Ophalen brengen ging prima. Geen gezeur en snelle afhandeling

• Vestiging: Ede Centrum

Bus was niet uitgestofsuigt

Verder alles ok

• Vestiging: Losser

fantastische service

Het huren van de hopper verliep zonder enige problemen, en de auto rijd ook nog eens geweldig. Alle lof.

• Vestiging: Zevenaar
  • Communicatie

Snel en vriendelijk geholpen.

Snel en vriendelijk geholpen. Enige puntje was dat de ophaaltijd en terugbrengtijd anders waren dan verwacht.

• Vestiging: Oosterhout

snelle en goede service

Voor een jeugduitje van onze vereniging hadden we op het allerlaatste moment een extra auto nodig. Rové in Wageningen dacht goed mee en heeft ons enorm geholpen. Snel, goed en meedenkend - een aanrader.

• Vestiging: Wageningen

Geweldig!

Dit was mijn eerste keer dat ik een auto huurder. En zeer zeker niet mijn laatste keer! Goed geholpen door de man aan de bali en ook fijn dat er mee wordt gedacht in oplossingen. Auto reed als een zonnetje en het toppunt van de gehele rit was toch wel de tankbeurt van €4,25. Bedankt en tot de volgende keer!

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Alles zoals je mag verwachten. Kreeg er zelfs verhuisattributen bij.

• Vestiging: Alkmaar

Schade als verdienmodel

Trap er niet in! Het feit dat je niet met creditcard kunt betalen is geen voordeel (zoals de site het presenteert) maar zou je als waarschuwing moeten interpreteren. Namelijk dat je nooit moet huren bij dit soort bedrijven! Het zou pas een voordeel zijn als men de keuze heeft om met pin of met creditcard te betalen.. Tegen betaling kun je de borg verlagen maar dan nog steeds is deze buitensporig hoog en de kans dat je hem niet terugkrijgt is heel groot. Autohopper Diemen heeft namelijk 'zoveel schades'. Zou de meerderheid van de klanten dan niet kunnen autorijden? Roekeloos rijden wordt immers flink afgeremd door het borg verhaal... Het blijkt het verdienmodel, de consument wordt misleid met scherpe huurprijzen, zogenaamde flexibiliteit en een 'goede verzekering'. In ons geval wordt ons zelfs schade in de schoenen geschoven. Ruim 48 uur na inleveren en zonder blikken of blozen. verschrikkelijk.. Nooit meer naar Autohopper (benieuwd of ik de huurprijs terugkrijg nu ik een review heb achtergelaten;) ook zulke misleidende marketing communicatie)

• Vestiging: Amsterdam Diemen

Heel goed

Aardige mensen ,hielpen goed.

• Vestiging: Stadskanaal

Mooie fijne auto

Reserveren is niet moeilijk. Meer inhoud dan gedacht. Een Renault met trekhaak.

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Een hele vriendelijke dame die mij zeer goed geholpen heeft en alles prima heeft uitgelegd en een prima en zuinige bakwagen heeft verhuurd een zeer tevreden klant gr Jan Vroom

• Vestiging: Hengelo
  • Communicatie

Super service voor een heel goeie prijs.

Heel snel vrijwel nieuwe auto aan huis gebracht. Eigen risico al zelfde dag retour. Super. Voor herhaling vatbaar.

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Communicatie

Nieuwe autoe en prima service

Ruim voor de afgesproken huurperiode werd ik gebeld of ik er bezwaar tegen had om een wat grotere bestelbus te krijgen dan gevraagd -- uiteraard zonder meerkosten. Geen probleem, uiteraard, bij het afhalen bleek dat William Wemmenhove zeker wilde weten dat ik het rijden met een wat hogere bus niet erg zou vinden. Nee dus. De bus was zo goed als nieuw en reed prima. Ik heb 'm die avond na sluitingstijd weer neergezet. William adviseerde om er wat foto's van de maken, stel dat iemand er schade aan zou toebrengen. Goede tip, maar gelukkig niet nodig. De volgende ochtend om half 8 was de boel al weer in orde gebracht en kreeg ik mijn borg terug. Ga er graag weer heen!

• Vestiging: Meppel
  • Communicatie

Prima auto, snelle en keurige afhandeling

Geen opmerkingen, gewoon prima geregeld

• Vestiging: Mijdrecht
  • Communicatie

Geweldige service en een top auto

Door een ongeluk hadden wij met spoed een auto nodig. Autohopper heeft ons uit de brand geholpen en stond direct voor ons klaar! Wij kregen een spiksplinter nieuwe auto mee en stelden zich flexibel op wat betrefft de terugbrengdag. Autohopper in Arnhem is een aanrader!!

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Fijne bus en flinke laadruimte, goed geregeld

Reserveren, ophalen etc ging vlot. Prima bus. Stond wel een melding van remblokken op het display en een knipperlicht was kapot. Dit had naar mijn mening al van te voren gezien en gerepareerd moeten worden. Verder geen issues gehad en prima de verhuizing met de bus kunnen doen

• Vestiging: Oss

Super!

Ze zijn erg klantvriendelijk! Heel betrouwbaar!!! Goede service! En de bestelbus was top! Hele goede ervaring!

• Vestiging: Hoofddorp
  • Communicatie

zeer vlotte en vriendelijke afhandeling!

Het huren van de XX-verhuisbus verliep uitermate prettig. Geen gedoe, erg snel en hartelijk. Dit is vanaf nu het adres waar ik voor een huurauto naar toe ga.

• Vestiging: Franeker
  • Communicatie

Onze redders in nood met een super service!

Nadat een ander verhuurbedrijf (geen autohopper) ons flink had laten zitten belden we naar autohopper Zaltbommel. Zij hebben ons echt geweldig geholpen. Wij hadden met spoed een busje nodig deze hadden ze zelf niet staan maar regelden er een voor ons en hebben deze opgehaald zodat wij hem in Zaltbommel konden halen echt super. Echt een mega dikke duim voor hun service. Dank je wel autohopper Zaltbommel dankzij jullie inzet en hulp is het ons toch allemaal gelukt.

• Vestiging: Zaltbommel

Top service

Dit is mijn 2e keer bij een andere autohopper. Wat een geweldige auto’s en wat rijden ze lekker. Wat een top service op locatie. Er word met je meegedacht en voorderest heb ik er geen woordne meer voor. Gewoon een top service en een top bedrijf!

• Vestiging: Honselersdijk

Goede en vriendelijke hulp

In de ochtend goed geholpen met het weggaan. Netjes de gehele auto gecontroleerd. Goed geregeld met terugbrengen en netjes afgehandeld.

• Vestiging: Hellevoetsluis

Geen woorden maar daden

Dit is een prima verhuurder met prettige medewerkers. Auto wordt vooraf nauwkeurig bekeken op lakschade etc. Bij terugkomst doen ze niet moeilijk over wat extra gereden kilometers. Kom je met de auto dan kan parkeren lastig zijn.

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Persoonlijke auto

Ik vind Autohopper is goed plek voor huur auto echt en ze zijn me snel geholpen.

• Vestiging: Zutphen
  • Communicatie

Een goede service en bijbehorende verhuisbus

Het autobedrijf communiceerde via e-mail helder en snel. Het ophalen en inleveren de de bus ging vlot en de uitleg over de bus was prima.

• Vestiging: Bergschenhoek
  • Communicatie

Alles ging soepel en snel

Van het boeken tot het afrekenen, alles ging soepel en snel. Schone ruime bus en ook nog zuinig. Prettig contact met de verhuurder. Ik ben 100% tevreden.

• Vestiging: Heerenveen

Boogschutterstraat 1-43