Snel en goed geregeld, alles stond klaar volgens afspraak en netjes te woord gestaan bij vragen tijdens heldere uitleg.
wat zag ik er tegen op om te verhuizen! ik was iets eerder op locatie van de autohopper, maar dat was geen probleem voor de vlotte babbelende knappe mannen achter de toonbank! alles werd uitgelegd. Daar ging ik dan in de bakwagen. zenuwen dat ik 2x naar brabant moest rijden vanuit Harderwijk! Maar naar logisch inruimen van de ruime wagen, lukte alles in ene keer. en dat met de early pick up! ik was in 1 avond over!! Toen had ik nog 1 hele dag, wat we niet verwacht hadden! hier hebben we gretig gebruik van gemaakt! een ritje om de vloer op te halen en gelijk maar rondje stort geweest. ik zat 186 km bovenop de 100 km. Maar het bedrag wat in werd gehouden van de borg, was minimaal! Hier heb ik niet voor kunnen tobben!! Door autohopper, heb ik met glimlach van oor tot oor, mijn verhuizing doorstaan! Het geld meer dan waard!!
Alles was snel geregeld, top service
Met met autohopper. Nl is het 1 groot feest om op de weg te rijden. Al vloeiend ga je met de schone bus door de bochten. Hij brengt je van a naar b zonder problemen. Ik zou alles en iedereen autohopper. Nl aanraden.
De reservering online verliep goed, snel een bevestiging van de definitieve reservering. Hulp aan de balie bijzonder vriendelijk en ook de terugbetaling wordt digitaal goed geregeld. Het is niet voor niets dat als ik iets wil huren ik bij autohopper in Puttershoek terugkom
Gemakkelijk te reserveren,één dag van tevoren gebeld en het was zo geregeld. Vriendelijke medewerkers en lekker amicaal, maar dat wist ik al. Kortom, uitstekende service!
Goed geholpen en prima bus en ruim voldoende.
Zeer goed en duidelijke informatie van medewerkers. Ronduit prima. Zeer tevreden.
Dik voor mekaar ! snelle service . Prima auto Zeer klantvriendelijk . Komen graag terug wanneer dat nodig is
Heel correct en netjes behandeld. Mooie Renault traffic. Ga daar zekers nog een keer terug.
Alles ging lekker vlot, zowel het halen als het terugbrengen.
Ik ben naar de Autohopper in Capelle geweest bij Willem. Aardige gast en zeer klantgericht.
Goede service, alleen stond er in de mail die ik kreeg dat ik een ander bedrag moest betalen terwijl ik technisch gezien dubbele borg moest betalen. Gelukkig bleek achteraf dat ik de terug te krijgen dubbele borg gewoon gelijk weer op m'n rekening gestort kreeg. Misschien een beetje duur, maar bij anderen krijg je het geld meestal een paar werkdagen later terug. Hier niet! Stond gelijk weer op m'n rekening! Bedankt voor de goede service! Heeft erg geholpen!
Bbb be KBC
Ik was even op zoek naar een huur auto voor enkele dagen. omdat mijn auto in onderhoud was, had de garage geen leenauto. wat nu even op internet gekeken en kwam autohopper tegen. gebeld en hadden nog een automaat auto over . keurige nieuwe auto mazda2 heb er met tevredenheid ingereden. tevens ook kennis gemaakt met hybride hoe dat werkte . Jammer dat ik hem niet kon lease voor langere periode van minimaal 3 jaar . dus volgende keer weer nodig is , weet ik het adres . met vriendelijke groet. Fam van de Pol Geleen
Kreeg pech met mijn oldtimer in Well en moest op ANWB Transport naar garage in Waalwijk wachten. Gebeld met Autohopper Waalwijk voor vervangende auto. Geweldig dat medewerker tot na sluitingstijd heeft gewacht om huurauto te kunnen geven. Ook bij afgeven twee dagen erna direct geholpen met een kop koffie toe.
Ik heb al meerdere keren bij verschillende locaties een auto of busje gehuurd en de service is altijd geweldig. Tot nu toe altijd bereid om te helpen en uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn.
Heb genoten van het zomerpakket de prijzen kwa huren vielen ook mee sws kom ik vaker huren.
Bestelbus voor één dag gehuurd. Vriendelijk geholpen bij de balie. Keurige Toyota pro ace, schoon en goed rijdend. Ik kom zeker terug.
Auto gehuurd' netjes geholpen en de auto was ook netjes en schoon. Huren zeker se volgende keer weer via Autohopper.
Nette auto en snelle, goede service
Zeer goede en aardige medewerker, zeer flexibel in de retourtijd.
Ik kwam stil te vallen met mijn auto die vervolgens naar de garage moest. Vervolgens via Google bij Autohopper Nieuw-Vennep terecht gekomen (goede zoek reference) en vervolgens via de telefoon geweldig behulpzaam alles kunnen regelen met ze. In plaats van via de website. Het was allemaal snel geregeld. Erg vriendelijk en communicatief super fijn!
Werd heel klantvriendelijk geholpen en snel. De Bakwagen stond al klaar. Erg handig met laadklep zodat je zware dingen minder hoeft te tillen en de prijs was ook prima!
Fijn en snel geholpen.
Boogschutterstraat 1-43