren.
Een auto huren is wat mij betreft geen hobby. Alleen als het nodig is, doe ik dat. Maar als het dan zover is, doe ik dat hier. De bakwagen die ik heb gehuurd, was goed en schoon, de voorwaarden zijn duidelijk en de medewerkers zijn top. De 'early pick up' is een uitkomst en ook het terugbrengen ging als een zonnetje. Verhuispakket nodig? Allemaal te regelen. Volgende keer weer <(^^,)>
Perfect geregeld
Boogschutterstraat 1-43