Het was heel makkelijk om een busje te huren voor een goede prijs. De extra opties zijn ook super, ik had een steekwagentje gehuurd. Vriendelijk personeel en het terugbrengen ging ook gemakkelijk.
Een nette bus en zeer klantvriendelijke en deskundige medewerkers.
Makkelijk een afspraak gemaakt, die keurig is nagekomen. Schoon afgeleverd.
Voertuig zag er netjes uit, alles werkte naar behoren. Echter vond ik het erg lang duren voordat ik geholpen werd, ik kwam om 09:15 aan bij het bedrijf met 2 klanten voor mij. Ik reed om 10:30 pas weg, absurd lang voor als je ook nog andere dingen gepland hebt. Voor de rest vriendelijk personeel alleen iets meer peper erin was fijn geweest.
Alles was perfect geregeld.
Wat een vriendelijk ontvangst. De auto was sneeuwvrij gemaakt en voorverwarmd wat een goed begin was. Bij terugbrengen evenals ophalen werd alles netjes afgehandeld wat betreft het invullen van de formulieren en afhandelen van de financiën. Aardig meedenkend personeel. Alle lof dus.
Bij de Toyota Van der Linde in Steenwijk kreeg ik een super mooie, stoere, bijna nieuwe verhuiswagen mee. Strak interieur en exterieur en de Renault reed ook nog eens super lekker en rustig over de snelweg. Service was ook dikke prima en de chocolademelk was ook lekker :)
Geweldige service,heel netjes geholpen.er wordt meegedacht om de mensen zo goed mogelijk te helpen
Prima ervaring! Alles snel en adequaat afgehandeld. De 'vroeg ophaal service' een dag eerder is heel prettig, omdat we al vroeg moesten vertrekken. Volgende keer weer Autohopper in Mesch.
Gisteren met de Peugeot Boxer gereden, Was ff wennen, maar ging goed. Rijd en schakelt gemakkelijk Alleen voor lange mensen (2 mtr.) is dit ’n martelgang met schoenmaat 48; je zit als bestuurder bijna op de wielkast, en de instap is erg hoog, ook achter. Absoluut geen fijne auto voor lange afstanden
Heel fijn geholpen, fijne bakwagen met handige laadklep. Gisteren gereserveerd en vanochtend mee kunnen nemen. Super!
Makkelijk te reserveren en goede service.
Schoon auto, plannen ophalen en inlevering van gehuurde auto was makkelijk en snell
Ik had overwachts een auto nodig. Op zaterdagavond gehuurd, op maandagochtend al op kunnen halen. Gehuurd voor een week, uiteindelijk verlengt naar 17 dagen. alles werd probleemloos geregeld. Echt fijn en prettig!
Ik deed de reservering via internet, hoefde niet vooruit te betalen, en de kleine vrachtwagen stond klaar. Ik werd vriendelijk geholpen en kreeg een korte uitleg, waarna mijn verhuizing begon. De dag na het terugbrengen van de wagen was de borg alweer teruggestort op mijn rekening. Alles verliep vlekkeloos. Ik ben zeer tevreden over het huren bij Autohopper en zou het zeker aanbevelen
Goeie service en klantvriendelijk goede uitleg over alles en meedenkend
Echter, de huurauto moest af getankt ingeleverd worden. Maar niet af getankt meegekregen. Voor gebruik van 31 km moest 10 liter diesel bijgetankt worden.
Kan me geen betere service voorstellen, echt heel goed geregeld
We werden heel vriendelijk te woord gestaan en gelijk geholpen, super handige bus om mee te verhuizen, door alle deuren, rijd lekker goede vering, voor herhaling vatbaar
pand was lastig te vinden. verder was alles naar wens. vlot geholpen correcte medewerker. aanrader
Duidelijk en overzichtelijk manier om een bestelbus te huren. De verhuurder gaf nog tips (maken van foto's) i.v.m. mogelijke schadeverhaal.
Ik heb een week een auto gehuurd. Het was een super fijne auto en omdat ik niet wist hoe ik daar zonder auto kon komen werd ik ook nog eens gehaald en gebracht. dat vond ik een service. Dik tevreden.
Een goed en vriendelijk contact. Behulpzaam, fijne uitleg over de auto. Keurige, nette auto
Nette auto, geen negatieve opmerking
Goed en snel geregeld. Toyota proace bus gehuurd voor de wintersport. Nette en goede bus, alles aanwezig, genoeg ruimte. Borg snel terug. Prima service.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn