Alleen 1 min puntje als je een bus met laadklep huurt dat het heel langzaam gaat met de klep voor de rest top
Bus reed prima
Mooie bus en keurig van binnen en buiten. Snelle hulp van attentie representatieveb medewerkers. Praktisch en zelfs voor paar euro extra een steekwagen gehuurd. Topservice
Ik heb de bus online gereserveerd. De bevestiging was heel snel binnen en de bus stond op afgesproken tijd klaar. De borg betaald en de inlever mogelijkheden besproken. Ik heb de bus ‘‘s avonds ingeleverd en de volgende ochtend en Email met de kosten al vroeg binnen. Makkelijker kan het niet.
Ik moest door omstandigheden á la minute een huurauto regelen. Er waren op dat moment echter geen huurauto's beschikbaar. Maar de medewerker van Autohopper deed toen een telefoontje met een collega-bedrijf en we reden vervolgens samen naar dat bedrijf, van waaruit ik mijn tocht alsnog met een huurauto direct kon vervolgen. Heel fijn.
Een warm bad bij het ophalen en meedenken in een bijzondere situatie. Onduidelijkheid betreffende een schade aan mijn eigen auto, dus tijdelijk een huurauto. Met het gemak van een kort telefoontje werd de huurtermijn met een week verlengt en spraken we af dat dit zomaar nog verlengt kon worden. Dat is nog eens klantvriendelijk, chapeau!
Voor het eerst sinds jaren in Nederland een auto gehuurd. Ontmoette vriendelijke medewerkers. Zeer klantgericht. Perfecte auto. Luxe uitrusting, brand schoon.
Het blijft een prettige manier van auto huren. Prijs kwaliteit dik in orde en je wordt binnen 10 sta ik buiten met auto op pad.
Top auto, ruime laad bak met klep, prettige service zonder al teveel kleine lettertjes.
had geen ervaring met het huren van een auto , altijd in de gelukkige omstandigheid geweest dat het niet nodig was. Had hem voor 3 dagen gehuurd, en ze vertelde gelijk als ik hem extra wilde hebben dat dat mogelijk was , wel effe laten weten natuurlijk. na 3 dagen en een telefoontje voor nog een dag extra wat gelijk kon , kan ik alleen maar zeggen dat het me prima bevallen is , had een Renault traffic gehuurd , keurig schoon en een prima auto om mee te rijden , nette afhandeling , kan het iedereen aanraden
Op de eerste rij zweefden we met gemak ons huisje vol. Met een glimlach en geduld werden we binnengehaald.
Super goede service en zeker een 10 waard top ga zo door,super vriendelijk en behulpzaam dankjewel
Je kunt snel en gemakkelijk een auto huren bij Autohopper in Woerden.
Goed service en vriendelijke medewerkers!
Een mooie vrijwel nieuwe bestelbus. Stond klaar op de afgesproken tijd.
reserveren is simpel, prettige service bij ophalen en terugbrengen.
Netjes en vriendelijk geholpen bij de balie. Mooie bus meegekregen
Vriendelijke mensen, goed voertuig, goede prijs/kwaliteit verhouding. Niets op aan te merken.
Mooi en schoon materiaal. Zeer goed en vriendelijk geholpen bij Van de Wouw.
Via autohopper Meppel van William Wemmenhove een verhuis is gehuurd. De aangevraagde kleinere bus bleek uiteindelijk niet beschikbaar te zijn en ik werd dan ook gevraagd of ik met een groter exemplaar tegen dezelfde huurprijs akkoord kon gaan. Op de afhaaldag een zeer vriendelijke meneer Wemmenhove en de huurtransactie netjes en compleet afgerond inclusief extra vrije kilometers ter compensatie. Ook een van binnen schone bus + een goede uitleg m.b.t. schades, etc. Na afloop de bus weer netjes op het terrein neergezet en de volgende morgen was de eindafrekening al binnen. Prima bedrijf met een zeer correcte meneer Wemmenhove. Ga zo door!
Ik kon smorgens het busje ophalen en gebruiken waar ik het voor nodig had (grote kast ophalen) en smiddags terug brengen na getankd te hebben en de sleutel in de sleutelbus te doen. Een kind kan de was doen zo fijn en makkelijk. Pssst ik ben een 65 jarige vrouw.
Wij hadden in principe een verhuisbusje voor één dag gehuurd, maar redde het uiteindelijk niet. Om half vijf gebeld om te vragen of wij het busje nog een dag extra konden gebruiken. Daar werd totaal niet moeilijk over gedaan. Een prima service dus.
Het duurde heel even want meneer was druk maar daarna kreeg ik alle aandacht. Leuk gesprekje en uitleg over de auto en de werking van de laadklep. Bij inleveren vlotte afhandeling, stornering borg inclusief handtekeningen. Het was mijn eerste huur bij dit bedrijf maar kan dit aanbevelen!
Had auto nodig en alles was direct duidelijk en ze zaten nog geen km van waar ik hem nodig had… Goed geregeld allemaal
snel een vervangend busje kunnen huren, snel en makkelijke service
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn