prima ervaring, dit is wel de 1ste keer dus kan niet zo goed vergelijken.
Los van de auto's die gewoon hartstikke goed waren, was de service uitmuntend. Er werd meegedacht, er werden oplossingen geboden en Nazmi was enorm vriendelijk terwijl wij degenen waren die op stel en sprong een auto nodig hadden. Dus Nazmi, ook via deze weg: enorm bedankt!
Goede service en flexibel.
- goede, nieuwe bus - goede service: bevestiging per mail en telefoontje voor aanvangstijd - bus na sluitingstijd inleveren mogelijk - alles snel geregeld
Voor de verhuizing hebben we een Ford Transit gehuurd bij Autohopper. Deze gereserveerd en opgehaald bij van de Wouw in Waalwijk. Nette dagprijs, nette auto, die men eventueel de volgende ochtend kan inleveren, mocht dit nodig zijn. Dat is pas service!
Derde keer op rij rij ik blij met een auto van Autohopper Meppel.
Niet van toepassing ....
Telefonisch een bus geregeld voor over 3 dagen kreeg een zeer nette renauld bus op diesel heb borg betaald en kreeg daarna de borg op de zelfde dag terug op mn rekening gestort na inlevering verhuisbus.
Onduidelijke reserveringssite, m.n. Omtrent datum keuze. Ik miste een bak om sleutels in te doen buiten openingstijden na het terugbrengen.
Werden heel goed geholpen en alles werd tot in de puntjes uitgelegd. Heel klantvriendelijk en servicegericht. Gaan zeker nog vaker hiervan gebruik maken tijdens onze verhuizing.
Vriendelijke geholpen en uitleg over de auto! Prima prijs en keurige auto.
Goede uitleg bij aanvraag. Vriendelijke ontvangst. Perfecte afwerking nadat de auto was ingeleverd.
Goed geholpen, ondanks dat booking.com anders had voorgespeld
Alles was online goed te regelen en ik ben super geholpen in de winkel op Spijkenisse. Echt top een aanrader.
De auto stond op de afgesproken tijd gereed, keurige auto schoon van binnen en geen defecte apparatuur. Modern uitvoering alles erop wat je als bestuurder nodig hebt, Zuinig in verbruik, stil in de cabine prettig sturen. Ruime inlevertijden dus geen gehaast aan het einde van de dag. Bij een volgende keer zeker weer huren bij autohopper.
Fijn contact, behulpzaam en snel geregeld. Aanrader!
Al jaren goede ervaring bij Heersmink
Erg fijne auto en goede mensen die weten waar ze het over hebben. Ze zijn behulpzaam en zonder zorgen stapte ik in de auto. Topservice
Kon voir 08.00 uur al binnen lopen. Meteen goed en kundig geholpen. Duidelijke uitleg. Goede kwaliteit bus. Na afloop snel en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg van de eindafrekening en meteen de het terug te ontvangen bedrag tetug gestort. Kortom: perfecte deal.
Prettige medewerker met humor en verstand van zaken. Fijne bus
Mijn ervaring bij Autohopper is zeer goed bevallen. De service bij Autohopper in Waalwijk mag echt met zeer goed bestempelen worden. Je wordt van a t/m z goed geïnformeerd en een goede uitleg bij het gebruik van de bus. Al om al kan ik zeggen dat ik dit bedrijf zeker zal aanbevelen.
Een hele makkelijke reserveermodule, vriendelijk contact en goed bereikbaar. Volgende keer kom ik hier weer voor een huurauto.
Alles goed en snel geregeld. Vriendelijke mensen. Fijne bus.
Fijne service, nette mooie bus gehuurd om te verhuizen. Online besteld en alles prima geregeld bij het ophalen en terug brengen. Een aanrader!
We hadden uw Autohopper gehuurd op advies van een goede kennis van ons uit Enkhuizen. De wagen voldeed geheel naar onze verwachting. Makkelijk te besturen, mooie ruimte en het verhuispakkert was voldoende. Als we naar een jaar in Blokker weer terugverhuizen naar Bovenkarspel komen we zeker weer bij Tensen terug. Fam. E.van Deursen
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn