Matig

Bus gehuurd op een zaterdag. Bevestiging geeft 0800 aan. Vestiging gaat open om 0900. Uiteindelijk om 0930 weg kunnen rijden. Cabine van bus was 'gewoon' vies. Personeel is vriendelijk. Uitchecken ging snel en borg werd direct teruggestort. Iets vragen over de huur per email duurt dagen.

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

Fijne bus en top service!

• Vestiging: Doetinchem

Top auto, top servers

Goede ervaring. goede prijs kwaliteit verhouding .

• Vestiging: Eibergen

Snel en concreet

Duidelijke instructies en goed uitgeruste wagen!

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Everything was very smooth and not complicated at all. The van was very in a very proper condition. Maybe there could be a different charge based on the weekdays or the amount of hours for which you rent the car.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Communicatie

Goede service en nog op laatste moment te weinigen.

In eerste instantie was onze verhuizing op zaterdag gepland. Maar door omstandigheden moest hij helaas (op het laatste moment) verschoven worden naar de vrijdag. Waarin we eerst een weekend zouden huren werd dit nu 1 dag. Dit was allemaal geen probleem en ik werd keurig te woord gestaan en geholpen. Bus was verder prima de de verhuizing verliep voorspoedig. Dank!

• Vestiging: Den Bosch
  • Communicatie

Goede en persoonlijke service. Mooie voertuigen

Erg goed geholpen bij de huur van een verhuiswagen. Zeer flexibel en meedenkend. Ik kom hier zeker terug als ik weer eens een voertuig moet huren.

• Vestiging: Etten-Leur
  • Communicatie

Op korte termijn een prima bus kunnen huren

Door omstandigheden kon ik de bus niet voor sluitingstijd inleveren. Gelukkig was dit geen probleem. Hele aardige mensen, hier kom ik zeker terug !

• Vestiging: Spijkenisse

prima geholpen goede afhandeling

ik ben goed geholpen en het contact was fijn

• Vestiging: Almelo
  • Communicatie

Klantgericht, vriendelijk, meedenkend en flexiebel!

Na de reservering een dag eerder was op de dag zelf alles snel geregeld. Toe ik aankwam was het formulier al klaar en hoefde ik alleen nog een rondje langs de bestelbus te lopen. Ze waren snel, vriendelijk en dachten mee!

• Vestiging: Nieuw-Vennep

Nette auto

Een hele nette auto, voor een nette prijs! Alles werkt perfect, schone, rustig lopende motor. Nette cabine met airco.. Vriendelijk personeel bij Autohopper Fioole in Zierikzee.

• Vestiging: Zierikzee
  • Communicatie

Goeie en fijne ervaring en top auto

Voor de prijs heb ik een fijne en nette auto meegekregen.

• Vestiging: Kampen

Uitstekende service

Snelle service, zonder poespas en een super goede nieuwe Renault Trafic bestelbus!

• Vestiging: Steenwijk

Zoals het hoort…..makkelijk

Snelle balie service, goede gezamenlijke check van het voertuig. Goede instructie. Mijn geval: de laadklep. Schoon en netjes. En niet heel onbelangrijk: snelle terugstorting van de borg! In 1 woord Top.

• Vestiging: Heerenveen

Meer dan Fantastisch!!

Heerlijke week gereden in het mooie Friesland!! Ik raad van Steijn aan iedereen aan!!!

• Vestiging: Voorhout

• Vestiging: Hillegom

Excellent, uitstekend!

10 days to visit the Netherlands, absolutely no issue with Autohopper in Eindhoven branch. The team is very kind and even understood our freaking accent. We were 15 minutes late on returning the vehicle on the last day because of external reasons and Nick was really professional. Shuttle from and to the airport are a must. ### 10 dagen om Nederland te bezoeken, absoluut geen probleem met Autohopper in filiaal Eindhoven. Het team is erg aardig en begreep zelfs ons freaking accent. We waren 15 minuten te laat bij het terugbrengen van het voertuig op de laatste dag vanwege externe redenen en Nick was erg professioneel. Shuttle van en naar de luchthaven is een must.

Heel goed

Snel geholpen, had met spoed een auto nodigen was binnen 5min geregeld en kon ik al gaan rijden. TOP geregeld en bij het terug brengen ook! Dikke duim ophoog

Erg hulpverlenend en handig

Ja, goede ervaring, en supervriendelijk personeel Dit is voor herhaling vatbaar

• Vestiging: Bunschoten
  • Communicatie

Duidelijk, geen blabla, top geregeld en leuk geholpen

Voor eerste keer bij autohopper in Steenwijk 2 dagen een busje gehuurd. Aanmelden ging makkelijk, daarna mail met akkoord. Op de dag zelf stond bus klaar, rondje inspectie. Bus reed prima en bij in en uitcheck leuk geholpen. Borg gelijk terug op de rekening. Al met al TOP!

• Vestiging: Steenwijk
  • Communicatie

Wij kwamen bij autohopper terecht, zodat onze zoon van 18 met rijbewijs ook in een huurauto mocht rijden. De bestelde auto stond netjes voor ons klaar en was volledig naar wens.

• Communicatie

Geweldig bedrijf met goede communicatie

Hebben voor onze vriendenvakantie hier een 6 persoonsbusje gehuurd. Communicatie was vanaf het begin uitstekend. Kon appen bij vragen en ook de reserveringopties wijzigen was geen probleem. Bus deed het perfect en hebben geen problemen gehad! Hebben gebruik gemaakt van de zomerdeal, echt top. Raden deze zeker aan en gaan hier in t vervolg zeker nog een x huren. Complimenten aan Daphne voor alles!

• Vestiging: Hengelo
  • Communicatie

Goed materiaal en goede service.

Eén telefoontje is voldoende, de volgende dag stond er goed materiaal, klaar om mee te rijden.

• Vestiging: Losser
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Aardige medewerker. Lekker bus en niet duur. Voor herhaling vatbaar.

• Vestiging: Gorinchem

Dikke aanrader!

Ik ben altijd een beetje op mijn hoede bij het huren van een auto door een negatieve ervaring in het buitenland. Autohopper was een zeer positieve ervaring. Zeer vriendelijk en leuk personeel! Relaxed en no-nonsense, daar hou ik van. Ik had de mazzel om een gratis upgrade te krijgen, ik heb een week in een fijne nieuwe auto gereden. Geen gedoe bij het inleveren, ze waren blij dat ik de auto schoon en volgetankt had ingeleverd. De volgende keer dat ik een auto huur weet ik waar ik moet zijn!

• Vestiging: Amersfoort

Boogschutterstraat 1-43