I rented a vehicle for 4 weeks and because my car was still in the car shop I had to extend my original lease 2 times for 2-3 more weeks each time. Autohopper was very professional and the rental process was very easy to take care of! I would recommend!
Vandaag een Renault 6 persoons+bagagebus gehuurd bij Autohopper in Elst. Zeer correcte, vlotte, meedenkende deskundige medewerker legde alles duidelijk uit. Tot mijn verrassing kreeg ik een zo goed als splinternieuwe (4500 km) bus mee. Nog even de aandacht gevestigd op enkele controlelampjes en dan .... rijden maar! Ook na terugkomst zeer vriendelijk ontvangen en alles keurig afgehandeld. Wanneer ik weer een busje nodig heb, weet ik wel waar ik naar toe ga! Autohopper Elst!!
Alles was precies als afgesproken, de auto reed fijn en was schoon. Mijn eigen auto vond ik in goede conditie terug, toen ik vier dagen later terugkeerde. Ik woon nu in Frankrijk, anders zou ik zeker vaker gebruik maken van dit bedrijf als ik een grote auto nodig had.
Vandaag een grote bus met laadklep gehuurd bij Autohopper Moerman in Alblasserdam. Naar alle tevredenheid geholpen en heel netjes alles afgehandeld. Ook bij het terugbrengen heel netjes te woord gestaan en de benodigde handelingen correct en vakkundig af kunnen handelen . Was allemaal in no time geregeld en ik ben een zeer tevreden klant. Dank jullie wel, team !!!
goede service
Vrachtwagen gehuurd voor verhuizen Goed geregeld Fijn geholpen
Het papierwerk werd vlot afgehandeld en ook bij het terug brengen werd ik vlot geholpen.
Geweldig om hier een auto te huren. We komen met de vakantie weer terug om een personenauto te huren
Vriendelijke medewerkers Helpen je goed snel op weg en snel afgehandeld bij inlevering
Ontzettend vriendelijk geholpen en alles was top geregeld. Met de volgende verhuizing gaan we zeker weer een auto bij dit bedrijf huren. Absoluut een aanrader!
Als de klanten de huurwagen terug brengen ook meteen doorgeven dat er bijgeluiden zijn of dat de radio het niet doet zou een volgende klant minder problemen hebben zoal wij beroeps chauffeurs onderling roepen het is net Annie iedereen rijd erop.
Uitstekende service van Autohopper in Zwolle, echt een aanrader!
De huurauto's die Autohopper verstrekt, zijn van goede kwaliteit. De communicatie behoeft wel enige verbetering d.w.z. de huurders beter op de hoogte moeten gebracht van de z.g. "do's and don'ts". Bijvoorbeeld of de huurwagens bij inlevering moeten zijn gewassen. Voor de rest zeker géén klachten.
Fijne mensen - no-nonsense - prima auto
Voor onze verhuizing hadden we een Autohopper gehuurd met elektrische laadklep, waardoor onze verhuizing een stuk lichter werd. De informatie vooraf was goed, we werden heel vriendelijk geholpen en ook het terugbrengen was een makkie met de sleutelkluis. Kortom: topervaring!
De medewerkers waren vriendelijk, behulpzaam en professioneel. De auto zelf was keurig verzorgd, en zowel het ophalen als retourneren verliep vlekkeloos.
Op alle punten een prima ervaring. Goede communicatie, we moesten de verhuizing en dus ook de dag voor het huren van de bus, een paar dagen verzetten. Dit was geen enkel probleem en werd gelijk geregeld. Bovendien was het een fijne bus die ook een goede bijrijdersstoel heeft. Bus is ook groot , we konden op deze manier goedkoop verhuizen.
Fijne auto, goede service
Op hele korte termijn had ik een bestelbusje nodig voor een zaterdag. Had telefonisch contact wat heel prettig verliep, en de medewerker probeerde volledig mee te denken en te werken. Busje was dus snel geregeld en kon ik ophalen op het gewenste tijdstip. Ook ter plekke vriendelijk personeel en bereid de tijd te nemen die nodig was. Helemaal niks aan te merken op het bedrijfen hun manier van werken en contact. Als ik weer een busje of auto nodig heb, is autohopper de eerste waar ik aanklop
Goede en zeer vriendelijke service. Bereid mee te denken als het even niet loopt zoals het moet lopen.
Goede service. Duidelijke uitleg. Flexibel met ophalen en terug brengen van de leenauto. Auto werkt naar behoren. Geen mankementen.
Duidelijke communicatie. Nieuwe bus. Alles was goed geregeld.
De auto stond op tijd klaar en was in zeer goede staat. Helaas lag het verhuispakket nog niet in de bus maar dit kon snel bij elkaar worden gezocht. Vriendelijke service. De medewerker was zeer behulpzaam toen ik van mijn reservering voor een grote verhuiswagen bij nader inzien toch een kleinere variant wilde huren. Kortom, een aanrader bij een verhuizing.
auto twee weken van te voren gereserveerd. vlak voor de geplande datum een telefoontje of het zou uitmaken, zonder extra kosten, een wat grotere bus te gebruiken. Bus stond klaar en rijden maar. Fijne bus, prettige afhandeling. Voor ons zeker hier weer een busje huren als het nodig is! Top!
Snel contact na reservering van een verhuisbus. Klantvriendelijk en flexibel bij ophalen. Snelle en zorgvuldige afhandeling na inleveren. Erg tevreden dus!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn