Mooie bus gehuurd voor verhuizing. Medewerker dacht bij reservering met me mee om de huur niet duurder te laten zijn dan nodig, vriendelijk en adequaat geholpen bij ophalen en inleveren. Zeer tevreden.
Prima verhuurbedrijf Correcte afspraak en nieuwe auto
Uitstekende medewerker. Keurige auto. Netjes.
Vriendelijk geholpen en klantvriendelijkheid , bus zag er schoon uit en netjes en schappelijke prijs , volgende keer huur ik het weer
Duidelijk in de contacten vooraf.
Top auto en alles goed geregeld
Prettig
Na annulering van onze vlucht hebben wij een zespersoonsbus gehuurd om toch op vakantie te kunnen. Makkelijk besteld via de site, telefonisch nog wat laatste dingetjes besproken, bij de early pick up enorm aardige mensen. En natuurlijk het belangrijkst, ons busje was splinternieuw en van alle gemakken voorzien. Toen bleek dat we niet voor sluitingstijd terug zouden zijn om de bus in te leveren, konden we na telefonisch contact de bus alsnog daar parkeren (wel voor de afgesproken inlevertijd). Ik was bang dat ik misschien onverwachte kosten voor 'schade' ging krijgen nu ik me toch niet kon verdedigen, maar geen problemen, factuur was donderdag binnen en de borg stond vrijdag weer op mijn rekening! Kortom, geweldige ervaring.
Goede service en vakkundig.
Vriendelijke mensen, die meedenken.
Moest heel snel een wagen huren. Alles in nog geen 5 minuten geregeld. De wagen was nieuw en uiteraard superclean. De huurvoorwaarden zijn duidelijk (geen kleine lettertjes). Verder een aantrekkelijke huurprijs. Ook geen gedoe bij het inleveren van de wagen. De borg werd na afrekening van de huur ter plekke gelijk terug gestort. Kortom, heb je snel een huurauto nodig, ga dan naar deze no-nonsense autoverhuurder. Een aanrader.
Bij garage deBilt soepel deze bus gehuurd. Primadeluxe!
Door het pinksterweekend was er niemand op zaterdag om de bus aan ons af te geven maar na wat overleg was het geen probleem om die bus kosteloos op vrijdag al op te halen wat voor ons eigenlijk beter uit kwam haha maar zoals ik al zei echt topservice!!
Prettige ervaring, snelle en eenvoudige procedure om te huren.
Had de bus kort nodig en kreeg uiteindelijk korting omdat de bus binnen een uur weer terug was.
Door de prima service van Auto Reuvers in Losser hebben we kunnen genieten van een mooie tocht door Twente met onze kinderen en partners. Het was simpel top.
Een echte aanrader, zeer luxe en zeer ruime Bestelbus met laadklep (klein vrachtwagentje) tegen een faire prijs. Early pickup mogelijk hetgeen zeer welkom was.
Gebeld voor een huurauto, de volgende dag kon ik 'm al ophalen. Auto gehuurd voor, in principe, een week. Onze eigen auto was eerder klaar. Gevraagd of ik de huurauto dan ook weer eerder kon inleveren, dit was geen probleem. Fijn! Zeer tevreden over de service van de medewerkers en de flexibiliteit! Autohopper tot een volgende keer!
De service goed, fijne schone auto en een compleet verhuispakket
had ik maar kritiek had Autohopper nog wat aan me recensie maar van auto ophalen tot auto inleveren ging zorgen loos ben geholpen door Lennart heeft alles goed duidelijk gemaakt heeft goed meegekeken naar me wensen en daarop ingespeeld. ben in de afgelopen tijd bij veel verhuur bedrijven geweest maar tot nu toe de beste al met al niet de laatste keer
Eerste huisje gekocht - dankzij fijne service, wat goede vrienden en goede wagen vlogen we de verhuisdag door! Ik raad het iedereen aan. Groetjes Sjoerd
wij hebben op vrijdag 2 autos opgehaald. op maandag 1 teruggebracht en op dinsdagmiddag de 2e. zowel het ophalen als het terugbrengen was perfect geregeld.
Vriendelijk personeel, alles goed geregeld. Netjes afgehandeld, kortom, top service! Bij de volgende verhuizing zo weer.
We zijn heel vlot geholpen en omdat het onverwacht was hebben ze met ons meegedacht. We zijn hèèl tevreden.
Zeer ruime en fijne wagen. Wij konden heel veel spullen erin kwijt. En dat ook voor een schappelijke prijs. Binnenkort gaan wij er weer 1 huren!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn