voor onze wintersport had ik 10 dagen een Toyota Carolla station met dak dragers en een ski box gehuurd. Van de auto kreeg ik snel een bevestiging met goedkeuring. Dak dragers en koffer ging wat moeilijker door een paar keer telefonisch contact te hebben gehad is dit uiteindelijk helemaal goed gekomen. We kregen een mooie, luxe auto mee met alle moderne technieken. Alles was perfect en netjes geregeld. van de zomer doen we dit nog een keer en volgend jaar winter net zo. Een blije huurder.
Kleine vrachtwagen voor verhuizing voor een zaterdag gehuurd.Wij mochten deze al eind vrijdagmiddag ophalen.Borg en huur gelijk betaald, smiddags teruggebracht na afstanden.Maandagochtend mail van Hopper ontvangen dat alles oké is en gelijk borg teruggestort gekregen.Fijn zaken met hun te doen, prettig geregeld.
Vriendelijke ontvangst door de heer Roggeveen van Autohopper Capelle aan den IJssel. Borg is keurig binnen 1 werkdag teruggestort. Erg prettig bedrijf om een auto te huren.
Telefonisch advies heeft geleid tot de juiste online bestelling van de bus. Binnenlaten weergeven online zou kunnen helpen in de keuze. Maar zo kan ook! Bevestiging en uitleg vrijwel direct na de reservering toegestuurd gekregen. Prima ontvangst ter plekke, goede uitleg en vriendelijk in de omgang. Nette bus, vol getankt niets op aan te merken. Eigen auto op terrein gelaten en achter het hek wanneer het een latertje wordt. Echt prima en een aanrader!!
De bus stond op tijd klaar. We werden snel geholpen en de bus reed goed en deed precies waar die voor bestemd was. 10/10
Vriendelijke ontvangst,alles netjes geregeld, goedkoop. Kortom; wil je een bus huren? Ga naar Autohopper!!!
Klant vriendelijk en goeie autos
Eén week de reclameauto gehuurd. Bij de verhuurder alles snel geregeld, vriendelijk personeel. Bij terugbrengen was de zaak gesloten, maar kon ik de sleutel in de kluis doen. Daardoor hoefde ik niet op openingstijden te letten. Ik was helaas vergeten te tanken, maar dat heeft de verhuurder voor mij gedaan en verrekend met de borg. Top service!
Na afgeschrikt te zijn van de reviews van "de grote autoverhuurders" voor het eerst gekozen voor deze partij. Hetgeen men mee adverteert, komt men ook na. Eenvoudig huurproces, goed klantencontact en no-nonsense in de afhandeling. Absoluut een aanrader. Kentekenbewijs ontbrak, gemeld en werd binnen paar minuten nagemaild. De daadwerkelijke reseveringsaanvraag kwam op een paar euro net anders uit dan hetgeen de tool online had berekend, maar dat was geen probleem. Borg binnen 24 uur teruggestort. Uitstekend!
Duidelijke site, snelle reactie, goede communicatie, vriendelijk personeel kortom wat wil je nog meer.
Geweldig goed omdat ik op vrijdag ochtend toen bleek dat ik niet meer met mijn eigen auto mocht rijden ik gelijk bij U een huur auto kon kom ophalen die net terug was gebracht door de vorige huurder.
Het online huren was heel makkelijk, evenals het afhalen en terugbrengen van onze bakwagen. De wagen was netjes en in goede staat, aan de balie werd alles goed uitgelegd. Fijne sfeer en goede behulpzame service! Ook is het relatief goedkoop om hier te huren. Zeker een aanrader!
Duidelijke communicatie , top afhandeling en kwalitatief uitstekende bus. Top service waarbij je met wat eten en drinken op zak de weg wordt op gestuurd.
Goede service, goede schone auto
Goede service, snel en duidelijk! Auto reed heerlijk!
Ik heb bij Pim van auto Barendrecht een aanvraag gedaan voor het huren van een bakwagen. Ik kreeg vrijwel direct reactie zodat ik de bakwagen op de gewenste dag had gereserveerd. Bij het ophalen van de bakwagen werden zonder onnodig oponthoud de papieren ingevuld en na een heldere instructie kon ik het voertuig meenemen om te verhuizen. Pim dacht mee over spanbanden en verhuis karretjes zodat ik nog efficiënter kon verhuizen. Voor een eerlijke prijs geholpen en ontzorgd zonder “kleine lettertjes”
Voor het verhuizen van de grote, zware spullen en halen van de nieuwe keuken de wagen via de early pick-up gehaald bij Virena. Zodoende de volgende morgen startklaar om te vertrekken. Hele dag gebruik van gemaakt met 2e chauffeur mogelijkheid en pas de volgende dag voor 8.00 retour gebracht voor een in verhouding schappelijk bedrag.
Snel en gemakkelijk geregeld. Goede keuze uit voertuigen. Klantvriendelijk en correct financieel afgehandeld.
Prima contact in en met de winkel, ophalen en brengen ging hartstikke goed, afwikkeling ook
Goede ervaring , een week gehuurd naar het buitenland dwars door europa. Goede bus. Zeker volgende keer wederom via Fioole auto's te zierikzee weer een bus huren , deze keer het grotere model.
Makkelijk, zonder veel gedoe en met goede kwaliteit huren. Goede service, al duurde het wat lang voordat het geregeld was. Op de website staat dat het "om de hoek" is, maar het ligt op een afgelegen industrieterrein. Verder heel goed geregeld en voor een goede prijs.
Bakwagen gehuurd voor een beurs...had de wagen op vrijdag en zondag nodig. In overleg mocht ik de bakwagen op zaterdag bij de deur houden (mits niet verhuurd)....TOP!
Online een bus geregeld. Via de website was dat snel en vooral duidelijk geregeld. Geen kleine lettertjes. Communicatie met locatie Oosterhout bij het afhalen was ook duidelijk. De bus was net nieuw en nog netjes schoon, dus dat was perfect. Als ik nog een keer een tijdelijke bus of auto nodig heb kom ik zeker terug.
Geweldig en erg klantvriendelijk geholpen bij De Voogd Autohopper in Vlissingen met super verhuisauto !
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn