De ervaring met de Citroën DS3 was geweldig, ik ben erg blij met het door u geleverde voertuig en als ik dit prachtige land opnieuw bezoek, zal ik zonder twijfel niet aarzelen om op uw diensten te rekenen, want ik vind uw bedrijf zeer professioneel en empathisch met klanten, bedankt dat je mijn verblijf in Nederland tot een geweldige ervaring hebt gemaakt
Uitstekende bus, vriendelijke snelle service, duidelijkheid over prijzen.
Op zeer korte termijn had ik onverwachts een grote bestelbus nodig. Na telefonisch contact met een zeer vriendelijke medewerker, die zich zeer behulpzaam en flexibel opstelde kon ik binnen een paar uur een bestelbus ophalen voor het verhuizen van inboedel naar Italië. Bestelbus Volkswagen crafter stond direct voor ons klaar een reed super!
Ik heb binnen no time een top auto kunnen huren en de service was top! Al met al geel gemakkelijk en snel!
Want een luxe dat er een telefoon number is dat werkt en dat mijn telefoontje professioneel en vriendelijk werd beantwoord. De logistiek werd snel georganiseerd zodat ik met met de fiets naar de garage kon en de fiets daar kon laten staan. Bij het afhalen van de auto werd ik wederom door vriendelijk personeel efficient geholpen. De audit was niet brandschoon van binnen maar rook fris en was verder een prima wagen. Zeer positive ervaring!
Vind die borg van 500 euro geen probleem! Dat is gewoon terecht! Gewoon netjes mee omgaan is er geen probleem. Ook goed materiaal die busjes !! Volgende keer weer !!
Nette auto, duidelijke communicatie, snelle afhandeling, prettige service
Heerlijk snel en correct geregeld Super fijne nette verzorgde auto
zocht naar een huur auto in de omgeving, bijan alles was al weg. Gelukkig kon ik via Autohopper geholpen worden en had ik op de dag van aanvraag al reactie en de volgende dag stond netjes de auto klaar. Bedankt voor de fijne service en natuurlijk de auto.
Hun service was geweldig van start tot finish, het boekingsproces is eenvoudig van start tot finish
Kia Picanto gehuurd omdat ik pech had met mijn auto in Frankrijk. In eerste instantie werd mijn verzoek geannuleerd omdat er geen auto meer was helaas. Bij de 2e poging meer geluk. Bij het auto terugbrengen stond vermeld dat deze om 8 uur terug gebracht moest worden maar de betreffende vestiging was pas om half 9 open. Dit zou ik zelf even vermelden of aanpassen op de bon want nu stond ik een half uur te wachten. Prima auto verder.
Voor onze verhuizing hadden wen een kleine verhuiswagen nodig. Met een scherpe prijs voor de juiste auto (20m3 verhuiswagen) viel autohopper meteen op. Het reserveren ging soepel online en bij het telefonisch contact werd ik vriendelijk te woord gestaan. Het ophalen van de auto was ook geen probleem , maar dat kwam ook door de duidelijke e-mail met alle details van wat nodig was mee te nemen. Keurig geregeld allemaal. Daar bovenop kwam dat we met een bijna nieuwe Renault bedrijfswagen op pad gingen. Al met al een heel goede ervaring, .... ik zou de verhuizing bijna nog een keer overdoen :) Vriendelijke groet SB Hamstra Emmeloord, nu Doetinchem
Erg tevreden over Autohopper!
Vriendelijke en snelle afhandeling
Goede, ter zake doende en vriendelijke service. Prima auto & nuttige extra hulpmiddelen. Ben zeer tevreden!
uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. auto snel geregeld, stond netjes schoon klaar. vetaling en dergelijke snel geregeld.
Via Autohopper Amstelveen een Kia Picanto gehuurd voor een week. Geweldige auto met alles erop en eraan. Navigatie, achteruitrij camera, cruise control, airco. Prijs kwaliteit verhouding is super! Hele fijne garage met vriendelijk personeel die zeer klantvriendelijk zijn. Ik ga zeker weten vaker een auto huren bij Autohopper voor de periodes dat ik in Nederland ben. Bedankt!!!
Wij hebben 1-2 keer per jaar een grotere bestelauto nodig voor eigen dingen of van onze kinderen. Meestal kunnen we daarvoor terecht bij onze lokale verhuurder in Soest. Maar die was nu dicht wegens vakantie. Daarom op aanbeveling van vrienden uit Baarn uitgeweken naar Autohopper Kok. Service en klantvriendelijkheid zijn prima en makkelijk alles per telefoon kunnen regelen. Maar…. Wel 40% duurder dan wat we gewend zijn. En dan is autohopper zeker nog concurrerend met de andere verhuurders. Dus: prima, maar moet goedkoper kunnen!!
Ondank de extreem drukke vakantieperiode werd er goed meegedacht om een passende oplossing te vinden. Goede service, vriendelijke mensen en scherpe tarieven.
Ik heb al jaren zeer goede ervaring met het huren van kleine auto’s, omdat ik zelf niet in het bezit was van een auto. Autohopper regelde altijd snel en efficiënt een auto, nooit ouder dan 2 jaar (!) voor mij. Deze zomer voor het eerst een grote auto gehuurd voor vakantie. Ook nu stond er weer een zo goed als nieuwe auto voor mij klaar. Ik heb heerlijke veilige kilometers gereden en mede hierdoor een fantastische vakantie gehad!
Een hele fijne service en kwaliteit van auto.
Auto stond klaar voor gebruik. Snelle handeling voor de gegevens. Keurige autobus, klaar voor gebruik. Geen problemen met vervoer van de goederen. Bij inlevering een snelle afhandeling met een prettig persoon van jullie bedrijf, Remco. Tot de volgende.
Alles goed geregeld! Goed contact met verhuurder te krijgen mocht nodig zijn. Auto was super en stond al netjes klaar. Volgend jaar weer!!
Heel fijn,eerlijk en vriendelijk geholpen, binnen no time geregeld en heel coulant, denkt mee met de klant. En houdt zich aan de afspraak Zeker een aanrader!
Fijn contact, goede service en alles lekker duidelijk en goed geregeld ! Echt heel fijn.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn