De auto stond klaar met het verhuispakket met daarin alle benodigdheden om een inboedel netjes en veilig te vervoeren. Ook de auto zelf was erg netjes. Complimenten aan Jurjen Jonker Autoservice voor de service en klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader en voor de volgende keer mijn enige keuze om een auto te huren.
Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg van alles. Gewoon perfect!!
Goede bus in nette staat. Laadklep werkte perfect. Pick up & drop off goed geregeld. Als de vestiging dicht is kun je de sleutels afgooien bij het tankstation naast de parkeerplaats.
Rijdt fijn; makkelijke bediening en goede service
Snelle service mooi wagenpark. Vriendelijke personeel.
Men denkt met je mee en komt met een voorstel voor de huur van een auto die optimaal is voor jouw vraag en ook wordt daarbij het voordeligste scenario voor jouw vraag geboden. Prima ! Auto goed en schoon
Ik heb bij Autohopper voor de 1e keer een grote bus gehuurd om alle apparatuur voor een grote band te vervoeren voor een live oefen sessie, Netjes op tijd aangekomen wordt netjes het hek open gedaan en ik meld me voor de gereserveerde bus, De bus werdt nog netjes gelemaal nagelopen op gebreken of schades en werdt netjes rijklaar gezet om makkelijk mn weg te vervolgen. We hebben netjes en snel al het papierwerk gedaan waarna Ik met een goede uitleg over de laadklep de bus mee mocht nemen. Zeer nette en schone bus en rijdt zeer comfortabel. Voor de volgende klus kom ik hier zeker weer terug! Bedankt Autohopper Barendrecht.
Alles simpel en snel afgehandeld, terugbetaling erg goed!
Zeer makkelijk, mensen zijn ook aardig en goed in de uitleg. Borg zo snel weer teruggestort.
Bus stond netjes klaar en reed geweldig! Vervolgens na inlevering snel de eindfactuur gekregen.
Klantvriendelijk en meedenken! Ik kreeg een prachtige Spacestar mee met uitleg over de bediening ed. Na een dag de auto volgetankt weer ingeleverd. Per direct de borg terug gestort en een keurige factuur! Dit ga ik vaker doen!!!
Zeer vriendelijke personeel. Niet duur. Geweldige bus gehuurd
De auto was zeer compleet en netjes afgeleverd .
hele fijne nette bus. Heel fijn geholpen. Zeer tevreden
Auto nodig ,online geboekt.Binnen een half uur teruggebeld en afspraak gemaakt .Paar uur later stond de huur auto klaar.
Later als ik groot ben wil ik er ook zo een, wat een geweldige auto zeg, heb elke km ervan genoten en tegen mijn vriendin meerdere keren gezegd: wow wat rijdt dit fijn zeg!!!!!!
Bus gehuurd, ging allemaal heel soepel, vriendelijk personeel, dag alles goed uitlegde.
Vriendelijk en goede uitleg met het huren van bus.
Vriendelijk geadviseerd en geholpen, goede service en van alles gemakken voorzien tijdens onze verhuizing.
We hebben afgelopen zaterdag een bakwagen gehuurd en dag van tevoren opgehaald. Wagen was netjes en deed het goed. Toen de laadklep stuk ging is dit netjes gerepareerd (op zaterdagavond)
Waarom dan toch geen 10... er moet Natuurlijk altijd gestreeft worden naar een hoger cijfer, als je alleen maar 5 sterren krijgt bestaat de kans op verslapping zogezegt Ik daarintegen ben Kundig en Eerlijk geholpen, eerst door vestiging Hillegom, nadien Hoofddorp daar waar gevraagd werd tankbonnetje achter te laten, maar aan dat verzoek kon ik helaas door vergeten pincode pas en te laat op bon drukken later niet aan voldoen... gemeld telefonisch en afgehandeld in goed vertrouwen, tot de Volgende klus!
Goed ontvangen, en prima service!
Voor een training moest ik naar Wormer, naar een plek die lastig met het OV te bereiken is en met veel spullen die ik mee moest nemen. Na veel wikken en wegen besloot ik om een auto te huren. En dan opnieuw veel wikken en wegen. Welke verhuurdersmaatschappij, welke vorm van huren (one-way-rental?), hoeveel geld kost huren en wat heb ik ervoor over. Ik kwam onder andere terecht bij Autohopper en heb daarin mijn wensen ingevoerd. Ik kwam op een acceptabel bedrag uit met een auto van mijn keuze. De prijs was lager dan bij de alternatieven die ik heb uitgezocht, dus dan is het makkelijk kiezen. De ervaring van het huren was super: vriendelijk personeel en echt héél makkelijk geregeld allemaal. In een paar minuten stond ik weer buiten, mét de autosleutels. Rondje eromheen gemaakt; was geen spatje te verkennen; en met de 'early rental' (de avond ervoor) kon ik ook echt vroeg op pad. Hetzelfde met het afleveren: supermakkelijk en vloeiend proces doorlopen en de auto eind van het weekend afgeleverd en de sleutel bij het tankstation achtergelaten. De volgende dag nog even na gebeld of alles in orde was en dat was zo. Helemaal super ervaring en echt goed geregeld allemaal, zonder gedoe en 'kleine lettertjes'. Heerlijk! Dank aan Autohopper Spijkenisse!
Snel geregeld, bedrijf vlakbij, schone nieuwe bus
Duidelijke prijsafspraken, met schriftelijke reservering en totaal afrekening.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn