Super goed geholpen,goede en degelijke bussen,had nog een verhuispakket bij gehuurd!,ook al een aanrader.
Heb voor mijn verhuizing een bus met 11m3 laadruimte gehuurd. Duidelijk en persoonlijk contact via de mail, reageren ook snel als je nog aanvullende vragen hebt. Zou er zo weer huren als ik weer een bus nodig heb!
Omdat mijn auto helaas total loss was verklaard nadat ik van achteren was aangereden, kon ik bij Autohopper tijdelijk een auto huren. Ze dachten erg goed met me mee. Ik wilde graag een auto met cruise control, omdat ik dat gewend was. De kleine auto die ik eigenlijk wilde huren, had dit niet, maar ik kreeg daarom een luxere auto mee voor het tarief van de kleinere. Heel erg fijn! Het ophalen en terugbrengen ging ook prima. Bedankt voor de goede service!
Een bus 6m3 gehuurd voor één dag. Spullen voor het verhuizen werden er voordelig/of gratis bijgeleverd. De bus reed prettig. Na het inleveren van de bus kreeg ik ook zeer snel de factuur via de mail binnen.
Ik ben al 3,5 jaar klant. Heb nooit geen problemen gehad. Als er iets is en je beld dan word het gelijk opgelost. Alles is bespreekbaar. Super goede service.
Online eenvoudig een bakwagen gereserveerd voor een verhuizing. Op dezelfde dag telefonisch teruggebeld om alles nog een keer door te nemen en bevestiging per mail. Mooie wagen stond klaar, simpel om in te rijden en bediening zoals laadklep super met instructiefilm. Klantvriendelijk geholpen, ondanks dat het voor de medewerker de eerste keer was om een huurauto uit te geven en in te nemen. Huren, service, en gebruik top!
Very confort
Heel goed geholpen en een flinke korting mogen ontvangen. Dankjewel Dennis!
Op zondag dus buiten kantoortijden de Ford gereserveerd en op maandag om 8.10 door Autohopper gebeld dat ze de bus om 9.00 uur klaar hebben staan!! Dat is service!!
De dag van te voren werd er netjes gebeld dat het busje klaar staat en werd er gevraagd Hoelaat ik het busje kwam halen voor een vlotte overdracht. Goeie Service!
Mijn ervaring met hen vanaf de eerste minut tot het laatste was een super leuk en hele aardige mensen de auto was ook heel goed om in te rijden en ik zal zeker het weer bij hen huren zondermeer groetjes Henk weggers Selma Lagerlof-erf 16 3315AP
Ik werd vriendelijk door Roy ontvangen en werd snel geholpen met duidelijke instructies met hoe ik de bakwagen moest omgaan. Informeel maar correct. Het resterende bedrag (borg min huur) werd snel op mijn rekening teruggestort.
Wij wilden op zondag een bus huren en dat werd prima geregeld. Zo goed dat we volgende week zondag weer de bus huren!
paar tips: auto klaarzetten met de neus naar de uitgang van het terrein, is makkelijker voor klanten die niet elke dag in zo'n busje rijden begroeiing bij de uitgang voor een deel wegsnoeien, uitzicht naar links is nu erg slecht
Zeer goede service.. En een juiste afhandeling. Aardig personeel..
De auto die ik nodig had op korte termijn was direkt beschikbaar. Top service van Autohopper (vakgarage schaap)
Super goed geholpen geweldige service
Het was op dat moment rustig en werd vlot geholpen.bankrekeningnr wilde maar niet goed komen, dat kon wel eens in mijn voordeel zijn. Kia Picanto, verrassend vlot autotje en voor 2 lange mannen voldoende ruimte. Hebben verder het maximaal aantal km overschreden, auto beviel goed. zondag avond de auto netjes ingeleverd en op zoek gegaan naar waar ik de sleutels kon inleveren, ook weer goed gekomen . Graag tot de volgende keer
Moderne auto, goede service and goedkoop in vergelijk met andere verhuurders
Een handige vrachtwagen om in te rijden. En er kan ontzettend veel in. De laadklep is prettig! Geen ingewikkeld gedoe bij het aanvragen en inleveren. Ging heel gemakkelijk allemaal.
Snelle reactie na reservering. Afhandeling bij ophalen en terugbrengen ging top.
Bus gehuurd voor concert. Was zeer verrast hoe luxe de bus was. Goed contact gehad met verhuurder en in overleg mogelijkheid om bus later tijdstip op te halen en wegbrengen. Indien we weer een bus nodig hebben komen we hier weer huren.
Prettige mensen waar ik.fijn en kundig door ben geholpen. Materieel is modern en in goede staat. Ik prijs ze aan bij anderen om de goede service en geboden gehuurde spullen.
Alles netjes volgens afspraak
Top service! Autohopper is echt een aanrader.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn