Een vlotte afhandeling tegen een meer dan keurige prijs!
Aardige personeel, snelle afhandeling,
Communicatie, ophalen en inleveren alles klopte en liep voorspoedig. Prima adres voor het huren van het type vervoer wat bij je past. Ook een goede voorraad staan dus grijp je niet snel mis.
Erg prettige ervaring gehad met Autohopper Leiden. De medewerkers waren erg vriendelijk en hielpen mij makkelijk door het proces. Wijzigingen konden ook nog op het laastste moment worden doorgevoerd. Erg flexibel. De bus was schoon en reed goed.
De bakwagen met laadklep gehuurd voor een verhuisweekend bij Autohopper - Grouwstra in Deventer. Superveel laadruimte en je rijdt er met rijbewijs B direct en heel comfortabel in weg. Grouwstra's klantenservice is heel vriendelijk en persoonlijk. Er werd echt de tijd genomen om af te stemmen op mijn situatie. In het eerste contact en ook tijdens het ophalen (dank Roy en Luuk :)). Enige punt van aandacht is het opleveren van een schoongeveegde laadbak. Was nu door omstandigheden niet gebeurd. In all ben ik supertevreden.
Ik reserveerde een bestelbus via internet. Keurige bevestiging. Op de dag van ophalen, stond de auto klaar, schoon en volgepakt. De mee-gehuurde spullen lagen erin. Korte en zorgvuldige uitleg was prima. Binnen 10 minuten was ik op pad. Het inleveren van de auto ging volgens aanwijzing. Sleutels in de brievenbus. De eerste werkdag ontving ik al meteen sochtends de eindfactuur. Alles volgens afspraak. Kortom: goed verhuurbedrijf!
Het was snel geregeld! ook zonder te reserveren!
Zeer goeie ervaring
Vanaf de reservering tot de afhandeling liep alles op rolletjes. De bus rijdt super en alles werkt naar behoren. We hadden een bus met navigatie, dus geen gedoe. Een echte aanrader voor een kleine verhuizing. Misschien iets duurder dan de concurrentie maar je hebt dan wel iets betrouwbaars.
Voor een verhuizing een grote verhuisbus besteld. Bestelproces eenvoudig en kosten goed inzichtelijk. We konden de bus de middag van tevoren al ophalen, we waren iets later dan afgesproken (na sluitingstijd) maar dit was geen enkel probleem. De bus was bijna nieuw en functioneerde dan ook uitstekend. Inleverproces ook weer eenvoudig. Na inleveren de eerstvolgende werkdag al direct 's ochtends de eindfactuur binnen. Kortom: als we weer een huurauto nodig hebben gaan we zeker naar Autohopper.
Hassle free rental, very good value and the staff were very nice. It is great that I could return the car before work at 7.30am
Terug inleveren kan je 24/7. Wel zo handig
Goed geholpen. Makkelijk boeken. Goede prijs!
Goede verhuis wagen. Wij hebben hierdoor snel en makkelijk kunnen verhuizen.
Kon kort vantevoren mijn boeking doen en kon de auto op dezelfde dag nog verlengen. Verhuispakket was ook super. Veel kleden en die zijn goed gebruikt :D. Goeie service.
Ik had op korte termijn een busje nodig en ben zelf 19 ondanks dat ik nergens terecht kon op en korte termijn en de lage leeftijd kon dit wel bij autohopper. Ik had hier een middelgrote bus gereserveerd en kon deze gratis eerder ophalen omdat ze t de volgende ochtend heel druk hadden ook kreeg ik omdat ze de middelgrote bus niet meer hadden gratis een upgrade wat erg fijn was! Echt een goede ervaring dus echt aan te raden!
Ik heb een bus gehuurd voor mijn verhuizing. Duidelijke uitleg over contract en gebruik van de bus.
Fijn contact en alles staat klaar als je komt en er staat iemand klaar als je hem weer terug komt brengen. Past veel in de bakwagen en voor weinig geld
We huurden een Renault Master met laadklep, voor wat verhuiswerkzaamheden. De auto is no-nonsense uitgerust, maar alles wat nodig was zat erop, en alles werkte goed. Services was ook goed: geen verborgen kosten en stiekem gedoe zoals in de autohuurbranche veel voorkomt. Kortom, volgende keer weer.
Nette auto, en vriendelijke en deskundige medewerkers bij Autohopper Apeldoorn-Noord die prima service bieden. Lastig is dat mijn buitenlandse creditcard niet geaccepteerd werd en een borg die met een Maestro kaart betaald wordt alleen gecrediteerd wordt als je zelf bij het terugbrengen de kaart weer toont. Dan moet Autohopper natuurlijk wel open zijn.... Onpraktisch dus! Een gewone pre-authorisatie zoals bij elke andere autoverhuurder zou wel zo prettig zijn. Hou er verder rekening mee dat Autohopper Apeldoorn Noord op een afgelegen plek ligt waar je - zeker 's avonds - eigenlijk alleen maar met de auto kunt komen of weer weg kunt. Ik moest na het terugbrengen van de auto een taxi bellen en die kosten moet je dus eigenlijk bij de huurprijs van de auto optellen. Zo is Autohopper niet de voordeligste meer en kost het terugbrengen veel tijd. Evengoed een voldoende, voor een nette auto en vriendelijke en efficiënte medewerkers.
Grote bus was eigenlijk al weg, autohopper druten heeft ervoor gezorgd dat er een stond van een andere locatie zodat ik toch de grote bus kon huren! Top geregeld!
Ik had een verhuiswagen nodig en wilde niet te veel betalen, kwam al snel uit bij Autohopper. Tijdig verhuiswagen gereserveerd en kreeg al snel een bevestiging hiervan. Geholpen door vriendelijk personeel en kreeg goede uitleg omtrent gebruik van de auto. Verhuisauto was heerlijk om in de rijden. De afhandeling bij het retourneren verliep ook vlot. Als ik nog eens een huurauto nodig heb, weet ik waar ik heen moet.
Super vriendelijk personeel en het busje wat ik had gehuurd was heel erg schoon en zonder beschadigingen.
Ik belde Vrijdag middag op dat ik een bus nodig had voor Team Breda was dat geen probleem snel wat informatie invullen online en hop het was geregeld. Toen gingen we de bus ophalen was splinter nieuw Verhuurder was vriendelijk. Legde het een en ander uit over de bus. het was een top beleving de bus was mooi schoon rook lekker en afwikkeling was ook snel geregeld ik zou hier graag nog keer iets willen huren
Prijs qualiteit, uitstekend. Zeer vriendelijk personeel, denk mee met klant. Door drukte begrijpelijk dat er dingetjes tussendoor schieten (binnenverlichting in bakwagen) niet niet functioneert.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn