Onverwachts een busje nodig om e.e.a. te verhuizen. Op de website rondgekeken naar de mogelijkheden maar vanwege 'de haast' Autohopper gebeld! Ik kreeg gelijk een aantal opties te horen en heb direct een auto vast kunnen leggen voor de volgende dag. De auto stond keurig schoon klaar. Papieren snel geregeld. Betaling gedaan en zoals ze aangeven borg in no-time retour. Gewoon TOP! De volgende keer weer naar AUTOHOPPER.
Prima personenbus, rijd goed.....ruim genoeg. Alleen jammer dat je op de tweede bank je benen niet kwijt kan onder de voorste bank.( Wij reden naar Wintersport met een personenbus)
Bus was netjes gewassen aan de buiten kant. Aan de binnen kant hier en daar spullen van de vorige huurder. Communicatie is goed en duidelijk antwoord op vragen. Was erg druk bij het ophaal moment hierdoor gehaast geholpen.
Keurig geregeld allemaal. Mooie schone bus gehuurd voor een nette prijs. Erg blij mee!
Zie boven
Duidelijk van begin af aan. Je weet waar je aan toe bent en wat je krijgt. Nette huurauto. Dik voor elkaar.
Leuke en aardige werknemers , goed onderhouden bus en heel flexibel qua tijden. Ik zou ze zeker aanraden in mijn kennis kring
Prima service.
Bij autohopper een mooie ruime verhuiswagen gehuurd. De auto zag er top uit en het was snel geregeld. Zal in het vervolg zeker terugkomen!
Ik Züchter een autootje voor 4 dagen. Wij wohnen in Oostenrijk en bij het overlijden van mijn moeder reed mijn man mee naar Nederland, maar moest de volgende dag weer terug. Ik had een auto nodig. Via via uitgekomen bij Autohopper Hillegom. De auto halen was wat rommelig, computer deed raar, de meneer wist geen prijzen, maar uiteindelijk was het toch gelukt. Terug brengen vanmorgen ging erg soepel bij Menno. Slechts 46 kilometer meer gereden, dus weinig hoeven bijbetalen. Volgende keer zeker weer naar Autohopper.
Nette bus, goed geregeld, duidelijke afspraken. Een 10 door het stapje extra.
beste Ik was onderweg naar fruitlogistica mijn motor lampje brandde en ik was in de buurt van Hengelo, omdat ik het niet veilig vond om zo te rijden heb ik op internet, huurauto Hengelo opgezocht, en gebeld kreeg een heel aardige mevrouw aan de lijn en was in minder dan 5 min geregeld, ik kon naar Amelo rijden want dat was dichterbij van de plek waar ik stond daar aankomen was ik heel snel geholpen kreeg een splinternieuwe Toyota c-hr hybride , zeer zuinige auto voor die lange reis zeer aardige mensen heel erg behulpzaam en ook kreeg korting gr Drona
2 dagen van te voren een auto gereserveerd. De auto die ik had gereserveerd was niet beschikbaar, maar kreeg gelijk een grotere auto aangeboden voor dezelfde prijs. Prima opgelost. Auto overdracht ging lekker snel en het terugbrengen was ook makkelijk. Ik kom hier graag terug en beveel Autohopper zeker aan!
Netjes geholpen en snelle service.
Bij reserveren van bus snel teruggebeld dat deze beschikbaar was. Bij ophalen bus ook leuk contact en fijne afhandeling papierwerk. Zelfde dag bus teruggebracht en binnen enkele dagen keurig borg teruggestort gekregen. Binnenkort weer bus nodig en ga uiteraard gewoon weer naar dezelfde autohopper
Alles prima geregeld en volgens afspraak. Administratie na inlevering snel afgehandeld. Borg snel terug op de rekening. Net geen vijf sterren omdat op de overeenkomst twee minieme, bekende plekjes op de auto niet waren aangekruist op de overeenkomst.
Goede service en makkelijk in de omgang.
Het reserveren via internet ging snel en makkelijk. Snel een bevestiging ontvangen. Auto stond klaar bij afhalen.
Alles was precies geregeld zoals afgesproken. Ontvangst op de vestiging bij Heersmink Harderwijk was uitermate vriendelijk, met een glimlach. Top verhuurder!
Zeer tevreden over de auto, prima dienstverlening, duidelijke afspraken en prijzen.
Op het laatste moment hadden we een bestelbus nodig. Dit kon snel geregeld worden, zelfs op zondag ophalen en terugbrengen.
Prima ervaring met Autobopper Oosterhout. Op slechts 500m wandelen van huis Goede bus, prima service en afspraken Uitleg, gebruik alles prima in orde en zeker voor herhaling vatbaar
Het huren van de bus beviel erg goed. Bij het afhalen was er geen onnodige rompslomp gewoon het afgesproken bedrag inclusief borg betalen, korte ronde om het voertuig om de schades na te lopen en gaan. Bij inleveren minstens net zo soepel, sleutel afgegeven, kort het voertuig geïnspecteerd en het geld direct terug gepind. Vriendelijke service en geen gedoe in tegenstelling tot sommige concurrenten. Echt een aanrader.
goed en to the point.
Ik heb een auto gehuurd, netjes geregeld, ik ben zeer tevreden
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn