Super service

Erg klantvriendelijk bij autohopper Nout.

• Vestiging: Gorinchem

Uitstekende bus

Bus gehuurd om wat spullen te verhuizen. Met de bus toch aardig wat kilometers gemaakt en goed doorgereden desondanks de kilometers weinige diesel verbruikt. Ruimte in de bus ook uitstekend. In twee keer rijden een hele inboedel en vloer kunnen wegbrengen. Qua prijs zeker de goedkoopste en fijn bedrijf!

• Vestiging: Dordrecht

Niets op aan te nerken

De medewerker was erg vriendelijk en er werd snel gereageerd op berichten via app. De bus voldeed prima en de borg werd al de volgende ochtend teruggestort.

• Vestiging: Meppel
  • Communicatie

Alles netjes geregeld en keurig geholpen.

Niets op aan te merken.

• Vestiging: Bergschenhoek

Alles goed geregeld

Voor verhuizen van de bank een bus nodig. ‘S avonds via de site geregeld en de volgende ochtend de definitieve bevestiging. Bus stond op tijd klaar en snel weer onderweg. Bij terugkomst gelijk weer alles snel afgehandeld

• Vestiging: Beesd

Goed en vriendelijk

Ondanks dat ze 5 mei waren gesloten, kreeg ik de mogelijkheid om de bus de dag ervoor al op te halen. Vriendelijk geholpen. Heel gastvrij ook.

• Vestiging: Oosterhout

Uitstekend!

Hele vriendelijke klantgerichte en professionele service. De aangepaste dienstverlening door Koningsdag is erg gewaardeerd.

• Vestiging: Epe
  • Deskundigheid N.v.t.

1 woord geweldig

Het contact via e-mail en telefoon was zeer prettig. Zeer behulpzaam en dachten mee met mijn behoefte. Ik zou op zaterdag de auto inleveren maar onverwacht had ik de auto langer nodig. Wederom zeer prettig contact en het was geen probleem. Ik mocht hem inleveren wanneer ik wilde. Zeer flexibel. Auto gehuurd in Middelharnis mocht ik in de toekomst weer een auto moeten huren ga ik hier zeker terug. Bedankt voor de goede en fijne service.

• Vestiging: Middelharnis

Super keurig geregeld

We hadden niet gereseveerd en meneerhad nog een bus beschikbaar top geregeld

• Vestiging: Den Helder

Prettige verhuurder

Verhuur ging vlekkenloos, aardige verhuurder en heel fijne auto. Volgende keer huur ik hier.

• Vestiging: Utrecht

Goede service en klantvriendelijk ‼️

Was helemaal ok

• Vestiging: Eindhoven

Super bedrijf

Super bedrijf vrolijke mensen Netjes geholpen de bestelbus was ook super

• Vestiging: Ridderkerk
  • Communicatie

Kan niet beter.Perfecte medewerkers.Probleem gelijk opgelost.

Caddy was niet beschikbaar.Werd gelijk opgelost door Transit in te zetten voor zelfde kosten. Ik was uit de brand. PERFECT. Groet Nico Landman.

• Vestiging: Amsterdam Diemen

Snel en duidelijk

Snelle duidelijke bevestiging Vriendelijke medewerkers Snelle afhandeling Goede auto

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Service N.v.t.

Betrouwbare goede service.

Eenvoudige handelingen om te huren, duidelijke overdracht en goed werkende auto. Meerdere keren gehuurd , en steeds alles eerlijk afgehandeld.

• Vestiging: De Bilt
  • Communicatie

Fijne (verhuis) wagen en goede service

2 Verhuiswagens gehuurd. Rijden prima, zitten fijn en zijn op aanvraag van alle gemakken voorzien. Vriendelijk geholpen, ook toen bleek dat we de retourtijd door files niet konden halen. Zeker een aanrader!

• Vestiging: Beesd

Superfijn service

Onverwacht busje nodig Zeer goed geholpen en uitgelegd de voor en tegen argumenten Zeer rojaal super gemotiveerd personeel

• Vestiging: Mijdrecht

Nette en vlotte bediening

Bestelbus werd met bestaande schades geleverd en op een prettige manier geïnventariseerd. Ook bij inlevering geen ingewikkelde procedure en correcte financiële afhandeling.

• Vestiging: Bunnik
  • Communicatie

Super geregeld fijne bus veel ruimte

Goede service prijs maar kwaliteit een aanrader

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Prima geregeld maar erg duur

Wordt gewerkt met een dagtarief wat niet prettig is als je de bus maar een paar uurtjes nodig hebt. Daarnaast betaal je 20 cent per KM als je er meer dan 100 rijdt maar moet je de bus ook nog voltanken als je terugkomt. Waar betaal je de 20 cent per KM dan voor? Ook zijn beide van tevoren niet verteld. Bus reed helemaal prima en op de service ook niks aan te merken.

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Alles super snel en eenvoudig geregeld!

Alles super snel en eenvoudig geregeld!

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

Top service en snel geregeld!

Super vriendelijk en meedenken, top service, geen verrassingen achteraf en de auto was prima.

• Vestiging: Almere
  • Communicatie

Een geweldige goede ervaring alles perfect geregeld

Het contact voor het huren van een auto was optimaal geregeld. Alles was heel goed geregeld en de auto stond klaar. Omdat mijn auto gerepareerd moest worden . Ik had de auto voor meerdere dagen gehuurd maar was in een dag klaar. En kon mijn huur contract gelijk aanpassen. Geweldig. Zoekt U een huurauto dan naar Autohopper in Zwolle.

• Vestiging: Zwolle
  • Communicatie

Ik ben positief gestemd over dit verhuurbedrijf. Vrijdagmiddag bus ophalen op afspraak, zaterdagavond afgetankt teruggezet. Borg netjes retour gestort. Vriendelijk personeel ook. Voor herhaling vatbaar.

• Vestiging: Ridderkerk

Dit is helemaal geweldig

Ik kan hier een heel verhaal gaan houden, maar als je een auto wil huren is de Autohopper Hillegom zeer aan te bevelen. Wat een service en vriendelijkheid van de medewerker. Als ik 6 sterren kon geven dan kreeg hij die. Ik heb heerlijk gereden in de Kia. Met vriendelijke groet, Fred v. Aken

• Vestiging: Hillegom

Boogschutterstraat 1-43