Zeer kundig en vriendelijk personeel die me hielpen, ze nemen ook echt de tijd voor je als klant ondanks de drukte....
It was convenient and easy to use Autohopper. The price was very fair and the whole experience was seamless. The quality of the vehicle was high. We experienced great customer service and would not hesitate to recommend Autohopper to a friend!
De bus die we zouden huren, was door schade niet beschikbaar. We werden gebeld en er werd naar een oplossing gezocht en gevonden. Zodat we toch de verhuizing konden doen. Top geregeld. Prima bis. Netjes. En hele vriendelijke medewerkers. Kortom top. Tot de volgende keer.
Correct
Vriendelijke service, snel geholpen. Auto stond klaar met ontdooide ruiten, helemaal top. Tot een volgende keer!
Auto kapot tijdens de verhuizing naar het buitenland. Men regelde na sluitingstijd meteen een auto voor me die de volgende dag voor me klaar stond. Fantastisch!
Een bestelbus gehuurd ivm inboedel overleden vader. Prima bus, schoon en meer dan ruim genoeg. We zijn ook vriendelijk geholpen bij de verhuurlocatie in Waalwijk. Volgende keer huren we zeker weer hier!
Bus voor 9 personen via internet gereserveerd. Bij aankomst stond de auto al klaar, spik en span schoon en ready to go. Goede uitleg en bij teruglevering ook alles tip//top geregeld. Tarief was ook top en geen afgetrapte bus voor zo’n laag bedrag !
Duidelijke info op de website. Zeer nette verhuiswagen met laadklep. Reserveren en afstemmen ging erg handig. Blij met zo'n verhuurservice in de buurt.
De huur is snel geregeld geen poespas en de auto’s zijn vertrouwelijk. Duidelijke voorwaarden en het is ook zeker goedkoper dan elders.
Vokgende keer weer een bakwagen van Autohopper.
Auto prima , vriendelijk personeel maar bij inlevering geen teruggave borg €1000,- ivm teveel transacties van jullie kant niet meer mogelijk. Afwachten nu wanneer ik mijn geld terugontvang.Dat zou niet moeten gebeuren.
Mooie luxe bus. Heel vriendelijk geholpen. Volgende keer weer!
Kosteloos de bus eerder mogen ophalen. Goede contacten en geen verrassingen
Meer dan goed Alles snel geregeld en uitstekend afgehandeld!!
Makkelijk auto online huren. Bij ophalen en terug brengen van de auto goed geholpen door vriendelijk personeel. Perfect om te huren voor een verhuizing bijvoorbeeld en dat voor een vriendelijke prijs.
De heren waren keurig en welwillend en vlot en flexibel. Verliep allemaal erg moeiteloos. De borg kon cash terug, waar we elkaar wellicht van dienst waren. We moeten komende maand verhuizen en informeerde al naar een bus. Indien we het bedrag nu terugwinnen dan komen we zeker :)
Via internet bus voor verhuizing besteld. Goede en snelle service. Nette en schone bus
Eerder heb ik wel eens een verhuis-bus ergens anders gehuurd, maar nu ik Autohopper heb ervaren zal ik hier voortaan waarschijnlijk terugkomen! De klantvriendelijkheid waarmee ik behandeld werd op de locatie, de flexibiliteit van het bedrijf (zelfs op de laatste momenten nog) en de snelheid waarmee alles afgehandeld wordt is simpelweg top! Bij andere bedrijven komt er vaak meer poespas bij kijken. Bij Autohopper is het allemaal heel duidelijk en makkelijk. Ik kon zelfs op het laatste moment nog een traploper meekrijgen op advies van de medewerker. Het inleveren van de bus na sluitingstijd was ook zo eenvoudig als maar kan. Ik heb niks anders dan lof voor deze zaak!
Ik heb 2 dagen van tevoren geboekt en de grote wagen was beschikbaar. Online snel gereserveerd, daar kun je alle wensen aangeven en je ziet meteen de bijhorende prijs. Ophalen ging snel, je rekent achteraf af doordat de huurprijs van de borg wordt ingehouden. Lekker makkelijk! In het vrachtwagentje was genoeg ruimte voor een hele inboedel inclusief fiets!
Hele handige uitkomst voor een verhuizing in de buurt. Er kan veel in de bakwagen waardoor je minder vaak hoeft te rijden. Met twee ritten waren we over. De vierkante vorm maakt het ook handig met het inpakken van de bak. Wasmachine inladen etc. is makkelijk door de verstelbare laadklep.
De inschrijving ging vlot, zodat we snel aan de slag konden gaan. Een prettige auto met hydraulische laadklep voor een schappelijke huurprijs. Volgende keer weer naar Autohopper!
Snelle afhandeling na aanvraag, Borgsom direct na inspectie ontvangen. Duidelijk, efficiënt en daadwerkelijk om de hoek! en voor een scherpe prijs! Auto was netjes en precies zoals de omschrijving. Absoluut aan te raden.
De bestelbus was in uitstekende staat, schoon en goed onderhouden. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Ze gaven duidelijke instructies en beantwoordden al mijn vragen.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn