Snelle reactie op offerte aanvraag, vriendelijk personeel bij afhalen, fijne auto en snelle afrekening. Gewoon top!
Super goede service top
Prima adres om je auto te huren. Vriendelijk, volgens afspraak en makkelijk/goed bereikbaar via website of telefonisch. Een aanrader!!
geholpen door deskundig personeel en begrijpelijke uitleg over alle regels die met de huur van de auto te maken hebben. Ik huren via Autohopper in Brunssum alleen maar aanbevelen.
Ik zeer tevreden over autohopper Hoofddorp! Ik was vanuit Curacao gekomen uad een auto gehuurd op Schiphol. Helaas had ik problemen met mijn creditcard en kreeg de auto niet mee. Heb uiteindelijk AUTOHOPPER HOOFDDORP gebeld, em het was geen enkel probleem dat mijn creditcard niet werkte. Ben hier heel netjes behandeld. ECHT EEN AANRADER !!!
een zeer prettige ervaring keurige uitleg en alles top geregeld. zeker een aanrader als je een keer een auto moet huren.
Eenvoudig in een paar klikken een auto gehuurd voor een verhuizing. Opgehaald in vestiging Druten, vriendelijke medewerkers en top service
De bus was meteen leverbaar uit de grote keuzemogelijkheden van Autohopper bij Reuvers Autobedrijf in Losser. Scherpe prijs, ruim voertuig dat comfortabel rijdt, veilig is en voorzien is van alle moderne gemakken. Een aanrader.
Jolanda is heel flexibel, vriendelijk,alles is bespreekbaar. Je legt je wensen voor en ze zoekt het voor je uit en komt met diverse opties ( in ons geval)
Deze autoverhuurder huurt mooie schone auto's. Enige uitleg en dan gaat je rijden in mooie moderne auto van deze tijd. Voor de volgende keer weer natuurlijk naar Authopper.
Perfecte service Schone auto,s Vriendelijk personeel En gelijk je borg terug☀️
Ik heb een aantal maanden moeten overbruggen voordat mijn nieuwe auto geleverd werd. Aangezien ik enkele malen per week van Maastricht naar Eindhoven rijd voor mijn werk was het moeilijk een shortlease wagen te vinden zonder extra km's te hoeven betalen. Bij Autohopper geen probleem, 3000 vrije km's per maand. Vriendelijk personeel, ik werd van/naar het station gebracht. Auto was prima, net nieuw (270 km op de teller), ik kreeg zelfs een automaat mee zonder extra kosten. Bij het terugbrengen, direct zelfde dag het teveel betaalde bedrag plus vooraf betaalde borg retour op mijn rekening. Speciale dank aan Marco voor de vriendelijke en correcte behandeling. Kortom, ik zou bij een volgende gelegenheid weer kiezen voor Autohopper in Utrecht Leidsche Rijn.
Medewerker loopt voor en na verhuur mee voor de uitleg en controle. Super fijne ervaring.
Hele fijne verhuiswagen gehuurd, super goede service en niet duur zou het zeker aanbevelen!!
Probleemloos gehuurd. Prijs was goed, bus was erg ruim en goed, alles was duidelijk en snel geregeld, en inleveren kon ook buiten openingstijden. Niks op aan te merken.
Ontvangst en auto prima. Pinnen voor de borg, nou ja daar hebben we credit cards voor. Maar er meerdere dagen over doen om de borg terug te storten is onacceptabel.
Beste Gert, Wij vinden het vervelend om te lezen dat je ervaring niet optimaal is geweest. Het is de bedoeling dat onze vestigingen de borg binnen twee dagen overmaken. Wij zullen dan ook de vestiging in Nijmegen weten dat ze z.s.m. de borg moeten overmaken. Bedankt voor de review, Met vriendelijke groet, Team Autohopper
Duidelijke afspraken kunnen maken. Auto was keurig schoon gemaakt bij op halen van de auto. Auto was technisch tip top in orde, alles werkte dit was eenpositieve ervarring
Snel geregeld
Persoonlijke en vriendelijke afhandeling zowel bij reserveren, als met ophalen en terugbrengen. Kregen zelfs 06 nummer mee in het week end, voor als er problemen waren. Die waren er niet, prima auto. Aanrader!
Goed snel
Reserveren via de website ging makkelijk en snel en kreeg vervolgens binnen een dag een bevestiging dat de bus beschikbaar was op de gewenste dag met een hondje, steekwagen en een verhuispakket. Busje gehuurd met 3 meter laadruimte. 3 keer moeten rijden maargoed, daar koos ik zelf voor uiteraard. Bus ‘s avonds ingeleverd na sluitingstijd en ‘s ochtends had ik mijn borg al terug. Ik zal zeker terugkomen mocht ik nog eens groot vervoer nodig hebben.
Ik huurde nu voor de 2e keer een auto en dat is altijd makkelijk en snel geregeld! De service en klantvriendelijkheid is top en de auto werkt prima!
We hadden in het weekend een vrachtwagen nodig om meubels op te halen. We werden dezelfde dag gebeld en omdat het in het weekend was konden we direct de sleutel ophalen, zodat we in het weekend met een code door de poort konden. Enorm fijn dat het zo kon! 2de keer dat we bij autohopper huren en prettig gegaan.
Wat een fantastische electrische auto gehuurd, Alles netjes geregeld.
Bus zag er netjes uit, medewerkers erg behulpzaam en alles duidelijk uitgelegd.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn