Fijne kleinschalige locatie. Betrouwbare mensen en een goede auto zonder gebreken.
Voor een weekendje weg met familie een auto gehuurd bij Autohopper. Online super makkelijk te boeken. Uitleg en ontvangst van de sleutel heel prettig. Zo ook met het weer inleveren van de auto. We kregen een zeer nette auto mee die van alle gemakken was voorzien. Al met al een top ervaring, dus komen zeker terug als we weer eens een auto nodig hebben!
Snel en zeer goed geholpen door Marcel! Binnen 5 minuten alles geregeld. Aanrader voor iedereen!
Helaas werd er middag de dag voor het huren gebeld of we de wagen die dag op konden halen. Dit was een dag nadat er per mail bevestiging van het huren van de wagen. Hierdoor was er erg kort dag tijd om de wagen op te halen. De wagen zag er goed en schoon uit en reed tevens fijn.
Hing een briefje aan de deur dat de beste man niet aanwezig was wegens een spoedje half uurtje gewacht toen hij terug was ons tegemoet gekomen leuke babbel en eerlijke verhuurder zeker een aanrader Bus had wel een storingslampje maar reed verder prima
Prima bus, schoon en rijd goed
Had last minute een verhuiswagen nodig. Bij Autohopper in Nootdorp was er nog een beschikbaar. Reservering snel gemaakt, ophalen en afleveren geen heel soepel. Ben blij met deze goede service en zo dichtbij.
Vriendelijk ontvangen. goede uitleg. Behulpzaam.
de auto stond netjes klaar en kreeg een goede uitleg. werd gewezen op reeds bestaande schade. kreeg netjes aan het einde van de dag de rekening per mail binnen.
Van uit twee vestigingen in de buurt direct geholpen met een -voor ons- spoedklus. Een vestiging was alles al volgeboekt, maar dankzij de doorverwijzing bleek de andere vestiging een geschikte auto te hebben. Ook het ophalen verliep vlot, netjes de belangrijkste instructies ontvangen. Prima auto, schoon en afgetankt, rijdt als een personenwagen! Na gebruik afgetankt en ook het tijdstip van terugbrengen was geen enkel probleem dankzij de sleutelkluis. 's Middags al de eindrekening via de mail ontvangen. Volgende keer weer Autohopper!
Zowel bij het afhalen als het inleveren erg vriendelijk behandeld. Kopje koffie gekregen bij aankomst en bij inleveren (net na sluitingstijd) zelfs direct alles nog kunnen afhandelen en de borg meteen teruggekregen. Top service bij Autohopper in Steenwijk.
Had de kleinste auto gehuurd, maar die was niet meer beschikbaar. Ik kreeg voor dezelfde prijs een upgrade naar een grotere auto. Communicatie is duidelijk. En ze zijn vriendelijk.
Gewoon goed
Goede service, vriendelijke medewerkers, bereid mee te denken
Ondanks dat we een uur te vroeg voor de deur stonden, konden we de bakwagen afhalen. Stukje extra topservice dus! Bij een volgende verhuizing ga ik 100% opnieuw naar Automido.
Moest een bus huren om spullen te verhuizen naar een rn verpleeghuis. Uitstekende en vriendelijke jonge mensen die mij hielpen. Ik kan deze club aanbevelen.
Goede snelle service, tegen een redelijke prijs. En dat alles voor een spiksplinternieuwe bus.
Zeer klantvriendelijk,. Prettige omgang en uitstekende service en medewerking.
Goede service, vriendelijk behandeld. Zijn zelfs naar het treinstation gebracht. En dat op z'n vrije dag.
Prima, goed rijdende bus. Comfortabel en gebruiksvriendelijk. Uiterst vriendelijk personeel. Vlotte , duidelijke afwikkeling en informatie. Aanbevelingswaardig bedrijf
Twee dagen een verhuisbus XXL gehuurd in Tilburg. Nette, nieuwe en zeer schone bus. Rijd lekker en top service van Karim en zijn collega's. Inleveren van de bus met sleutelkluis ook ideaal. Aanrader!
Het reserveren van de bestelbus heb ik een dag vantevoren via de website gedaan. Dit ging gemakkelijk en vlot. Telefonisch heb ik nog een aantal vragen gesteld en ook hier werd ik goed op weg geholpen. De volgende dag konden we de bus in de buurt ophalen. Door de bus waren wij binnen een paar uur klaar met verhuizen. Het terugbrengen en de terugbetaling van de borg gingen ook vlekkeloos. Top ervaring en zeker een aanrader!
Vlotte uitgifte voertuig. Kregen zelfs spanbanden en 2 honden(planken met wieltjes) tbv verhuizing mee. Nette schone auto.
Ik heb een auto gehuurd voor een dag! bij het inchecken kreeg ik te horen dat ik de borg moest betalen, een bedrag 10x hoger dan het reserveringsbedrag. de waarde van de aanbetaling is een gangbare praktijk, dit bedrag wordt geblokkeerd op de creditcard! daarom is een creditcard vereist voor autoverhuur. Maar bij dit bedrijf was de aanbetaling niet alleen een blokkering, maar eigenlijk een bedrag dat van mijn creditcard werd afgeschreven. Omdat ik een toerist ben, werd de betaling gedaan en werd er buitenlandse transactiebelasting in rekening gebracht. hoewel ik de auto op dezelfde dag terugbracht, duurde het meer dan 3 werkdagen voordat het bedrijf de storting op mijn rekening had gestort, en dus nog twee dagen voordat het geld daadwerkelijk arriveerde. de wisselkoers van de creditcard is niet hetzelfde als voor een bestelling/aanbetaling, in dit geval had ik een ander verlies toen ik een kleiner bedrag ontving dan ik had betaald vanwege het verschil in de betaalmethode. Ook werd mij niet meegedeeld dat er kosten in rekening gebracht moesten worden als ik het Nederlandse grondgebied zou verlaten. Ik kwam erachter toen ik later werd aangeklaagd. Daarnaast stonk de auto naar sigaretten, zat hij vol met vuil op de ruiten en was het waterreservoir voor de voorruit leeg. slechte keuze!
Mijn ervaring met autohopper is erg positief. Dit bedrijf wil je gewoon graag helpen en denken mee. Leggen alles goed uit. Het was namelijk mijn eerst keer in een bakwagen. Ben erg blij en te vreden hoe ik geholpen ben. Dank jullie wel!!! Vriendelijke groet Sylvia van der Wijngaard
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn