Ik heb hier een 9 persoons bus gehuurd. Bus zag er top uit. Alles was snel geregeld en de prijs was prima. Daphne heeft haar zaken goed voor elkaar! (en ze is nog leuk ook)
Ik kon de wagen de middag van te voren al ophalen wat erg fijn was. Alles was snel geregeld en goed uitgelegd, al bestaande schades bekeken en ik kon zo gaan. Wagen was heel netjes en schoon en reed prima. Inleveren verliep ook soepel, sleutel in de brievenbus en de eerstvolgende werkdag werd de borg alweer terug gestort. Al met al een topervaring en de volgende keer huur ik zeker weer hier
Bedankt autohopper voor de snelle service na een aanrijding. Ik kon direct weer naar mijn werk. De auto had weinig kilometers en reed prima, ook met 2 kinderzitjes achterin! Verlengen was geen probleem toen ik hem langer nodig had.
Prima geregeld
Had heel last minute een huurauto nodig door schade aan eigen auto. Gebeld en een uur later kon ik de huurauto al ophalen. Overigens nog een aantal keer best last minute de huurperiode moeten verlengen doordat mijn eigen auto steeds weer een dag langer moest blijven bij de monteur. Ook dit werd super snel en flexibel opgelost. Het uiteindelijke inleveren van de huurauto ging super vlot en de borg stond dezelfde dag alweer teruggestort op mijn rekening.
Opgehaald en alles goed geregeld als er wat was gelijk in contact gekomen en geholpen. Mooi ruime bus voor een mooi prijsje.
Goede en snelle service. Klantvriendelijk. Alles snel en goed geregeld.
Ik had mijn auto verkocht en kon in de tussentijd, tot de levering van mijn nieuwe mitsubishi een zelfde Spacestar van Autohopper gebruiken, tegen een heel redelijke prijs! Ik was hier erg mee geholpen, temeer de levering van 'de nieuwe' wat langer op zich deed wachten, ook kon ik zo al mooi wennen aan mijn eigen nieuwe, dus win-win.
Bestelbus online gereserveerd, duidelijke website. Ophalen en terugbrengen ging snel. Medewerkers zijn klantvriendelijk. Dus alles was helemaal perfect.
Auto gehuurd, snelle duidelijk communicatie. Fijne nette schone auto. TOP.
De auto was nieuw, dus lekker schoon en de fa. Steeman in Haarlem heeft me uitstekend en snel geholpen! Prijzen van Autohopper zijn ook alleszins redelijk. Alleen jammer dat er geen Autohopper meer is in mijn woonplaats, dat scheelt me een flinke wandeling.
On time as promised. The passenger van was clean and new. Overall, very good
De medewerkers van Authopper Tilburg helpen je snel en vriendelijk. De wagens zijn netjes en schoon.
Personeel is vriendelijk en kon de auto eerder ophalen dan werd afgesproken.
Goed contact over de opties. Al meerdere auto's/ bussen hier gehuurd. Altijd is het zonder moeite. Auto's zijn goed! Afspraken duidelijk. Ze zijn de eerste go to als we iets moeten huren
Fijn dat we op het laatste nippertje nog een bus met laadklep konden huren voor de verhuizing. Fijn en vriendelijk geholpen. Alles stond klaar voor gebruik. Inculsief verhuis materiaal. Na een goede uitleg van de bus hoe deze werkte, op pad voor de verhuizing. Alles is voorspoedig verlopen. Aan het einde van de dag de bus weer op de afgesproken plek neergezet. Een laatste check en de sleutel in de kluis gedaan. 1 dag later is de borg terug gestortet aftrek van de extra km die gereden zijn. Bedankt Autohopper Capelle.
ik werd snel en vriendelijk geholpen, bus met navigatie en goede geluidsinstallatie. Early pick up dag ervoor kon ik boeken voor 15 euro. Afrekening borg zelfde dag teruggestort. Volgende keer weer hier huren.
Ik zou kunnen zeggen, dat je bij Autohopper Barneveld, vriendelijk wordt geholpen, correct wordt behandeld en er correct wordt omgegaan met je persoonlijke gegevens. Dat je niet lang hoeft te wachten voordat de borg weer wordt teruggestort en alles professioneel wordt afgehandeld. Maar eigenlijk zou je dat moeten ervaren. En naar alle eerlijkheid kan ik zeggen, dat ik in mijn ervaring met Autohopper Barneveld, zeker niet teleurgesteld ben.
Inchecken duurde 10 min, helemaal prima auto Inleveren super makkelijk, wagen neergezet sluetel in brievenbus…..easy peasy
Ik heb voor 1 dagje een auto gehuurd en kreeg ipv een schakelbak een automaat mee voor hetzelfde tarief, omdat de betreffende auto er nog niet was. De auto had ik gehuurd voor het concert van Peter Gabriel. Heb genoten van het concert, maar ook van de auto en de lieve service! Hier dus een hele blije klant!!
Mijn ervaring is super goed, ik had de auto nodig in IJlst en ze hebben hem keurig op tijd gebracht, dikke pluim.
Goed ontvangen en geholpen door medewerkers en duidelijke kosten voor de huur. Geen verassingen achteraf.
Quick when you need to be, clean when required and cheap as a bonus on top.
Zaterdag gebeld voor een auto met trekhaak, was verhuurd. Toen werd voor het zelfde bedrag een busje met trekhaak aangeboden, ook prima! Maandagmorgen was het vrij druk maar met een kwartiertje was ik onderweg, top !!
Vriendelijk en duidelijk alles geregeld. Fijn personeel. Zuinig op zijn.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn