Voor het eerst een auto gehuurd bij Autohopper Van der Horst in Leeuwarden. De bestelbus stond klaar toen ik kwam en zag er netjes uit. Aan de balie werd ik keurig geholpen. Bij de bus heb ik nog wat instructies gekregen over hoe dingen werken. De waarborgsom keurig terug gekregen. Een adres om nog eens terug te komen!
Snel en eenvoudig via website te reserveren. De ontvangst aan de balie is netjes. De bestelwagen zag er helaas wat smoezelig uit en moest ik zelf van het krappe parkeerterrein halen. Huurtarief aan de stevige kant.
De kleinere auto was voor ons toereikend geweest. Deze was niet meer beschikbaar en werd ons aangeboden de G20 voor de prijs van de kleinere. Top.
The service is really nice, the conditions are clear and easy and the car is clean. However, the price is little bit expensive, considering the only 100 free kilometers per day, and that the price is exclusive the fuel.
Goede nette wagen voor een nette prijs. Netjes geholpen en de borg snel terug ontvangen.
Ik had online een auto gereserveerd. Ik werd keurig terug gebeld dat ze op maandag gesloten zijn maar ik kon toch gewoon een auto ophalen. Perfect.
Geen gezeur of je dit of dat of zus of zo nog extra's wilt. Lekker duidelijk, transparant en bij terug komst binnen 1 minuut de borg weer terug op de rekening. En daar wordt ik dan ook vrolijk van.
Alles goed geregeld, snel contact en een fijne service. Wagens zijn goed onderhouden en zijn bovenal erg zuinig. Aanrader!,
Auto stond netjes klaar, goede uitleg gebruik auto en eenvoudig inleveren. Met een appje terugmelden als je eerder inlevert ook mogelijk. Snelle afhandeling borg en definitieve factuur. Geen minpunten kunnen vinden.
Een bakwagen gehuurd voor 1 dag. Bij ophalen nog wat bonushuur uurtjes erbij gekregen, Dat geeft een “warmbadgevoel” en waar voor je geld. Top, volgende keer (dat wordt later dit jaar) ga ik weer boeken bij deze Autohopper vestiging !
Als je snel een busje wil huren dat is het gauw geregeld! En niet duur
Bus met laadklep gehuurd, deze was keurig in orde en reed perfect. Ik had ook gekozen voor de extra verhuisdekens en toebehoren, deze waren ruim aanwezig en in goede staat. Kortom een goede ervaring en vriendelijk personeel!
Hoi,ik denk als de verhuur zaterdag 8 uur is heb je een 1uur meer tijd, dat is voor een zaterdag beter.
Goed geholpen door de medewerker, ter plaatse ! Prima bus ,alles conform afspraak
Betrouwbaar, correct en duidelijk !
Goed geregeld. Alles netjes uitgelegd. Eigen risico afkopen is zeker de moeite. Verhuispakket lag netjes in de bus. Inleveren was ook gemakkelijk.
Goede prijs, zeer vriendelijk en meedenkend en nette nieuw uitziende bus. Kortom Autohopper Vlaardingen is een aanrader!
Wij raden Autohopper Jan Snel zeker aan! We hadden al aangevinkt dat we de auto eerder wilden halen, maar nóg eerder was geen enkel probleem en werd ook niet extra berekend. Hele fijne auto (Renault met laadklep) voor onze verhuizing! Wij hebben de auto op zondag ingeleverd en de volgende dag stond de borg alweer op de rekening. Kortom: zeker een aanrader!
Vriendelijk te woord gestaan, vlotte afhandeling en gemakkelijk te reserveren. Echt een aanrader!
Prima bus, prima service en voordelig bovendien
Snelle service, vooral gegevens invullen en heel snel op pad. Ook inleveren top en… aftanken ter plaatse. Volgende keer zeker weer hier huren!!
Er wordt op de site van Autohopper gezegd 'zonder gedoe en voor een scherpe prijs' en dat is ook zeker de ervaring die ik bij Autohopper heb ervaren. Ook erg vriendelijke personeel.
Uitstekende service en prima materiaal een aanrader
Wij hadden een bestelbus nodig voor onze verhuizing. Wat super fijn dat we ook een verhuis pakket, bij de bestelbus konden huren. In eerste instantie een te hoge bus besteld en deze kon moeiteloos aangepast worden naar een lagere versie. Daarna de gereserveerde bestelbus nog 1 week uit moeten stellen, want ja...je hebt niet alles in de hand bij een verhuizing. Dat was ook.geen probleem. Tijdstip van bestelbus inleveren was ook flexibel . Dus kortom een hele fijne ervaring !
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn