Goede afspraken en bovengemiddelde service !

Flexibele autoverhuur, zelfs mogelijkheid om op zondag de bus op te halen. Nette, schone bus met weinig kilometers en comfortabel bovendien. Wij moesten over een afstand van meer dan 250 kilometer verhuizen en dat is met deze bus erg goed bevallen.

• Communicatie

Splinternieuwe auto die heerlijk rijdt

Heerlijke auto, superschoon en rijdt fantastisch. Voor hele lange ritten wat vaker pauseren want de stoelen zijn dan wat te stug. Verder een topauto met top sevice.

• Vestiging: Sneek
  • Communicatie

De service was prima. De auto zelf was ook prima, nog vrij nieuw. De auto had wel even van binnen schoon gemaakt mogen worden. Als dat het geval was geweest dan zeker 5 sterren gegeven.

• Vestiging: Hellevoetsluis

redelijk

Goed ontvangst , klantvriendelijk, 1 dag gehuurd 2 dagen betalen ivm dagdelen helaas , prima auto , schoon en netjes , borg eigen risico erg hoog 750,00, borg pas ruim 5 dagen later retour gestort (te laat)

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Communicatie

Eenvoudig af te spreken en geen gezeur bij het huren

Eenvoudig af kunnen spreken met de garagehouder. Buys was er gewoon en hoewel er wat schade was die wel betaald moest worden verder geen enkel verkeerd woord gehoord. Prima

• Vestiging: Wageningen
  • Communicatie

zeer nette auto, nog betere servic

wat een heerlijke ervaring, zeer gemakkelijk en zonder gedoe een auto ophalen, en zonder zorgen een aantal dagen rijden. Zeer netjes behandeld door het personeel, voor iedereen een aanrader voor als je een auto nodig hebt, niet aarzelen gewoon doen

• Vestiging: Roden

Super!

Hele fijne service en een top auto, goed geholpen en genoten van een week vakantie met mijn kinderen.

• Vestiging: Zwolle

Nagelnieuwe bus mee gekregen

Bus stond op afgesproken tijd klaar. De afrekening na terug brengen binnen een uurtje in de mailbox.

• Vestiging: Geleen

Prachtige vakantie dankzij Autohopper

Onze eigen auto was niet geschikt om op vakantie te gaan, uiteraard kwamen we daar veel te laat achter. Er ontstond toch wat paniek, want waar vind je nog een geschikt vervoersmiddel voor 6 mensen waar ook nog eens flink wat bagage in kan. Via onze zwager kwamen we terecht bij Autohopper Vlissingen. Jan Willem had 2 opties, we hebben gekozen voor een nieuwe Renault Traffic. Onze vakantie was hierdoor zeer geslaagd. Zelfs de complete kledingkast van vrouw en dochter kon mee. Chapeau voor Jan Willem en Autohopper!

Superrr

Top !! Wat een snelle en prettige manier Om snel een klus te fixen. Komt zeker vaker

• Vestiging: Cuijk

Prima bedrijf

Snelle afhandeling bij het halen en brengen van de huurbus en een geschikte prijs.

• Vestiging: Apeldoorn West

Moeiteloos

Fijn geholpen

• Communicatie

Duidelijke prijzen en prima service

Autohopper in Vlissingen levert prima service bij ophalen en terugbrengen, ook op zondag. Wel zo makkelijk als je in het weekeinde een bus moet huren. Makkelijk boeken en bij vragen wordt je direct te woord gestaan.

• Vestiging: Werkendam
  • Communicatie

Fijne auto goede service. Niets op aan te merken volgende keer zie je ons gewoon weer.

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

Enorm goed en fijn geholpen!

Voor ons zomerkamp een bestelbus gehuurd bij Autohopper in Son en Breugel om alle bagage te vervoeren naar Tsjechië. Vooraf goed geholpen met advies en ondanks dat de bus tijdens de reis een foutmelding gaf een enorm goed en snel geholpen door de Autohopper alarmcentrale.

• Vestiging: Son en Breugel

Top kan niet beter

Het begon op de site erg overzichtelijk. Je word smorgens vriendelijke geholpen. En de volgende ochtend met het inleveren geen probleem. Ik moet even wachten op vervoer naar huis , kreeg ik netjes een kop koffie van de Dames. Top.

• Vestiging: Bunschoten

Alles ging perfect. Zonder gedoe

Geen moeilijke dingen. Gewoon huren en rijden. Hartstikke vlot en makkelijk ging alles. Geen minpunten te bedenken...

• Vestiging: Stadskanaal
  • Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Kan niet beter.

Ik kreeg een gloednieuwe bus mee, een andere die ik eigenlijk mee zou krijgen was nog niet terug. Maar autobedrijf van Steijn zorgde ervoor dat ik een andere bus mee kreeg, en wel eentje die net aangeleverd was. Heerlijke bus om even naar Brussel te rijden om 5 gasten van het vliegveld af te halen en weer terug.

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

Ideale bus verhuur voor verhuizing

Het huren van de bus voor onze verhuizing ging zeer gemakkelijk, op zeer vriendelijke manier en aller belangrijkst, zonder fratsen. De dagprijzen en waarborgsom zijn zeer schappelijk vergeleken met andere partijen.

• Vestiging: Haarlem
  • Communicatie

Goede service en goede huurdeal

Fijne service met goede autos die worden verhuurd. Mooie wagen met goed onderhoud aan de wagens. Makkelijk te reserveren en reageren snel om de reservering te bekrachtigen

• Vestiging: Hillegom
  • Communicatie

Alles volgens afspraak, met een glimlach.

Prettig contact met medewerkers van Virena, Winschoten. Alles stond op tijd klaar. Flexibel bij wijzigingen. Top!

• Vestiging: Winschoten

Prima geregeld

Soepel snel en zonder poespas of gedoe een prima auto bij Fioole Zierikzee. Wil

• Vestiging: Zierikzee

helemaal top

mijn ervaring met Autohopper locatie ridderkerk helemaal goed vriendelijke medewerkers en ze legede ook alles goed uit ik zal de volgende keer weer een auto huren bij AUtohopper

• Vestiging: Ridderkerk

Goeie service!!

Goeie en snelle service! Op het laatste moment nog op vakantie !

• Vestiging: Drachten

Boogschutterstraat 1-43