Een bus gehuurd voor een verhuizing. Bij ontvangst samen rond de wagen gelopen en schade die er al was aangewezen. Prima geholpen.
Kleine auto voor 1 dag gehuurd, was niet voorradig maar kreeg korting op een grotere auto! Prima service!
Snelle en flexibele service, vriendelijk personeel, fijne en schone auto's. En een dikke aanrader voor iedereen die een auto zoekt.
perfect
Snelle en goede service, prima busje.
Wij hebben een toyota aygo mogen huren voor een lange periode. Ook het verlengen van het contract was geen probleem. Super makkelijke en ideaal voor een 2e auto erbij. Wij bevelen autohopper absoluut aan!
Zowel het contact als de bus zelf, helemaal top!
Mooie auto, zag er netjes uit. Alles netjes verzorgd door Vestiging Woerden. Alleen jammer dat de borg niet met creditcard voldaan kon worden.
Bakwagen met laadklep gehuurd en de service om de wagen op tijd beschikbaar te krijgen was uitstekend. Auto was schoon en netjes. Ik reed de rechter spiegel eraf, zat ik vreselijk mee in mijn maag, maar werd niet moeilijk over gedaan. Vriendelijke mensen, goed bedrijf en prima service voor een betaalbare prijs.
We kregen een mooie, nieuwe, luxe auto mee die fantastisch reed. Ook werden we goed geholpen en vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan via de telefoon.
Alles volgens afspraak. Goede service. Zelfs op zondag aanwezig om de auto te verhuren.
Gastvrije en vriendelijke ontvangst , geeft de klant vertrouwen , soepel en vertrouwd gevoel.
Door omstandigheden zaten we zonder geschikt vervoer om op vakantie te gaan. Via een andere tevreden klant kwam ik terecht bij Autohopper Voorhout. Daar werd ik prima en snel geholpen aan een Renault Trafic bestelbus. De bus voldeed aan alle wensen. Rijden was een waar genot met alle voorzieningen zoals cruise control, audio center, airco, achteruitrijcamera, etc. Daarmee was er meteen een vakantiegevoel en kwamen we uitgerust op bestemming. Ook daar konden we huurfietsen vervoeren wat extra plezier gaf. Al met al een zeer positieve ervaring.
Een echte aanrader. Bus met laadklep gehuurd en die was helemaal in orde. En de mensen zijn echt fijn!
Alles ging heel gemakkelijk en snel. Kan er niet veel anders over zeggen. Alles was heel duidelijk en zo geregeld!
Je krijgt een goede jonge auto, tegen een scherpe prijs, rijdt goed en is niks op aan te merken.
On line een busje gereserveerd en later opgehaald goed kontakt met de verhuurder en na het terugbrengen rondje auto gedaan en een fijne dag toegewenst
Gebeld om een busje te reserveren, heel vriendelijk en behulpzaam geholpen. Bij het ophalen dezelfde service en we kregen een nette en schone bus mee. Borg ook netjes en snel teruggestort.
Met de duidelijke website kon ik eenvoudig mijn keuze maken. De Kia Picanto die ik gekozen had stond op de afgesproken tijd klaar en bleek splinternieuw! Het benodigde papierwerk werd snel en efficiënt afgewerkt en ik was binnen 10 minuten klaar om te zien gaan! Ook het inleveren was zeer prettig efficiënt: ik hoefde alleen de sleutel in te leveren en alles werd verder voor mij geregeld: aftanken, rest bedrag terug storten, enz. En dat alles vriendelijk, beleefd en met een glimlach.
Sinds een aantal jaren huur ik bij Autohopper in Mijdrecht. De service is echt 5 sterren, het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Nooit problemen gehad en kennissen en vrienden die ik naar Aurohopper Mijdrecht gestuurd heb, vertellen me hetzelfde verhaal. Ga zo door jongens (en dames). Tot de volgende keer, verheug me nu al…
het huren ging vrij vlot en super vriendelijke personeel
Ik kan over mijn ervaring alleen maar positief zijn, auto stond keurig klaar en ik werd geholpen door vriendelijke mensen. Ook het inleveren van de bus plus verhuis hulpmiddelen ging vriendelijk en soepel. Ik zal zeker aanbevelingen doen aan mensen die een bus nodig hebben
Voor de eerste keer bij Autohopper een bus gehuurd. Al met al een uitstekende ervaring. Vriendelijk personeel, vlotte afhandeling en de fraaie (splinternieuwe) bus. De mailbevestiging vooraf met duidelijke uitleg zorgt ervoor je snel op weg kunt. Ik ga in de toekomst indien nodig zeker weer van hun diensten gebruik maken.
Perfecte service bij autohopper Amersfoort
Goede bus, goede ontvangst en snel geregeld.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn