fantastische service

zeer prettig

• Vestiging: Hillegom

Uitstekende service en wagen

Opvallende goede service en schone en verzorgd auto. Zal de volgende keer hier zeker weer een wagen huren. Dik tevreden!

• Vestiging: Hoorn / Zwaag

Fijne bus voor verhuizing

Ik huurde een renault busje voor 6 kuub voor verhuizing. Alles goed geregeld. Hoefde alleen de effectieve huurtijd te betalen. Zo krijg je vaste klanten!

• Vestiging: Meppel

Klantvriendelijkheid voorop.

Last minute een verhuizing moeten doen en in 1 gesprek aan het eind van de dag zeer goed geholpen en afspraken gemaakt. Bus stond klaar en de verhuizing kon beginnen. Top geregeld en ook nog voor een competitieve prijs.

• Vestiging: Brunssum

Zoals het hoort

Goede service, klantvriendelijk en een nette praktisch nieuwe bus. Hier ga ik zeker vaker huren als de situatie zich voordoet.

• Vestiging: Honselersdijk

Snel,handig zeer tevreden

Snel besteld, goed geholpen en nette bestelbus.

• Vestiging: Velserbroek

Vriendelijk

• Vestiging: Apeldoorn Noord
  • Communicatie

zeer vriendelijke en klantgerichte afhandeling en een prima auto

Voorgaande zin zegt wat mij betreft alles. Ook een prima aanbieding met winterbanden en sneeuwkettingen voor een auto om mee op wintersport te gaan. Ik kom zeker terug.

• Vestiging: Harmelen

Zeer behulpzaam

De medewerkers van Autohopper waren zéér behulpzaam. Ik had namelijk een bus besteld die niet meer voorradig was. Zij hebben er voor gezorgd dat ik toch die bus kon krijgen op de dag die ik had uitgekozen omdat zij zo vriendelijk waren bij een collega dezelfde bus te halen. Toen ik per ongeluk mijn eigen autosleutel in de brievenbus gooide in plaats van de sleutel van de gehuurde bus, waren ze snel ter plekke om dit euvel op te lossen. Zonder mij uit te lachten over mijn fout. Ik zal de volgende keer wederom bij dit bedrijf een bus huren!

• Vestiging: Nijmegen

Super!

Vriendelijk personeel die ondanks dat mijn gereserveerde voertuig niet beschikbaar was een groter voertuig hebben geregeld zonder meerprijs.

• Vestiging: Druten

Gewoon goed!

Prima behandeld, auto was juist en schoon. Het inleveren ging ook vlot en zeer vriendelijk personeel!

• Vestiging: Middelharnis

Snelle en goede service

Snel en goed geholpen, fijne auto.

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

Great service, quick response on a short notice request for hire.

Great service, quick response on a short notice request for hire.

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

Uitstekend geholpen, en een zeer nette en fijne leenauto meegekregen.

Snel geholpen, goede service, zeer fijne en nette auto.

• Vestiging: Hilversum

Toppie

Prima service nette auto , een tip zorg voor een ijskrabber in de auto

• Vestiging: Emmeloord
  • Communicatie

Prima service en zeer nette auto

Heel fijn met de mogelijkheid om de auto een avond van te voren op te halen, zeer nette wagen en goed geregeld met inleveren op zondag, in samenwerking met het naastgelegen tankstation!

• Vestiging: Spijkenisse

Super geregeld

Auto stond klaar, schoon en netjes waardoor spullen ook netjes konden worden verstuurd. Keurig geholpen door medewerker!

• Vestiging: Hellevoetsluis

Gewoon top!

Anne en haar collega's geven mij met hun vriendelijkheid en lach altijd het gevoel dat ik welkom ben en als klant voorop staat! Ik huur al ruim 2 jaar bij Autohopper Moerman naar alle tevredenheid! Ik krijg altijd geld terug als ik de gehuurde bus/wagen inlever wat mij het gevoel geeft alsof ik geld krijg voor het huren :) Stop met zoeken ga naarAutohopper Moerman!

• Vestiging: Alblasserdam
  • Communicatie

TIP TOP VOOR ELKAAR. ZEER TEVREDEN.

Zoals ik als klant al jaren lang heb ervaren ,altijd zeer fijne en gemoedelijke omgang en doen wat ze beloven. Hubers en Steentjes zijn tof.

• Vestiging: Zevenaar
  • Communicatie

Snel geregeld en verrassend complete service

Elke verhuisdag is stressvol en vooral druk en na zo’n dag ben je gesloopt van het sjouwen en vele keren heen en weer rijden met vaak zware spullen. Precies de reden waarom veel mensen een verhuisservice inhuren. Het rijden wordt beperkt doordat je de daarmee de beschikking krijgt over een wagen met voldoende volume om alles in 1 keer over te brengen en sjouwen wordt uit handen genomen door mensen die over de juiste middelen beschikken zoals hondjes, sjorbanden enzovoorts. Maar een dure verhuisservice was niet nodig doordat Autohopper (op de chauffeur na) feitelijk dezelfde service biedt. Een vrachtwagen met 20m3 inhoud, een hydraulische laadklep en een verhuispakket met alle handige sjouw en sjorbenodigdheden. En dat voor 10% van de prijs van een verhuisbericht. In 1 woord geweldig. Makkelijk geregeld via internet en het bedrijf waar ik de wagen kon afhalen en terugbrengen was ook snel met het afhandelen van de administratie (2* 5 minuten). Over een paar maanden ga ik weer verhuizen en ik weet wel hoe ik dat voortaan aanpak. Met een bestelbus/vrachtwagen van Autohopper

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Fantastische, eerlijke en flexibele service!

Fantastisch geholpen aan een last minute vervangende auto dankzij Autohopper. Netjes te woord gestaan, de passende auto was snel gevonden en de ophaal en terugbreng tijden waren zeer flexibel. Eerlijk, echt zeer correct geholpen. Bestaande schades netjes aangewezen en vastgelegd door Autohopper bij het ophalen van de Renault traffic. Bij het terugbrengen wederom hartelijk ontvangen en zeer eerlijk en vriendelijk de zaken afgehandeld. Een absolute aanrader om vervoer te huren via Autohopper!

• Vestiging: Venray
  • Communicatie

Vriendlijke medewerkers, zodat ik vlot op korte termijn een auto kon huren.

Moest plotseling iemand helpen en had daarvoor een auto nodig. Kon telefonisch een reservering maken. Het ophalen ging vlot, de benodigde papieren werd netjes in orde gemaakt. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

• Vestiging: Wageningen
  • Communicatie

Duidelijke informatie vooraf over huurvoorwaarden, verzekeringen en verantwoordelijkheden. De uitleg over de functies van de G20 bestelbus (o.a. laadklep) was erg duidelijk.

• Vestiging: Alblasserdam

Gastvrijheid - duidelijkheid - tevredenheid

Geen moeilijk gedoe. Komen de klanten tegemoet. Leggen de klanten alles duidelijk uit. Bedrijf weet waar het voor gaat en staat. Klant komt hier graag terug.

• Vestiging: Maastricht

Klant vriendelijk.

Zeer professioneel te word gestaan met reserveren van de verhuisbus en ook het terug brengen was zonder moeite. De verhuis bus waar ik om had gevraagd was niet op voorraad, maar ik kreeg een grotere bus met laadklep, dit was toch wel heel erg handig. Kortom volgende keer kom ik zeker weer terug om een bus te huren.

• Vestiging: Middelharnis

Boogschutterstraat 1-43