Dankzij Autohopper in één keer kunnen verhuizen.

Duidelijke info online te vinden. Reserveren ging makkelijk. Telefonisch contact gehad om de wagen eventueel eerder of later op te kunnen halen, dat was geen probleem. Bij ophalen duidelijke informatie gegeven door het personeel. Ophalen en brengen was binnen 5 minuten gedaan. Administratie gaf binnen 3 uur na inleveren, de aanvullende informatie over de factuur en de borg. De wagen is prima.

• Vestiging: Tilburg

goede service , zeer flexibel

goed geholpen. goede nette auto schoon en onderhouden. mede hierdoor verliep onze verhuizing op rolletjes! michel

• Vestiging: Bergschenhoek
  • Communicatie

Alles heel makkelijk en goed geregeld

Alles was zo geregeld, ook t inleveren ging heel makkelijk.

• Vestiging: Breda

Kwaliteit en klantgericht!

Voor een reisje naar Frankrijk samen met een vriendin en haar baby, hebben we een hybride auto gehuurd. Dit was een heel goede ervaring, de auto reed super, was heel nieuw en schoon, en de mannen van autohopper heel vriendelijk. Fijn dat ze zo bereikbaar zijn ook. Ik zou hier zeker de volgende keer weer huren!

• Vestiging: Utrecht Centrum

Uitstekende service!

De bus op zondag opgehaald en bij aankomst gemerkt dat ik mijn complete portemonnee vergeten was. Medewerker was erg begripvol en had gelukkig voldoende aan een foto. We hebben de bus maar kort nodig gehad en hij het aftanken bleek de vorige bestuurder niet meer getankt te hebben. Autohopper heeft dat uitstekend opgelost door een deel van de kosten in mindering te brengen. Zeer coulant. Een volgende keer zou ik hier zeker opnieuw een bestelbus huren. Dank!

• Vestiging: Nijmegen
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Top geregeld en veel ruimte!

Afgelopen zaterdag de bus besteld. Bij aankomst stond hij klaar en ik kon al snel weg. Er zit mooi wat ruimte in de bus waardoor het verhuizen snel klaar was!

• Vestiging: Franeker
  • Communicatie

Hele fijne bus en prima service

Ik heb een kleine vrachtwagen voor B rijbewijs gehuurd met laadklep. Prima wagen en nog vrij nieuw. Zag er keurig uit. Ik had weinig uitleg nodig over de werking maar dat is wellicht een punt ter verbetering. Voor de rest top en ik zou hier zeker wat huren. Prijzen zijn schappelijk.

• Vestiging: Hellevoetsluis

Goed service en kwaliteit

Binnen een paar minuten had ik per email bericht dat de auto beschikbaar was. Fijne auto. Helemaal nieuw, dus reed heerlijk. De achterklep ging echter niet op slot. Hiervan een melding gemaakt. Gelukkig was dit geen probleem. Zeker voor herhaling vatbaar

• Vestiging: Den Bosch

Top!

Hadden op het laatste moment een verhuiswagen nodig maar helaas niks op voorraad. Via via is het Voogd toch gelukt om dit voor elkaar te krijgen, top!

• Vestiging: Vlissingen
  • Communicatie

Goed geregeld voor een goede prijs

Voor de tweede keer weer een superervaring gehad met autohopper. Alles was snel geregeld

• Vestiging: Vlaardingen

Uitmuntend

Vriendelijke mensen en goede afspraak

• Vestiging: Halsteren

Goed en Snel

Op donderdag middag voor zaterdag een bus met laadklep gehuurd. Dat ging makkelijk en meteen bevestigd. Ophalen om 8 uur en afgeven na sluitingstijd ging makkelijk. Goede bus, goede ervaring, snelle afhandeling.

• Vestiging: Tilburg

Snel, makkelijk en professioneel

Na een online booking werd ik persoonlijk teruggebeld om alles te bevestigen. Dit maakte het gelijk persoonlijker. Op de dag zelf was de afhandeling snel, makkelijk en vriendelijk. Ook werd alles uitgelegd en het terugbrengen zo makkelijk mogelijk gemaakt.

• Vestiging: Eibergen
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie

Hij rijd heerlijk en zit super comfortabel. Mijn kinderstoeltjes paste goed achterin. En mijn bagage paste ook super goed in de ruime kofferbak ! Kortom een super gezins auto die ik echt de volgende keer weer zou willen huren !

• Vestiging: Hengelo

Super super

Wij hadden met spoed een huur auto nodig voor onze 2 weken Kroatië op dat onze auto 2 dagen voor vertrek kapot ging Wat waren blij met autohopper Nootdorp woensdag ochtend gebeld of ze er 1 hadden een station wagen en die hadden ze die middag gelijk opgehaald en konden we toch op vakantie die nacht Wat een super service van Nootdorp

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

Efficient and reliable service

Great communication and fantastic customer service experience!

• Vestiging: Drachten

Alles snel geregeld

Alles netjes en snel geregeld. Super

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

Aanrader: Snelle en goede service!

Online makkelijke en overzichtelijk website. Snel geboekt, snelle bevestiging en snelle vriendelijke service aan de balie. Bus compleet en rijdt perfect.

• Vestiging: Meppel

Goed geregeld

Soepel proces. Blij met de auto die ik mee heb gekregen. Fijn dat er een early-bird service wordt aangeboden. Kan Autohopper alleen maar aanbevelen.

• Vestiging: Ridderkerk

Prima georganiseerd!

Makkelijk te reserveren, prachtige bus en goede service! Volgende keer weer!

• Vestiging: Zutphen

Zeer prettige auto

Ik werd vriendelijk te woord gestaan door de medewerker en de auto is vrij nieuw en dat merk je. Rijd zeer soepel, enige aandachtspunt is dat er een knopje links onder aan de zijkant van de bestuurdersstoel zit om de tankklep te openen. Verder zeer tevreden en ik kom zeker terug.

• Vestiging: De Bilt

Zeer behulpzaam

Autohopper Nout is zeer behulpzaam. We waren opzoek naar een bus met trekhaak. Deze konden we nergens meer vinden. Ook bij Autohopper Nout waren ze allemaal al verhuurd. Maar even later werd ik terug geveld dat ze een trekhaak op een van de bussen zonder trekhaak gingen zetten. De bus had wat weinig vermogen om met een aanhanger (750kg) en volle bus in heuvels achtig gebied, de Ardennen, te rijden. Maar was door het beperkte motor voor ogen wel erg voordelig in zijn diesel consumptie.

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Zeer soepele en hele fijne service

Ten eerste hele snelle reactie gehad op de huur aanvraag! In het weekend de aanvraag gedaan via de site en maandag ochtend gelijk reactie. Een aantal keer telefonische contact gehad om nog wat dingen af te stemmen wat altijd even fijn en vriendelijk verliep. Ook toen ik op het laatste moment aankwam om de auto te halen, op een vrijdag, nog altijd even vriendelijk en niks geen gevoel van gehaast of irritatie. Super fijne verhuisbus mee gehad die door zijn laadklep onze verhuis erg soepel heeft laten verlopen. Zeker een aanrader

• Vestiging: Duizel

Ge wel dig !

Wat heb ik genoten van deze bus zeg. Stond klaar en was snel geregeld kon hem snel meenemen. Bus was in perfecte staat en er zat alles op en aan. Voelde me een beroemdheid in deze bus met al die luxe. Arendsen werkt enorm met je mee. Ik had helaas de afgesproken tijd niet gehaald, heb ze toen gebeld en het was allemaal geen probleem. Geen extra kosten niks. Ik heb een top ervaring gehad! En ik ga hier zeker nogmaals gebruik van maken.

• Vestiging: 's-Heerenberg
  • Communicatie

Uitstekend onderhouden bus kreeg ik mee. Reed fantastisch en het verhuismateriaal dat ik erbij huurde was ook van goed kwaliteit. Zelfs toen ik het huren met een week moest verzetten, werd er goed geholpen.

• Vestiging: Utrecht

Boogschutterstraat 1-43