Via autohopper een 9 persoonsbusje gehuurd. Vlotte afhandeling, reageren snel op vragen, busje was vrij nieuw en luxe uitgevoerd.
Ik had last minute een auto nodig, zaterdag en maandag. Ik werd super vriendelijk en praktisch geholpen. Het werd zo geregeld dat ik de auto tussendoor niet hoefde terug te brengen en opnieuw ophalen. Echt top, als ik weer een auto nodig heb kom ik hier zeker terug!
Prima autoverhuurs bedrijf. Erg fijn dat er nu een verhuur in nieuw vennep zit. Mijn auto moest naar de garage, maar ik moest ook gewoon werken.. ik heb ze gebeld en een half uur later reed ik in een fijne auto. Waar kan je tegenwoordig een auto huren voor 3 dagen voor 87 euro inclusief 100 kilometers per dag vrij. Echt een aanrader!
Super snel een auto regelen, eenvoudig via de website en tegen een redelijke prijs. Wij hadden een Renault Clio gehuurd, fijne en schone auto
Klantvriendelijk no nonsens
Wij waren gestrand door de hagel rond het Gardameer. Binnen enkele dagen stond er een oplegger met de Autohopper auto voor ons klaar. Ze namen onze auto mee terug naar Nederland, waar deze snel door de verzekering in behandeling was genomen. (Ook) in noodsituaties een echte aanrader.
Alles was netjes van te voren geregeld en alles verliep vlekkenloos en al onze wensen waren verwerkt in het totaalproduct.
Voor het eerst een busje gehuurd voor een verhuizing. Met 4 tieners verwachten wij vele verhuizingen in de toekomst, dit was onze eerste ervaring. En wat een fijne! Bus was nieuw, wat het een klein beetje spannend maakte, dat gevoel verdween zodra ik instapte: een geweldige ruime, ‘gebruiksvriendelijke’ bus! Toen ik bij thuiskomst er achter kwam dat ik een oplaadsnoer was vergeten, heb ik gebeld en werd ik keurig geholpen door de medewerker die het snoertje gevonden heeft. Top service, op naar nog meer verhuizingen met jullie busjes (en een empty-nest syndroom….)
Goede uitleg. Bus met laadklep doet wat hij moet doen, verhuizen. Goede afwikkeling bij terugbrengen bus.
Hele fijne service, goede communicatie en schappelijke prijzen. Wij zijn met een huurauto wezen kamperen in Italië, dat ging uitstekend. Goede auto en voordat we gingen nog een check gedaan ter plekke in de garage. Wij zijn erg blij met hoe we geholpen zijn. Volgend jaar weer!
Het bestellen van een bestelbus gaat gemakkelijk, de levering gaat vlot, en de afhandeling is persoonlijk
Had bestelauto nodig. Vond Autohopper via internet. Alles was helemaal prima. Goede auto en uitstekende service op kantoor.
Afspraak perfect nagekomen
Ivm een vakantie in het buitenland heb ik mijn Electrische auto tijdelijk ingeruild voor een huurauto bij Autohopper in Meppel. We werden vriendelijk geholpen, waren ze flexibel met de tijden en een redelijke prijs. Ook de auto beviel erg goed. We komen een volgende keer terug en bevelen dit adres zeker aan!
Auto voldeed aan onze verwachtingen Ooteman Paardensport
Uitstekende service
Aangezien onze auto al wat ouder aan het worden is en wij dit jaar met vakantie naar het prachtige Zwitserland wilden, kwam mijn man na wat zoeken op internet autoverhuurbedrijf Autohopper tegen en ook nog een filiaal hier in de buurt!! Wij kregen de Renault Megane Station in mooi gedekt blauw, van nog geen jaar oud! Wat een luxe met navigatie, airco, radio, bluetooth, mooie bekleding, alles erop en eraan dus! Diepe kofferbak. Tegen betaling van een kleine bijdrage konden we hem ook wat eerder ophalen, super. De auto reed ons comfortabel naar onze vakantiebestemming en weer terug! Geen spijt van deze keuze. Borg weer netjes terugontvangen nadat wij de auto schoon en netjes afgeleverd hadden.
Duidelijke site, snelle service, keurige auto’s. Ideaal dus.
Helaas ging tijdens onze vakantie de koppeling van onze campervan kapot. Omdat we er nog wel in konden slapen besloten we een klein autootje te huren om zo toch overal heen te kunnen. Via Autohopper was het supersnel geregeld. Even bellen en we beschikten al dezelfde avond over vervoer. Duidelijke afspraken en een leuke auto (Kia Picanto).
Vervangende auto nodig gebeld net advies en auto was heel netjs
Last minute gebeld voor een auto, alles kon snel geregeld en facturatie was snel en duidelijk
Alles is goed geregeld van A tot Z.
We werden in Zaltbommel super vriendelijk ontvangen Uitleg was perfect en hebben de twee dagen huurtermijn veel plezier en gemak van de grote auto gehad Zeker het gemak van de laadklep hebben we als bijzonder handig ervaren Ook het terug brengen was zeer eenvoudig We hadden vergeten af te tanken maar dat mochten we ook nog even doen Zeer aanbevelenswaardig
Ik heb een verhuisbus gehuurd bij autohopper. Na een vlotte uitleg kon ik gemakkelijk wegrijden en aan de slag.
Mijn "go to" als ik in Nederland ben. Goede autos, professionele service en erg klantvriendelijk!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn