Ideaal voor de verhuizing

Hele handige uitkomst voor een verhuizing in de buurt. Er kan veel in de bakwagen waardoor je minder vaak hoeft te rijden. Met twee ritten waren we over. De vierkante vorm maakt het ook handig met het inpakken van de bak. Wasmachine inladen etc. is makkelijk door de verstelbare laadklep.

• Vestiging: Arnhem

Vlotte administratie, perfecte auto

De inschrijving ging vlot, zodat we snel aan de slag konden gaan. Een prettige auto met hydraulische laadklep voor een schappelijke huurprijs. Volgende keer weer naar Autohopper!

• Vestiging: Bunnik
  • Ervaring met: Bestelbus

Geen poespas, gewoon duidelijk, persoonlijk en bovenal vriendelijk.

Snelle afhandeling na aanvraag, Borgsom direct na inspectie ontvangen. Duidelijk, efficiënt en daadwerkelijk om de hoek! en voor een scherpe prijs! Auto was netjes en precies zoals de omschrijving. Absoluut aan te raden.

• Vestiging: Nieuw-Vennep

Prima ervaring

De bestelbus was in uitstekende staat, schoon en goed onderhouden. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Ze gaven duidelijke instructies en beantwoordden al mijn vragen.

• Vestiging: Weert

Echt top geregeld!

Met onze vriendengroep hadden we last-minute een personenbus nodig voor de wintersport, omdat de verhuurder van de aanvankelijk gehuurderde bus afbelde. Bij Autohopper Hofstee konden we terecht en kregen we een zo goed als nieuwe 6-persoonsbus mee, voor een hele scherpe prijs. Uiterst vriendelijk geholpen door eigenaar Erik en de service was dik voor elkaar. De bus buiten sluitingstijd weer in kunnen leveren en binnen een paar uur hadden we de borg terug. Volgend jaar huren wij hier weer!

• Vestiging: Drachten

Uitstekende service, vriendelijke medewerkers

Al een goed aantal jaren een terugkerende klant van Autohopper! Altijd goede service, bereid mee te denken en zeer vriendelijke medewerkers. Zoals ik al schreef, ik ben al een aantal jaren een terug kerende klant en dat zegt een hoop! :)

• Vestiging: Weert

Flexibel geregeld

Prima prijs/kwaliteit.

• Vestiging: Sneek

Superfijne bus tijdens het verhuizen 5 sterren

Wij zijn van de provincie Utrecht naar zuid-Limburg verhuisd, dit is mede dankzij deze bus en service zeer fijn ervaren!

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Ervaring met: Bestelbus

Snelle reservering en keurige bakwagen

Reservering eenvoudig, keurige bakwagen met laadklep. Even verrast dat teruggave borg 3 werkdagen duurt maar het personeel bleef vriendelijk en achteraf had ik dit kunnen weten.

• Vestiging: Oosterhout
  • Ervaring met: Anders

Zeer goed, zowel de prijs en de totale service.

Fantastisch. De eerste keer dat ik een auto huur. De goede service vanaf de balie bij het bestellen en de service bij de factuur. Ik had de auto 3 dagen gehuurd en achteraf 2 dagen nodig. Geen probleem, 1 dag betalen meteen geretourneerd. Ik woon in Friesland maar indien ik de volgende keer weer een auto huur dan weet ik de weg naar autohouder.

• Vestiging: Harderwijk

Kan niet beter

Geen enkel addertje onder het gras. Recht toe recht aan. Lage prijzen , goede auto’s , meedenkende, flexibele, service gerichte verhuurder. Financiële afwikkeling super. Top !

• Vestiging: Ruurlo
  • Ervaring met: Personenauto

Een autohopper is een topper!

Voor de 2e keer een bestelbus van autohopper voor een verhuizing gehuurd en weer een prima ervaring!

• Vestiging: Zevenaar
  • Ervaring met: Bestelbus

Heerlijke bus om te verhuizen

Snel op kunnen halen, verhuisd en 's avonds gedropt. Werkte als een zonnetje, goed onderhouden en niet duur.

• Vestiging: Eindhoven

Very nice

Nice and polite people,fast service.

• Vestiging: Haarlem
  • Ervaring met: Bestelbus

Snel geregeld en duidelijk van informatie voorzien!

• Vestiging: Huizen

Snelle verhuur zonder gedoe

Nette bus, eerlijke prijzen en geen gezeik achteraf over extra kosten. Fijn bedrijf.

• Vestiging: Cuijk
  • Ervaring met: Bestelbus

Alles ging snel- duidelijk en klantvriendelijk.

Huurovereenkomst was snel geregeld. Ik kreeg een degelijke bus waarmee ik mijn verhuising kon doen. Ook terugbrengen was goed geregeld.

• Vestiging: Venray
  • Ervaring met: Aanhangwagen

Autohopper, de oplossing bij verhuizen!

Prima Service, auto zag er keurig netjes uit en zelfs een probleempje met een "overstekend paaltje" werd snel en vakkundig opgelost. Dus onze tip bij verhuizen: Huur een verhuisbus bij Autohopper, de absolute topper!!

• Vestiging: Elst

GEWELDIG

Blij verrast om in deze mooie nieuwe personenbus in te mogen stappen. Iedereen een eigen stoel (op de voorbank na) en alle andere passagiers waren ook lovend over deze keuze. Maakte ons uitje tot een echt feestje, zou het zo weer doen!

• Vestiging: Barendrecht
  • Ervaring met: Anders

Bakje koffie, Goed, Snel geregeld en een perfect comfortabele schone, nette, zuinige auto.

Zie hierboven, fantastische vriendelijke service van Jurjen Jonker. Ze weten hoe ze met klanten om moeten gaan en de huurauto's en prijs in perfect in orde!!

• Vestiging: Heerenveen

super service

snel een busje kunnen huren voor korte periode

• Vestiging: Meppel

Goede service, snel geregeld

Op korte termijn wat kunnen regelen en de early pick-up is super.

• Vestiging: Amersfoort

Vriendelijke werknemers

Goed geholpen door de medewerkers had de auto online gereserveerd en kreeg netjes een melding dat de auto gereserveerd stond voor mij na het terug brengen van de auto ook netjes geholpen en de borg gelijk terug ontvangen

• Vestiging: Tiel

Alles top

Top service, top auto’s, top prijzen. Kortom, alles top!

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Uitstekend geregeld!

Online reserveren ging vlot, snelle reactie. Bus ophalen was ook zo geregeld. Nette goede verhuisbus!

• Vestiging: Meppel

Boogschutterstraat 1-43