Voor de verhuizing van mijn zoon een bakwagen gehuurd. Moeiteloos proces, zeer vriendelijk geholpen en een prima, schone auto meegekregen. Binnen 1 werkdag borg teruggestort. Volgende keer huur ik weer bij Autohopper.
Zeer punctueel bedrijf, auto was nieuw en schoon. Prijs was ook nog zeer interessant. Borg was weer snel op de rekening gestort. Aanrader
Goede service heel tevreden
Super goede service, vriendelijk en meedenken in de situatie en een passende oplossing bieden Ivm na sluitingstijd de wagen terug brengen. Echt een aanrader voor iedereen.
Heldere uitleg van het personeel,behulpzaam en vriendelijk.
Netjes geholpen en nette wagen.
De service was erg goed. De verhuurder leefde zich goed in wat wij als klant wilde.
Vanaf het moment van zoeken op internet en via de site informatie bekijken , de afhaalmethode, het gebruik van de auto en de inlever methode tot vertrek uit de zaak is alles prima geregeld. Fijne mensen met kennis van zaken. Afspraak is afspraak wordt in praktijk gebracht. Prima auto voor een prima prijs. Volgende huuractie voor een auto in Wageningen weer naar deze aanbieder van huurauto's.
Prima bedrijf als je belt voor een vraag of verlening staan ze meteen klaar voir je Ik zou zeker hun aanraden bij familie en vrienden Top bedrijf
Prettige ontvangst, prima auto, snelle afhandeling. Wat wil je nog meer!
Snel geregeld toen ik duur wilde verlengen was ok geen probleem heerlijk autootje top service
Huurbus eerst bij een concurrent gehuurd (Sixt) die op de dag van ophaling hun beloftes niet nakwamen waardoor mijn verhuizing uitgesteld moest worden. Autohopper gebeld, heel vriendelijk te woord gestaan en er werd ook meteen met me meegedacht. Verhuiswagen de volgende dag al op kunnen halen, nemen je mee in de kosten, welke schade er al is en wat je kan verwachten zodat je zonder nare verassingen komt te staan. Super vriendelijk personeel en borg was super snel weer terug op mijn rekening. Alleen maar lof voor dit bedrijf en ik zou ze zeker aanraden!
Extra kilometerprijs moest ik ff opzoeken, dat was niet direct duidelijk dus dat mag wat overzichtelijker bij de gegevens van de auto. Reservering is een aanvraag, bellen is handiger. Flexibele afhandeling. Karretjes en verhuisdekens zaten erbij, we netjes in tegenstelling tot bij de concurrent, waar ze tijdens de checkout nog vanalles proberen bij te verhuren, vond ik niet zo fijn en zelfs de reden dat ik die website sloot en bij Autohopper terecht kwam. Kilometers tot 100km vrij, mag wat meer zijn naar mijn mening voor dit bedrag. Een camper kost minder per dag. Een lege bakwagen moet toch kunnen voor een wat lager bedrag. Maarja, minder bezetting misschien. Kantoor was netjes en vriendelijk. Geen onduidelijkheid. Ik tekende voordat ik de schade had kunnen zien. Tja, niet heel frapant maar de algehele afhandeling vind ik belangrijker dan zo’n specifiek puntje. ***lig doen over elk putje zou ik veel naarder vinden.
vanaf het moment van boeking werd er meegedacht om tot een optimale invulling te komen van de te huren auto. men denkt mee, iets wat je niet vaak tegenkomt. fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Fijn bedrijf, zaken snel geregeld en goede auto/bus met extra's voor de verhuizing.
Zijn hier van de afdeling ‘wij-denken-met-u-mee’. Prettig in de omgang en zeer flexibel.
Een warm welkom met duidelijke toelichting. Schoon en netjes onderhouden auto. Aan het einde een welkome tip om nog goedkoop te gaan tanken bij de buren. Simpelweg gezegd: "Gewoon Top!".
Prima service en klantvriendelijk, aardige medewerkers.
Korte lijntjes en er wordt goed meegedacht. De huurauto werd gebracht en opgehaald omdat ik niet zo ver kon lopen zonder ivm operatie. Alles was duidelijk en een snelle afhandeling. Mocht ik weer eens een auto willen huren dan neem ik zeker weer contact met ze op. Ik ben zeer tevreden.
Alles was tiptop in orde. Verhuizing liep daardoor gesmeerd. Verhuispakket ook heel handig voor erbij. Aanrader!
Schoon. Fijne bus. Rijdt heerlijk.
Wat een fijn bedrijf alles super goed geregeld en hele fijne auto. 1 belletje en van begin tot einde top geregeld. Een 10 zeker aan te raden.
Geen gedoe, prettig geholpen, fijne auto.
De auto was nieuw en de reeds bestaande (kleine) schades waren netjes in kaart gebracht. Er werd de tijd genomen voor tekst en uitleg. Verder is er bij mij niets misgegaan of is er schade geweest. Daarom kan over die afhandeling niets zeggen. Ik verwacht dat dit echter net zo professioneel als de rest zal zijn. Top
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn