Hele ruime bus/vrachtwagen, met hele handige laadlift
Goed ontvangen Goede uitleg En een perfecte afhandeling
Online reservering verliep goed en snel. Bij ophalen was alles in orde en konden we een schone personenbus meenemen. Afhandeling na afloop van de huurperiode was eveneens correct en vriendelijk.
Alles netjes geregeld. Goede afhandeling.
Bij binnenkomst worden we gelijk geholpen de bestelde auto werd gelijk voorgereden, er omheen gelopen om eventuele schade op te nemen, auto was super nieuw, even gedemonstreerd hoe e.e.a. Werkte
Heel makelijk ging het reserveren op internet, ophalen ging bijzonder snel, personeel is hulpvaardig en het inleveren is een makkie.
Heel prettige service, na even bellen was het meteen geregeld en kon ik de auto later op de dag ophalen. Fijne auto, duidelijke uitleg en instructies, prima service en een goede prijs.
Voor de eerste keer dat ik bij deze organisatie een auto heb gehuurd. Alles prima verlopen, prima auto mee gekregen, wat ik wél jammer vind is dat deze organisatie niet werkt met een huur inbegrepen met onbeperkte km’ers én ik had een auto afgesproken met voldoende laadruimte voor de wintersport en dat viel erg tegen, het model auto wat ik mee kreeg gezien de laadcapaciteit!
Ik kon op kort termijn de bus krijgen die ik nodig had, het ophalen en terugbrengen was snel en gemakkelijk. De bus zelf reed ook gemakkelijk en was in keurige staat. Verhuizing is geslaagd! De vraag die ik had gesteld via de email was binnen 10 min beantwoord. Top reactie tijd.
Gratis upgrade naar grotere bus omdat gereserveerde bus niet aanwezig was. Duidelijke uitleg bij afhalen. Toen bij voltanken bleek dat de tank toch niet toch het randje was afgevuld teveel getankte diesel teruggekregen.
Makkelijk geregeld en alles prima in orde!
Kwam daar, was alsof je de mensen al jaren kende, zo persoonlijk. Zal Autohopper aan iedereen aanbevelen, krijgen van mij een dikke 10! Met vriendelijke groet, Bert Trip
Heel fijne bus, kan mooi veel in en het verhuurproces is perfect geregeld, aanrader!
Mijn huurauto had problemen met het remsysteem. De verhuurder meldde dit vooraf en vertelde dat het lampje soms brandde en hij de volgende dag naar de garage moest. Maar tijdens het gebruik bleek dat de remmen bleven 'hangen'. Ik rem en stop voor rood in een rij auto's - groen en wegrijden - hou maar/niks/remmen hangen - achteruit niks/2/3/4e versnelling niks - auto's toeteren/noodlicht aan - contact uit/aan - niks. Uiteindelijk contact langere tijd uit en toen ja, reed'ie weer normaal. Oversteken kruispunt-links/rechts geen verkeer-rijden. Oh fietser op fietspad aan overkant - remmen maar plots niet meer weg kunnen - remmen geblokkeerd - kont auto op grote weg-truck komt.... Zo veel drama en 5x echt gevaar meegemaakt. Geen correcte oplossing geboden - korting € 20,= / jammer. NOU NOOIT WEER DUS!!!
Prettige bookingsite en alles keurig volgens afspraak verlopen. Niet eerder een behoorlijk hoge borg moeten betalen maar omdat wij zelf voorzichtig omgaan met andermans spullen geen probleem en ook keurig teruggekregen.
Ik was mijn sleutelbos vergeten in de auto van mijn vriend. Dus zelf geen auto of huissleutels. Deze heren hebben mij thuis opgehaald, (ik kon zelf niet in Voorhout komen) en na mijn rit om de sleutelbos op te halen ook weer thuis gebracht. Ze hebben ervoor gezorgd dat mijn dag niet volledig in de soep liep!
Vriendelijk personeel wat naar je luistert en met je meedenkt. Nette en verzorgde busjes.
Bus was zo gehuurd via het formulier op de website. Bevestiging kwam vrij kort daarna. Vriendelijk personeel. Een dag langer huren was ook geen probleem. Bus zag er netjes uit. Vorige keer dezelfde positieve ervaring gehad.
Het was mijn eerste keer een busje te huren en ik had geen beter bedrijf kunnen treffen. Niet alleen ben ik super goed geholpen met hoe alles gaat met het huren van een auto, maar de bus die ik mee kreeg was zeer lux en reed geweldig. Ik heb met veel plezier mijn spullen kunnen verhuizen tegen een meer dan redelijke prijs. Nu heb ik een standaard adres mocht ik weer in nood zijn voor een auto. Zeker een aanrader!
Fijne bus, veel ruimte, en rijd uitstekend!
Een auto gehuurd bij autohopper voor de wintersport. Hele fijne auto, snelle en no-nonsense communicatie, heel erg tevreden over!!
Zeker voor herhaling vatbaar
Alles stond klaar zoals afgesproken. Makkelijke te reserveren via site en snel reactie. Op locatie aardige mensen, en ze liepen even mee naar de bus om wat uitleg te geven, dat was fijn. Enige minpunt was dat het tikkeltje prijzig is, 150 euro voor een dag (ik zat wel over de 200 km, daar had het ook mee te maken). En wellicht is dat een normale marktprijs, dat weet ik niet. Maar ik zou ze zeker aanbevelen aan vrienden en familie. En de bus reed heel fijn.
Mijn auto defect, naar de dealer. Geen vervangend vervoer. Gebeld met autohopper, had gelijk een vrijwel nieuwe huurauto. Door mijn dochter erheen gebracht, en ik was binnen 10 minuten weer mobiel. Zeer vriendelijk geholpen, werkelijk optimaal. Kan niet beter.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn