Bus stond helemaal klaar en kreeg een korte uitleg erbij. Bus was ook schoon en fijn te besturen. Makkelijke afhandeling mbt terugbrengen en afrekenen. Alles gewoon goed geregeld!
Auto gehuurd alleen was deze niet beschikbaar. Een upgrade gekregen naar een luxer model voor dezelfde prijs. Correcte afhandeling en alles snel geregeld. Bovendien super aardig mensen op de vestiging.
Reserveren ging vlot en makkelijk. De auto was netjes en schoon. Vriendelijke medewerkers, geen wachttijd bij het ophalen en inleveren. Dit wordt mijn nieuwe autoverhuurder.
Vriendelijk ontvangen en een keurig nieuwe schone bus meegekregen
Alles tot in de puntjes geregeld. Vriendelijke en deskundige medewerkers.
We hadden een bak wagen nodig voor de verhuizing. Via een telefoontje was de bakwagen snel geregeld. Op de dag zelf kon ik de auto al vroeg ophalen. En inleveren was ook geen probleem. Het was allemaal snel en prettig geregeld. Zeker een adres waar ik nog eens een bakwagen/busje huur, voor als we het nodig hebben.
Voor verhuizing een auto met laadklep gehuurd. Goede uitleg, prima auto en geen gedoe!
Afgelopen week huurde ik een bus vis Autohopper: dit verliep makkelijk (weinig papierwerk, vestiging direct naast de snelweg oprit), duidelijk (alles goed uitgelegd en geen extra kosten) en snel (ongecompliceerd ophalen en terugbrengen. Super!
Ik heb op het laatste moment besloten om voor een verhuizing en busje te hutten ipv een aanhanger bij de Ikea te huren. De verhuurder heeft me zeer goed en zet vriendelijk geholpen om het juiste busje voor me te vinden.
Alles keurig geregeld. Goede uitleg, prima auto (bakwagen gehuurd). Vriendelijk personeel en reageren erg snel op vragen. Als je in de buurt van Eersel een auto wilt huren is dit zeker een aanrader!
Vrachtwagentje op het laatste moment moeten huren. Ging goed. Fijne vrachtwagen, goede service en een scherpe prijs. Wat wil ik nog meer..
Mijn zoon had gezien dat de ruime Fiat Ducato te huur is voor 105 Euro. Het is wat meer dan voor een aanhangwagen maar werkt makkelijker. Wel komen er brandstofkosten en 20 ct per km en de eerste 100 km's vrij. Hiervan was ik me eerst minder bewust, afgeleid door het aanvangsbedrag van 105 Euro. Maar toch een goede rit kunnen maken met een prima auto.
Zowel in het contact via mail als telefonisch uiterst correct en klantvriendelijk behandeld. Na een eerste afwijzing van de reservering is er toch meegedacht en bleken er mogelijkheden, super! Uitleg ter plaatse zeer uitgebreid en behulpzaam.
Fijne huurauto voor een nette prijs en erg vriendelijk personeel.
Tijdens de vakantie ging mijn eigen auto kapot. Autohopper hielp direct en goed. Ik heb de vakantie kunnen voortzetten met een splinternieuwe auto.
Alles was zoals afgesproken. Bus was schoon, reed prima en de service was goed.
Heel fijn geholpen. Reserveren heel eenvoudig online met snelle bevestiging. Goede verhuisbus in prima staat. Ophalen en retourneren erg gemakkelijk en snel. En dat geldt ook voor terugstorten van de borg. Super tevreden en zal zeker aanraden bij anderen.
Prima geholpen. We zochten een dubbele bus voor 4 personen en 5 fietsen. Verder in de wijde omgeving niets meer te vinden. Maar de mensen van Autohopper Nijmegen hebben er een uit Deventer opgehaald. Super. Ook bij het terugbrengen stelde de manager zich heel soepel op. Zo wil je het. Verder een vrij nieuwe bus en een redelijke prijs.
Very good support and clear company. Better than bigger car rental companies..!! Definitely advisable for renting you car in the Netherlands from Airport Eindhoven.!
Snel de reservering online geregeld, en zonder problemen of extra kosten een dubbel verhuispakket meegekregen. Aardige en vriendelijke mensen daar bij Van der Linde.
Ik heb een verhuisbus gehuurd en mijn ervaring was top! Vanaf het moment dat ik aankwam, werd ik fijn ontvangen. Het rijden met de bus was prettig en probleemloos, wat de verhuizing een stuk gemakkelijker maakte. Bovendien was ik aangenaam verrast door de ruime opbergruimte - alles paste er met gemak in! Al met al was het een zeer fijne ervaring en ik ben zeker van plan om in de toekomst nog eens wat te huren hier!
Gehuurd en binnen een mum van een tijd geregeld, verhuurder dacht goed mee met wat ik nodig had. Gaf korting op de huurprijs door spanbanden niet te rekenen! Winkel sluit om 1700 uur, 5 minuten te laat… geen probleem, we regelen het nog even. De volgende keer wil ik weer autohopper Vlaardingen
Vriendelijke ontvangst, met een kopje koffie, vlotte service en snelle afhandeling. Borg de volgende dag al retour. Aanrader!
We werden keurig en correct geholpen en alles is perfect af gehandeld toen wij de bus weer terug brachten Ook tijdens het boeken werden wij keurig geholpen
Met ene huurwagen naar Italië geweest op vakantie bij het gardameer en in het noodweer met hagel de auto zwaar beschadigd ramen eruit de buitenkant was gewoon tottallos. Binnen 2 dagen kwamen ze al met een vervangende auto zelfs een slag groter. Echt super service!! Bij terugkomst 2 dagen eerder dan gepland mijn borg volledig terug gehad!! Gewoon super na zo'n horror vakantie!! Dus bijdeze huur bij autohopper voor een goede betaalbare wagen en eerlijke menselijke mensen en geweldige service voor mij een dikke 10!! Mvg tony ketels
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn