Goede ervaring, de auto voldeed aan mijn wensen en nog wel meer. Service was vriendelijk en dacht mee. De auto was een upgrade en prettig om in te rijden. Kortom ik kom nog wel terug
Regelen van de auto was zo gebeurd en kon hem direct ophalen, fijne auto en netjes afgeleverd
Bij de vestiging in Capelle aan den IJssel online voor een dag een bestelbusje met 11 m3 laadruimte gehuurd om al het meubilair van mijn helaas zojuist overleden moeder uit haar verpleeghuiskamer in rotterdam-overschie naar de milieustraat in Krimpen aan den IJssel af te voeren. Alles kon met slechts 1 rit gedaan worden door de prima toegankelijkheid en laadruimte van deze bestelbus, die ook heel gemakkelijk te besturen is. Na terugbrengen gelijk online de factuur ontvangen. Dit is een vertrouwd adres voor de huur van een goed bestelbusje.
Snelle duidelijke communicatie, vriendelijke man.
Een snelle bevestiging ontvangen. Bij ophalen van het busje uiterst vriendelijke dame en de volgende dag eindfactuur ontvangen en borg min de extra kosten direct terug gestort. Een zeer tevreden klant!!
Online bestellen gaat probleemloos en snel. De auto stond al klaar en volgetankt toen we kwamen. De meneer van het verhuurbedrijf was vriendelijk en competent. De huurprijs is natuurlijk super voordelig.
alles was goed geregeld netjes op tijd borg terug super mooi bus
Zeer goeie service en vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed
Belde hen op zaterdagmiddag voor een voordelige kleine auto na meerdere verhuurbedrijven gepolst te hebben. Nergens een scherpe deal meer te vinden voor dezelfde dag. Dat is natuurlijk niet heel vreemd maar Autohopper had er 1 voor me en ging deze direct voor me vol tanken. Ik was er binnen een half uur en kon de wagen direct meenemen. Die week in de avond de wagen weer teruggebracht, op hun terrein gezet en sleutel door de brievenbus. Volgende ochtend vroeg al een mailtje dat de auto en sleutel in goede orde hebt voor ontvangen zijn. Gewoon goed geregeld allemaal bij hen. Bedankt!
Vriendelijke dienstverlening Goede auto Top bedrijf! Verbeterpunt: achteruitrijcamera plaatsen op de auto's gezien de weinige ervaring met grote auto's van sommige bestuurders.
Snel geregeld no nonsens
Kan alleen maar zeggen, dat we in alles voor 100 procent een goede keus gemaakt hebben om voor autohopper te kiezen.
Nu al voor de derde keer gebruik gemaakt van Autohopper De Bie in Ingber. Super service. Aardige eigenaren en medewerkers. Gehuurde auto in picobello staat. Ik huurde een auto in de compactklasse en dat was al grote luxe. Ben benieuwd hoe de grotere auto's zijn.
Bijzonder prettige service. De verhuurder is ons zelfs komen ophalen van het station en gaf ons nuttige informatie over het inleveren van de auto. De auto was prima in orde. Op deze manier konden wij ondanks de stakingen toch op tijd komen voor een begrafenis. Nogmaals onze dank voor de service, vriendelijke groet, J. Braber
De bus was schoon en vrij nieuw. Goede ervaring. Vlot alles geregeld.
Er klantvriendelijk Goede uitleg gekregen aan de balie
Ik had de auto nodig voor vervoer naar het ziekenhuis. De gevraagde auto was niet op tijd teruggebracht. In plaats daarvan kreeg ik voor hetzelfde geld en hagelnieuwe huurauto uit een duurdere categorie mee. Goede service een vriendelijk personeel. Ze waren vergeten mijn boek terug te betalen, maar na één telefoontje had ik het geld binnen tien minuten terug op de rekening.
Snelle afhandeling zeer schone auto , tevens zeer correcte bediening en erg netjes te woord gestaan. Dit ontbreekt nog wel eens bij andere! Ook de verrekening was zeer snel en correct verwerkt, nog voor dat ik thuis was!! Volgende keer weer naar Autohopper supper!!!!!
Belde voor reservering te maken maar telkens problemen met de telefoon, hierdoor werd ik spontaan terug gebeld door een medewerker van het bedrijf en reservering in orde gemaakt. Behulpzaam en goed advies verkregen, zeker een aanrader om via dit bedrijf een voertuig te huren mocht je er 1 nodig hebben. Zelfs het terug storten van de borg was in 1 dag geregeld en stond het geld weer op je rekening. Bij een volgende verhuizing ga ik zeker weer naar dit bedrijf.
Door medewerker Jan Willem goed te woord gestaan. Uitleg was zo dat er achteraf geen vragen meer waren. Goede uitleg over bediening gehuurde auto.
Helemaal goed, service en dienstverlening als ik verwacht had.
De Renault Clio die ik huurde is een prima auto, ik denk erover om tzt ééntje te kopen. Het huren bij autohopper ging vlotjes. Reserveren via de website was makkelijk. Keurige ontvangst en uitleg. Ook het terug brengen na zes uur ging makkelijk. Een aanrader.
Gewoon erg goed
Het gehuurde voldeed helemaal aan de verwachting. Makkelijk om hier een busje te huren. Busje was schoon en handig in gebruik door de camera aan boord.
Een prima bedrijf. Een nette 11 M3 bus. Duidelijke en klantvriendelijke uitleg. Snel; want aan het eind van de dag was de borgsom al weer terug gestort. De medewerkers van vestiging Utrecht Leidsche Rijn verdienen een dikke pluim!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn