Klantvriendelijk, meedenkend, hun voorstel om mij te bellen als de wagen er eerder was en ook gedaan, aandacht voor de auto zelf voordat je weg gaat, afrekening de dag erna, dan weet je waar je aan toe bent. Kortom, zou het zo weer doen en aanbevelen bij anderen.
Hij deet aan de hiesen die ik ver wagte hij ree lekker en was rum van binnen geteken atjo doedens
Bij aankomst stond alles netjes klaar. Ondanks een pinstoring, waar autohopper niks aan kan doen, verliep alles soepel. Voor herhaling vatbaar.
Goed contact, heldere informatie en ophalen ging voorspoedig. Fijne bus waar heel veel in kan. Echt een aanrader!
Alles heel goed geregeld voor een hele goede prijs. Echt een aanrader.
Duidelijk regels, flexibel en goede service.
Heel tevreden over de snelle service bij Van der Wouw autoverhuur. Een leuk wagentje, reed lekker. Ik was er heel blij mee!
Goeie prijzen en doen niet moeilijk. Prima ervaring
Een Renault Master gehuurd om te verhuizen. Door de ea8rly pick-up bij te boeken konden we de auto de avond ervoor al ophalen. Er kan veel in en de laadkleplift is uitermate handig. Ook de service bij het ophalen was prima in orde. Omdat we op zaterdag weer moesten inleveren en het verhuurbedrijf 's middags was gesloten konden we de auto gewoon neerzetten. Prima service en aan te bevelen.
Correct te woord gestaan, snel geregeld, duidelijke bevestiging, ruime afhaaltijd, snel op weg, fijne schone bus meegekregen, mail met factuur snel ontvangen, in een woord 'TOP'
Duidelijke snelle verhuur van bus voor verhuizing.
Gewoon super ervaring met autohopper
Ik kreeg een nieuwe auto mee, super..afspraken waren helder en goede service
Goeie communicatie Auto was okey niks bijzonders Goed te bereiken met openbaarvervoer Snel geld terug
De auto was fijn en alles ging heel soepel.
Nadat mijn auto economisch total loss was verklaard, had ik snel een huurauto nodig. Ze hebben goed meegedacht, waardoor ik 2 weken lang een prima auto had. Bedrijf is een aanrader!
Uitstekende en deskundige service! Prima auto!
Ik had met spoed een tijdelijke auto nodig. Dit is door het team goed opgepakt en een leuke nette auto te huur aangeboden gegeven. Daarnaast was een uitbreiding van de huur periode snel geregeld
Voor een dag verhuizen deze bus gehuurd bij Autohopper. Contact zeer goed, duidelijke afspraken rondom ophalen en afzetten. Bus in goede staat. De bus reed zeer makkelijk en had goede schokdemping, dus makkelijk om spullen te vervoeren. De optie verhuispakket erg compleet en maakte het proces zeer makkelijk. Borg de volgende werkdag meteen teruggekregen. Zou volgende keer hier weer huren.
Ik ben zeer tevreden over het huren van een auto bij autohopper! Goede service en uitleg van personeel !
Niets aan toe te voegen.
Het proces rondom het huren, ophalen van de auto en terugbrengen ging prima. De prijs was ook zoals besproken. Servicegerichte en vriendelijke medewerker. Prima ervaring.
Goede service en mooie, ruime bus.
Klantvriendelijk,goede uitleg, de auto was meer dan perfect. Wou verlengen maar helaas was die alweer verhuurd.
Een vlotte afhandeling tegen een meer dan keurige prijs!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn