Prijs en service dik in orde

Busje gehuurd voor een weekend, voor vervoer van fietsen en koffers. Perfect mail verkeer en prima communicatie

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Communicatie

Goede auto, jammer van de miscommunicatie rondom openingstijden

Goede auto, goede controle op gebreken. Alleen jammer dat je de auto om 8.00 uur kan ophalen volgens de bevestiging en ze pas om 9.00 uur open zijn. Dit is niet gecommuniceerd terwijl er wel telefonisch contact is geweest over de eind tijd, dat ze dan al gesloten is

• Vestiging: Elst
  • Communicatie

Netjes geholpen goed de bus

De service is goed je wordt netjes en vlot geholpen busje was goed als ik weer iets moet huren zal ik zeker terug komen

• Vestiging: Puttershoek

Great service and Excellent car

Super friendly service and communication. I thought not being situated in the airport would be inconvenient but the shuttle service is efficient and works effectively.

• Would you recommend us? Yes
  • Location: Eindhoven
  • Experience with: Passenger car
  • Expertise
  • Customer Friendliness
  • Employees
  • Communication

Snel geregeld zonder gedoe.

Dit is de tweede keer dat ik hier een busje gehuurd heb. Reserveren, ophalen en terugbrengen verliep soepel. Ik was bij het ophalen mijn ID vergeten. Gelukkig mocht ik die meenemen bij het terugbrengen.

• Vestiging: Apeldoorn West

Supersnel

Op het laatste moment toch nog een autotje kunnen regelen en gelukkig vrij goede service en binnen 2 minuten de borg weer terug op de rekenin

• Vestiging: Den Helder

Goede en snelle service!

ondanks dat we op korte termijn een auto nodig hadden, werden we snel en super geholpen!

• Vestiging: Beilen

Aanrader

Makkelijk te reserveren. Heb een Bakbus gehuurd voor mijn verhuizing. Bus was keurig schoon. Niet in gerookt. Voldoende auto‘s beschikbaar. Handige extra optie zoals steekwagen, verhuisdekens, spanbanden en hondje. Ook de mogelijkheid om de bus voor een dagdeel te huren. Vriendelijke en goede uitleg, ook over de kleine lettertjes, eigen risico, schade boven 1.90 meter, hoe de laadklep werkt en waar tankdop zit. Borg wordt snel retour gestort (dag van inleveren). Zeker voor herhaling vatbaar.

• Vestiging: Meppel

Geweldig!

Vriendelijk ontvangen, duidelijke info en een zeer nette en goede bus.

• Vestiging: Ridderkerk

Topservice v/d bovenste plank

Heb voor het eerst van m'n leven een auto gehuurd, wegens problemen met mijn eigen wagen, op de dag dat ik met vakantie zou gaan. Ondanks dat het zeer kort dag was werd er alle moeite genomen, om een juiste auto te regelen en is ook allemaal helemaal goed gekomen en konden wij gelukkig gewoon op vakantie. Ben super plezierig geholpen vanaf het begin tot aan het einde v/d huurperiode (1 week). Zeer fijne mensen bij Garage Snel, topservice.

• Vestiging: Puttershoek

Makkelijk en niet duur

Uitstekende ervaring en zeker aan te raden om een auto van Autohopper te huren. Heerlijk autootje, makkelijk en zonder gedoe om online of via telefoon te huren en inleveren verliep net zo soepel.

• Vestiging: Kampen
  • Communicatie

Prima service en goed materiaal.

Goed geholpen en een prima bakwagen.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Prima auto en gehuurd om de hoek

Een stapeltje van 6 familieleden wilden gedurende drie dagen van vervoer gebruik maken. Na een beetje zoeken kwam Autohopper met een kantoor in Gorinchem uit de bus. Op maandag eind van de middag langs gegaan en alles geregeld. Dinsdag konden zij op pad om 8:00 uur s' morgens. Vrijdag de auto weer terug en wederom was het papierwerk rap afgewerkt. De auto is uitstekend bevallen en er zijn gedurende de huurperiode geen problemen geweest. In de loop van de dag was ook de financiële kant -door de terugstorting van de borgsom- geheel afgewikkeld. Voor ons heel fijn, dat wij niet in een andere (grotere) plaats op zoek moesten naar een auto. In een woord: supertevreden!

• Vestiging: Gorinchem

Alles volgens afspraak

Zelfs korting gekregen

• Vestiging: Amersfoort

Oplossingsgericht, voordelig en klantvriendelijk

Ik had op korte termijn een huurauto nodig voor een dagje. Online een auto gezien en gebeld of deze beschikbaar zou zijn. Helaas was de auto niet beschikbaar maar wel een andere, ruimere auto. Deze is mij voor dezelfde prijs als de auto die ik eigenlijk wilde huren verhuurd. Kortom een aanrader!

• Vestiging: Honselersdijk

Super goed

Fantastisch bedrijf. Fijne mensen Een Aanrader

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Top ervaring

Ik heb de Vorige verhuizing met een normale auto gedaan. Deze keer met de autokoper verhuis bus. In twee x rijden hele huis leeg. Top service voor een normaal bedrag.

• Vestiging: Harderwijk

Perfect !

Als ik nog een keer een bus nodig heb gaan we zeker weer naar auto hopper Snele service , nette bestelbus en vriendelijke mensen Hele maal top !

• Vestiging: Bergschenhoek
  • Communicatie

Wonderful car, service and staff

I highly recommend Ace Rental cars / Autohopper. We rented a car from them for 2 days. The process was a little confusing for us (we are Americans) but the staff was extremely helpful and patient working with us. The car was great - it was very clean and operated perfectly. Returning the car was easy.

• Would you recommend us? Yes
  • Location: Amersfoort
  • Experience with: Passenger car
  • Expertise
  • Customer Friendliness
  • Employees
  • Communication

Goed bedrijf, geweldige medewerkers

Eerst contact via Rene is een topper, de verhuurspecialist Jesse heeft alles goed uitgelegd een folder mee gegeven en ondanks de drukte en de telefooncentrale die tijdelijk buiten bedrijf was, later nog een keer teruggebeld omdat ik via de mail nog aanvullende vragen had over de extra pakketten van steekwagens en hondjes. De bus opgehaald bij de eigenaar die ons ook heel hartelijk ontvangen en succes met de verhuizing wenste met dit extreem warme weer. Maandagochtend de bus weer schadevrij ingeleverd, zij hebben hem afgetankt en de factor was er snel en accuraat. Alles klopt bij deze verhuurder. Groet Marco en Anja

• Vestiging: 's-Heerenberg

Heel tevreden...

Vakkundig geholpen en goed geadviseerd.

• Vestiging: Odoorn
  • Communicatie

Precies doen wat ze zeggen "no-nonsense"

Binnen 5 minuten rijdt ik weg met de huurauto na aanmelding. Minder dan 24 uur mijn borg teruggekregen. Voor de 2e keer dat ik hier een busje heb gehuurd en erg tevreden met de service. Ontzettend aardig en behulpzaam personeel. Aanrader voor ieder die een busje wilt huren.

• Vestiging: Alphen ad Rijn
  • Communicatie

Snelle service en fijne verhuisbus

Snelle en vriendelijk service en de verhuisbus echt tegen een goede competitieve prijs kunnen huren. Bedankt!

• Vestiging: Zevenaar

Echt geen gedoe

Op de afgesproken tijd stond er een nieuwe kia klaar, auto was schoon. Alles volgens afspraak geleverd, goede service en vriendelijke personeel. Zeer tevreden.

• Vestiging: Sneek

Super verhuurder, goede service

Al diverse malen busjes gehuurd voor verhuizing van onze studenten. Busjes zijn in goed dtaat, schoon en ook last minute beschikbaar. Zeer goede service. Wij huren nergens anders. Aanrader!

• Vestiging: Baarn

Boogschutterstraat 1-43