Mijn ervaring met Autohopper kan ik niet anders zeggen dan super goed!! Personeel is behulpzaam en denkt met je mee.
goede uitleg en fijne medewerkers
Nette jonge auto met zuinige motor.
Allereerst heeft uw Amsterdamse diemen dealer mij ******en. Voordat ik het voertuig kocht, vroegen ze waar ik het zou gebruiken. Ik zei dat ik de eerste 2 dagen in Amsterdam blijf en daarna de komende 5 dagen in andere steden. maar uw bedrijf neemt de volledige 7 dagen extra grensoverschrijdende kosten van mij. Niemand waarschuwde me dat roken niet is toegestaan zonder het voertuig te kopen, en hoewel er geen beperking op niet-roken staat in de autoverhuurovereenkomst die mij is gegeven, werden 60 euro schoonmaakkosten en 1 dag huurgeld van mij ingehouden zoals hij kon huur het voertuig niet voor 1 dag. Ik klaag bij uw Amsterdamse Diemen-dealer en als mijn klacht niet wordt opgelost, deel ik mijn ervaringen met mensen in alle virtuele omgevingen (booking.com, discoverycar.com, instagram, Facebook).
Ik kreeg een dag van tevoren te horen dat ik toch geen auto had en was nog snel aan het rondbellen. Autohopper Drachten dacht met mij mee, kon nog een auto vinden die beschikbaar was en hebben mij hartelijk ontvangen en uitgelegd hoe het in zijn werking gaat (ook nog eerste keer auto huren). Hele fijne ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!
Heel prettig geholpen bij het huren van een voertuig voor een verhuizing. Er werd meegedacht over welke mogelijkheden er nog waren. Het ophalen en terugbrengen van het voertuig verliep zonder problemen. Financiële afhandeling is duidelijk en overzichtelijk. Echt een bedrijf om bij terug te keren voor een volgende verhuisklus.
geen gezeur.
Vanaf het eerste contact moment werd er gelijk vertrouwen opgewekt. Je huurt een bus om het hele land door te rijden en er werd alleen maar mee gedacht. Van een karretje voor de wasmachine tot aan een voordelige handmatige aanpassing van de prijs. Het gevoel van al het geld uit de klant halen was verre van. Zo wel op de mail als telefonisch fijn contact. Ook zie je vaak bij autoverhuur bedrijven dat de borg voor langere periode word bevroren, bij autohopper Zwolle staat het een dag na inleveren weer op je rekening! 5 sterren is eigenlijk nog te mager. TOP service!
Moest snel een bestelbus hebben. Auto was beschikbaar en de service uitstekend. Uitleg gehad over de werking en tips over de hoogte en breedte van de auto. Afhandeling ging soepel
Een leuke kleine auto gehuurd, reed uitstekende. Ben zelfs nog opgehaald van de plek waar ik stond toen ik een auto nodig had!. Complimenten hiervoor
Erg goede service en goede ervaring met deze verhuur. Zuinige auto met veel veuligheidsvoorzieningen. Aanrader!
Alles leek goed geregeld (reservering, bevestiging) maar de dag ervoor blijkt er toch niets klaar te staan. Gelukkig wordt er alles aan gedaan om het op te lossen, en is dit ook naar tevredenheid gelukt. Erg behulpzaam personeel!
Had een verhuisbusje nodig. Het was een nette wagen met laadklep. Erg tevreden.
Bijzonder vriendelijke en snelle afhandeling van de reservering. Ook bij het ophalen en terugbrengen bijzonder prettig geholpen. Kosten noch moeite zijn gespaard om mij voor één dag aan een auto te helpen. Het aangevraagde type was niet beschikbaar maar het bedrijf had, geheel op eigen initiatief, via een collegabedrijf in de buurt een vervangende auto geregeld. Dit type betekende ook nog eens een flinke upgrade maar dit had geen enkel gevolg voor de gemaakte reservering en prijsstelling. Omgelooflijk dat men zo zijn best heeft gedaan om dit voor mij te regelen, ik ben er zwaar van onder de indruk!
De auto die ik heb gehuurd was de Opel Corsa e promo. Deze auto is heerlijk in het comfort, goedkoop in het tanken en dat tegen een lage prijs! Daarnaast zijn de eigenaars heel erg vriendelijk en helpen ze je als je iets onduidelijk vind!
Wij zijn er blij meegeweest, alles in een dag kunnen verhuizen . Wagen staat netjes klaar en wij konden hem diezelfde dag weer afleveren. Goede service.
Als ik iets mag opmerken is alleen jammer dat jullie zondag pas om 11.00 open zijn.
Mooie en lekker rijdende auto. Èèn klein nadeel is de been ruimte als je lange kids heb, maar verder een super autootje. Zeker een aanrader voor iedereen.
Via internet ontdekt dat autohopper in onze regio zat en via het reserveringsformulier was de rest zo geregeld. Snel en duidelijk antwoord, snelle en vriendelijke afhandeling bij halen en terugbrengen. De bus was netjes, schoon en prettig om mee te rijden en mee te verhuizen. De borg was ook zo terug op de rekening. Ik hoop nooit meer te verhuizen, maar als ik ooit nog een bus nodig heb ga ik weer naar autohopper!
Goed en betrouwbaar voertuig. Snelle afwikkeling.
Vriendelijke mensen, fijne bus. Snel geregeld. Niets op aan te merken. Top ervaring!
Duidelijke voorwaarden en rekening. Goede afspraken, flexibele instelling. Enige puntje was dat de vroege ophaal (‘early pick up’ waarom Engels) 2 uur minder vroeg was dan ik had gewild (werd 23.00u), al was er wel een slag om de arm gehouden. Al met al een goede keuze.
Voor het verhuizen van spullen naar Rotterdam uit het Enschedese huis van mijn overleden vader hebben we gebruik gemaakt van een van de verhuiswagen van Autohopper. De bus reed fantastisch en was makkelijk te manoeuvreren en is daarnaast zuinig in gebruik. De 20 m3 bleek ruim voldoende te zijn om alle spullen mee te nemen en de laadklep maakte het goed mogelijk om alles makkelijk in en uit te laden. Het verhuispakket en de stang kwamen ook goed van pas.
Het huren van een auto gaat heel eenvoudig. Auto’s zijn jong, netjes en fijn om in te rijden. Administratief ook goed geregeld. Gewoon fijn bedrijf.
Vriendelijk onthaal en de auto was zo goed als nieuw
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn