Binnen een uur de huurauto geregeld. Fijne auto gekregen. Top.
1. De reservering was snel en duidelijk, even gebeld met Richard en afgesproken waar de auto wordt opgehaald. 2. Ophalen verliep iets vertraagd omdat een verkeerd type per ongeluk was meegegeven. Auto wisselen duurde ruim een half uur, maar alles ging vlotjes. Aanvullend verhuispakket werd keurig geleverd. 3. Minpunt was dat de tank bij ophalen 7/8 gevuld was en bij afleveren 8/8. Een kleine compensatie in de factuur zou netjes zijn. 4. Snelle afhandeling en toezending van de factuur. Restitutie van borg is nog niet ontvangen bij het schrijven van dit oordeel (19 uur na inleveren van het voertuig)
Alles keurig volgens afspraak, goede auto voor een goede prijs. Interieur had wat schoner gekund, maar verder was alles helemaal prima! Aanrader!
Verhuisbusje op maat met duidelijke voorwaarden, simpel en netjes.
Mijn ervaring met Autohopper is zo goed bevallen door, zeer snelle reactie, respect, goede informatie, en hele vriendelijke uitstraling en behandeling van de medewerkers. Ging altijd naar Bo-rent, maar blijf nu bij Autohopper.
Niks te klagen top en snel geregeld
Goed geholpen, fijn personeel echt een aanrader!
Voertuig staat klaar, na de incheck weggereden, in de avond gedropt, sleutel in nacht kluis. Geen bijzonderheden
Auto Santa Fe 7 pers automaat gebracht en weer opgehaald Auto reed fantasitisch met alle mogelijke snufhes en updates Een prima eerste ervaring net het huren van een auto Keurig kontract en afrekening Voor herhaling vatbaar
Mooie, relatief nieuwe, bus. Uitzonderlijk schoon van binnen. Netjes geholpen. Kortom zeker voor herhaling vatbaar!
Ik had afgelopen dinsdag een auto nodig voor mijn werk naar Utrecht aangezien mijn auto tot donderdag bijde garage stond ben ik naar Autohopper gegaan in Capelle. Binnen 5 minuten stond ik buiten en kreeg is de sleutels mee van een vrij sportieve opel Corsa hij reed nog beter dan mijn eigen auto. Mocht ik ooit weer een auto moeten huren dan zap ik zeker weer naar Autohopper gaan.
We hadden met spoed een bakwagen nodig diezelfde dag. Daar was wat maatwerk voor nodig omdat de auto op dat moment al was verhuurd. Dankzij de goede service werd er voor gezorgd dat we toch nog dat bakwagen ter beschikking kregen.
We dachten alles in onze kar mee te kunnen nemen. Helaas viel dat tegen en moesten we op het laatste moment toch nog een bus huren. Hoewel het al bijna eind van de middag was, was dat geen probleem en zo konden we de vracht netjes met de bus ophalen. De borg werd ook zeer snel weer terug gestort. Daarom zeg ik, voor nu en voor nog eens. Andries.
Alles was volgens afspraak, de auto was netjes en perfect voor een kleine verhuizing, het verhuizings-pakket is ook een aanrader. Door en door goede en deskundige service!
Vanaf moment dat we binnenliepen voor wat informatie tot het weer inleveren van de autosleutel heb ik het idee gehad dat deze mensen heel goed weten wat klantgericht werken is. Geen moment getwijfeld of dit het juiste adres was.
Net uitgerekend op de zwaarste zomerstorm stond de huur van de bus gepland. Toen duidelijk was wat de impact van de storm was en ik dus niet op het afgesproken tijdstip de bus kon ophalen werd er volledig meegewerkt aan een alternatief en meegedacht aan een oplossing. Na een paar keer heen en weer bellen is alles goedgekomen. Dank voor de flexibiliteit &service! Een aanrader.
Alles is goed geregeld,
Vriendelijke en klantgerichte service. De huurauto was in prima conditie, schoon en netjes.
Men heeft alle moeite gedaan om voor mij een huurauto te regelen. De auto was in nieuwstaat en prima gepoetst.
Makkelijk online een bus gehuurd, overzichtelijke site. Vriendelijk personeel en goede klantenservice bij ophalen van de bus. Alles werd duidelijk en goed uitgelegd. TOP!!!
Snel en vriendelijk geholpen.
Bij vertrek bleek tank 3/4 vol. Ruitensproeier vloeistof was ook al op merkte ik later. De auto had sinds 5000km ervoor reeds een onderhoudsbeurt nodig volgens het display. Way to go! Al met al toch nog een voldoende door de tank bij te vullen.
Gesproken met Karim, authopper Tilburg. Fijne medewerker die rustig en netjes alles uitleg. Wijzigen van handgeschakeld naar automaat was zo geregeld. Een hele fijne auto meegekregen waardoor onze dag zeer prettig is verlopen. Bedankt Karim autohopper Tilburg!
Last minute aangeklopt bij Autohopper voor een bus. Online aanvraag werd binnen een half uur bevestigd. Toch nog even telefonisch contact gezocht om er zeker van te zijn dat hij echt gereserveerd stond. Zeer vriendelijk contact gehad en ik kreeg 100% garantie dat de bus klaar zou staan. Op de dag zelf de bus opgehaald en wederom goede service en vriendelijk contact. Iets wat tegenwoordig niet altijd meer vanzelfsprekend is. Mocht ik vervoer nodig zijn dan weet ik waar ik moet zijn.
Prima geholpen, goede service, fijne auto. Kon in de avond de auto op het terrein zetten en de sleutel in de sleutel kluis doen. Borg heel snel terug ontvangen Als het nodig is zal ik zet zeker hier weer een auto huren. Een echte aanrader
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn