We werden heel vriendelijk te woord gestaan en gelijk geholpen, super handige bus om mee te verhuizen, door alle deuren, rijd lekker goede vering, voor herhaling vatbaar
pand was lastig te vinden. verder was alles naar wens. vlot geholpen correcte medewerker. aanrader
Duidelijk en overzichtelijk manier om een bestelbus te huren. De verhuurder gaf nog tips (maken van foto's) i.v.m. mogelijke schadeverhaal.
Ik heb een week een auto gehuurd. Het was een super fijne auto en omdat ik niet wist hoe ik daar zonder auto kon komen werd ik ook nog eens gehaald en gebracht. dat vond ik een service. Dik tevreden.
Een goed en vriendelijk contact. Behulpzaam, fijne uitleg over de auto. Keurige, nette auto
Nette auto, geen negatieve opmerking
Goed en snel geregeld. Toyota proace bus gehuurd voor de wintersport. Nette en goede bus, alles aanwezig, genoeg ruimte. Borg snel terug. Prima service.
Ik werd goed en snel geholpen, ook werd er goed meegedacht. Duidelijke afspraken, goede service en klantvriendelijk.
makkelijk reserveren, goede service bij de incheck, een prima bus, snel de borg terug na afloop van de huurperiode. Alles in orde dus!
Die een keer dat een auto moest huren was voor onze verhuizing. Via de website was Autohopper goed te bereiken,maar wat zeker zo belangrijk was dat alles wat aangeboden wort duidelijk is omschreven en voorzien van alle gegevens wat het makkelijker maakt om het juiste voertuig te kiezen
Nieuwe auto, schadevrij en schoon. Perfect verlopen en graag tot ziens
Op vrijdag een belletje gedaan met Gokulan, snel en supervriendelijk geholpen geweest. Amper een half uurtje later kreeg ik al een email met de huurbevestiging. En de maandag erop stond de bestelbus om 9u30 al klaar zoals gevraagd. Vlotte afhandeling van het papierwerk en 10min later kon ik al vertrekken. Een aanrader is het hier zeker!! En deze lage prijzen vind je nergens anders terug!
Hoi Koen, Fijn om te horen dat het allemaal voorspoedig is gegaan! Team Autohopper
Goeie site, helder, geen adders onder het gras, goeie kwaliteit auto, lieve mensen achter de balie. Gewoon zoals het hoort. Chapeau.
Hi Martijn, Bedankt voor je enthousiaste review! Team Autohopper
Bus was netjes, er werd mee gedacht met reserveren en afspraak = afspraak, kortom: top!
De mensen van Autophopper Doetinchem waren ronduit vriendelijk, behulpzaam en professioneel. De hele ervaring was dan ook zeer prettig te noemen. Iets wat wel eens anders is geweest bij andere bedrijven.
Alles is zeer goed geregeld! Aardige mensen en correcte afhandeling bij het terugbrengen!
Zeer klantvriendelijk, alles goed geregeld en keurig op orde. Heel fijn.
Hele fijne bakwagen. Rijdt lekker ontspannen en heeft weinig herrie. Geen gerammel en gedoe. Gewoon een hele fijne wagen. En de service in Meppel is helemaal top!
Heel eenvoudig via de website kunnen reserveren. Het aanbod was prima en ophalen en inleveren ging erg soepel en eenvoudig.
Snelle afhandeling en zeer nette bus! Geen gedoe met betaling.
Zowel het huren online, de formaliteiten bij het afhalen, als het rondje rond de bestelbus, verliepen soepel en snel. De bus is ruim en netjes dus op naar De Meern waar de verkopers van twee massieve kasten, hielpen laden. Vervolgens op naar Pijnacker voor een weekend klussen, opruimen en grote schoonmaak. Oude meubels inladen voor de stort. En zondagavond laat terug thuis. Stortafval overladen in aanhanger, want in Soest kan lossen op maandag niet. Tja, dit was het weekendje wel. Zo fijn dat je dan al wat eerder de bus kunt inleveren, zodat je een dag huur uitspaart. En vlakbij dus op ede fiets te bereiken. Tikkeltje duurder misschien maar vlot afgehandeld! Zonder Autohopper was het niet gelukt in 1 weekend. Thanks.
Hoi Ingrid, Fijn om te horen dat we hebben kunnen helpen! Team Autohopper
Meerdere keren auto's gehuurd. Alles vlot geregeld. Duidelijke communicatie en komen afspraken na. Gewoon Top!!
Een vriendelijke man gaf me duidelijke uitleg over het in te vullen formulier en de bus. De bus werd voor me uit het parkeervak gereden, zodat ik gemakkelijk kon wegrijden. Tijdens mijn verhuizing zag ik de achterband te leeg staan, de band liep af. Langs een garage gegaan om op te pompen. Er zat maar 1.5bar in, er moest 4à4.5 bar in. Dit achteraf gemeld, er bleek een spijker in te zitten. De diesel was helaas niet goed afgetankt, waardoor ik heel wat moest tanken, wat niet klopte met mijn gemaakte km. Ik ben tevreden hoe ik hierin tegemoet ben gekomen. Ik kreeg compensatie over de brandstof.
Hoi Geri, Wat fijn dat alles goed is opgelost en jullie gewoon hebben kunnen verhuizen! Team Autohopper
Zoals eerder vermeld een prima bedrijf met klantvriendelijk personeel, de bestelwagen stond in de stalling en werd keurig voor de deur gereden, er volgde een prima uitleg over de werking van de laadklep , en uitleg over de bediening van de wagen, keurig nette wagen , volledig afgetankt ( heb het wel een anders meegemaakt, niet bij dit bedrijf!! ) zeer goede service . Zeker een aanrader.
Zeer vriendelijk te woord gestaan in vestiging Leidsvhe Rijn De beste meneer gaf enthousiast antwoord op alle vragen van mn zoontje Flexibel, betrouwbaar en netjes huren Makkelijk terugbrengen Aanbevolen
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn