Snelle en goede service

Ondanks mijn late aanvraag, supersnel en heel gastvrij geholpen de volgende dag stond er een auto voor mij klaar. Door de eigenaars zelfs opgehaald in Apeldoorn.

• Vestiging: Druten

Fijne ervaring

Alles goed geregeld en een fijn autootje. Super handig als je een auto nodig hebt.

• Communicatie

Snel, eenvoudig en een goede service

Prima service, helder uitleg en binnen 10 minuten op pad met de gehuurde bus.

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Goede verhouding prijs kwaliteit met een vriendelijke medewerkster

Nette bus opgehaald bij vriendelijke medewerkster . Goede ervaring voor de eerste keer .

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Communicatie

Prima geholpen Probleempje onderweg werd na tefonisch contact mooi opgelost. Bus rijdt trouwens zeer fijn.

• Communicatie

Snelle en goede service maar el iets duurder dan andere verhuurders

Goede afhandeling van reservering, ophalen auto en terugbrengen van de auto.

• Vestiging: Brunssum
  • Ervaring met: Anders

Aanrader

Voor de verhuizing een bakwagen met laadklep gehuurd. Echt een aanrader voor de grote en zware spullen. Tip: bestel ook een verhuispakket met steekwagen. Prima verzogd. Nette bus.

• Vestiging: Vlissingen

Wat een genot!

Van het eerste telefoontje, via de reserviering, de correctie daarvan, het ophalen en vroeger dan gepland terugbrengen tot de daardoor verkregen korting liep hier alles meer dan gesmeerd en tot grote tevredenheid. Vriendelijk personeel, keurige auto, goede bediening, ik kan me er alleen maar lovend over uitlaten. Hartelijk bedankt en wellicht tot een volgende keer!

• Vestiging: Geleen
  • Communicatie

Prettige service, vlot geregeld en goed ruim vervoer dat regelt Autohopper.

Een verhuisbus nodig even het internet op. In de buurt een goede service, goed materieel en snel op weg. Alles is goed en snel geregeld. Dat geeft verhuizen een zorg minder. Erg prettige kennismaking met Autohopper.

• Vestiging: Brunssum
  • Communicatie

Goede service en vriendelijke klantbehandeling

Goede service ervaren ondanks dat ik een kleine aanrijding heb gehaald

• Vestiging: Zutphen
  • Communicatie

Duidelijk, vriendelijk klantgericht en dat voor een prima prijs!

We hebben een Kica Picanto met bestickering gehuurd voor het mooie bedrag van €29,-. Auto stond 's morgens om 8.15 uur al klaar. Auto reed prima, schoon en netjes van binnen. 'Middags bij het inleveren snel geholpen en alles ook meteen afgehandeld. Borg werd ook meteen terug gestort en stond de volgende dag weer op mijn rekening. Fijne service en prima huurauto.

• Vestiging: Bergschenhoek
  • Communicatie

Geweldig, wat een service!

Leroy en zijn vrienden zijn ware redders in nood! Ontzettend vriendelijk, top service, super betrouwbaar en bereikbaar. De auto’s zijn heel nieuw en compleet uitgerust.

• Vestiging: Geleen

Goede service!

Gemakkelijk online te reserveren. Snelle bevestiging van de boeking. Duidelijke uitleg over betreffende voertuig en vriendelijk personeel!

• Vestiging: Gulpen-Wittem
  • Communicatie

Met Autohopper hop je snel van A naar B!

Goede persoonlijke service, goede uitleg en een perfecte bus!

• Vestiging: Drachten

Een topper die hopper !

Wij hadden een auto nodig voor een verhuizing een een laadklep was daar makkelijk bij. Vriendelijk en snel geholpen en naderhand is ook alles vlot afgehandeld. Gezellig contact en achteraf nog vragen of alles bevallen was. Zeker een aanrader. Een afspraak maken is zo gebeurd.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Goede service, en een heerlijk rijdende bus

• Vestiging: Amsterdam Diemen
  • Communicatie

De volgende keer huur ik weer een bus bij Reuvers in Losser

Na een aantal verhuurders gebeld te hebben met geen resultaat werd Ik geadviseerd naar Reuvers te gaan. Daar kon ik op 25 juli om 17.00 uur de comfortabele 9 persoons bus In gebruik nemen. Met deze prachtige bus ,die ze nog snel van een opgelopen schade hersteld hadden,heb ik in een week 1100 km met buitenlandse vrienden door Nederland gereden. Ook deze mensen waren zeer tevreden over het comfort van het voertuig.

• Vestiging: Losser

Goede service!

Goede service en goed onderhouden wagen

• Vestiging: Tilburg

Super service!!

Wat een top bedrijf is dit. 2 dagen voor de verhuizing een "nieuwe" bus/vrachtwagentje kunnen huren. Super vriendelijke en leuke meid die ons hielp bij het ophalen. Steekwagen en verhuispakket erbij gehuurd en we hebben in 1 keer de hele inboedel kunnen verhuizen En de volgende dag gewoon de borg al terug op mijn rekening. Ik raad een ieder die gaat verhuizen dit bedrijf aan. Super service, nette auto/bus, eerlijke prijzen en alles tot in de puntjes geregeld. Dikke 10 voor Autohopper Amersfoort!

• Vestiging: Amersfoort

Top team

Heel fijn ontvangen. Bus bekeken,en vervolgens afspraak gemaakt voor huur bus. Op de betreffende dag weer fijn ontvangen de bus stond klaar alles zag er goed uit het financiële geregeld,en rijden maar. Bus terug gebracht en borg verrekend,alles naar wens. Top team. Dank jullie.

• Vestiging: Harderwijk

Fantastic

Het is een fantastic kleine auto met alles er op en aan en het belangrijkste is het beziene gebruik heel erg zuinig en het verhuren was ook een makkelijke en vertroude ervaring niks was moeilijk en de pick up was ook een bries alles goed uitgelecht over all een fantastic experience

• Vestiging: Den Helder

Wat een service !!!!

Wat een service. Daar wil ik mee beginnen en dat is ook gewoon zo. Door pech in het buitenland had ik snel een auto nodig, want mijn auto was achtergebleven in Hongarije. Daar had ik via de hulpdienst een andere tijdelijke auto ter vervanging gekregen Daar mijn auto niet meer verder rijden kon. Maar dat duurde 3 dagen. Ik ben invalide en mijn scootmobiel is ook achtergebleven in mijn eigen auto. Eenmaal terug in Nederland moest ik snel een andere passende auto huren, omdat de andere snel werd opgehaald. Nou na een belletje naar AUTOHOPPER en een kort gesprek met een zeer vriendelijk personeel, werd er een passende oplossing gevonden. Ik wilde wel een auto met hoge instap ivm mijn handicap. Nou binnen een paar uur werd ik gebeld dat ze een mooie auto gevonden hadden en deze brachten ze direct naar mij toe... en wat voor een. Deze was splinternieuw met nog geen 300 km op de klok een mooie Hyundai Tuscon hybride. Deze was perfect en werd dezelfde middag al voor mijn deur geleverd zonder moeilijk te doen kreeg ik de sleutel, na het ondertekenen van het contract. Ik heb genoten van dit voertuig en heb deze 7 dagen later ingeleverd op locatie en keurig alles afgehandeld zonder lang te wachten. Echt een top bedrijf en geweldig dat ze met je meedenken en zelfs een oplossing zoeken voor je probleem. Ik kan dit verhuurbedrijf, Autohopper, zeker aanbevelen en zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van hun service. SUPER BEDANKT VOOR HET MEEDENKEN.

• Vestiging: Zaltbommel
  • Communicatie

Relaxte, goeie service voor lage prijzen.

Ik kwam bij Autohopper Wolters & Wolters terecht doordat de APK van mijn auto uitliep dus ik op stel en sprong een auto nodig had, en ik bij Hertz per se een credit card nodig had die op mijn eigen naam stond om de auto te kunnen huren. De geagiteerde man die ik bij hen aan de telefoon had bleef nukkig vasthouden aan die richtlijnen en wou volstrekt niet met me meedenken, dus ietwat chagrijnig hing ik op en zocht ik een verhuurbedrijf buiten de grote stad uit, dat meteen ook iets dichter bij mijn tijdelijk onderkomen in de buurt lag. Na een kort telefoontje met W&W kwam ik erachter dat het niet hebben van een creditcard bij hen geen enkel probleem was: ik kon de borg gewoon pinnen. De prijs bleef inderdaad de prijs zoals op de website stond vermeld; goedkoper overigens dan die onmeewerkende concurrent van ze. Van een vrolijke medewerker kreeg ik een fonkelnieuwe Kia Picanto mee (+-2000km op de teller) met gewoon fijne kleine luxes: airco, een boordcomputer met bluetooth, knopjes op het stuur om die mee te bedienen en de cruise control mee in te stellen... niets enorm bijzonders (maar voor zo'n prijs hoeft dat wat mij betreft ook echt niet) maar wel gewoon comfortabel. Ik sprak af even te bellen wanneer ik hem langer dan de afgesproken week nodighad. Dat was ik vergeten, dus belde ik met schaamrood op de kaken pas 's ochtends op de dag dat ik hem terug moest brengen om te vragen of het nog een dagje langer kon. Hij was niet verhuurd dus tuurlijk, geen probleem, tot morgen! Kijk, daar word ik blij van. Dan schrijf ik die review een keertje wél, want met zulke simpelweg goeie service voor een zeer aantrekkelijke prijs maak ik graag een beetje reclame voor ze. Ik kom graag nog eens terug!

• Vestiging: Ruurlo
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

heel goeie en zuinige bus.

heel goeie en zuinige bus

• Vestiging: Barneveld
  • Ervaring met: Anders

Slecht gevoel van overgehouden

In April heb ik hier een verhuis bus gehuurd en helaas schade gereden aan de rechterbuitenspiegel. Glas kapot, scheurtje in de knipperlicht en kleine schaafplek op de spiegelkast. De spiegelglas kost 20 Euro en een nieuwe knipperlicht 15 Euro. Van de week langs geweest om te vragen hoe dit zit gezien het feit dat er Euro 250 van mijn borg ingehouden was. Nu krijg ik als antwoord dat ondanks dat er een nieuwe glasspiegel in zit en nieuwe knipperlicht (zit er nog niet op ) beide totaal Euro 35 de kleine schaafplek op de spiegelkast, die je zo weg kan poetsen met zwart, een waardevermindering is van in dit geval Euro 215 voor de bus. Reden van het feit dat er al zo een lange tijd overeen is geweest is dat alleen de glasspiegel is vernieuwd en de rest nog steeds niet. Mag duidelijk zijn dat dit geen fris bedrijf is en een geheel eigen beleid voert die zeker niet ten goede van de klant komt. Denk goed na voordat je iets huurt en als je schade maakt dan zul je de hoofdprijs betalen. Mij zien ze hier niet meer. Maar ze zijn nog niet van mij af!!

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.