Super team!!!

Alle vragen werden super snel beatwoord! Het ophalen en terugbrengen was mega soepel! Fijne, nette auto, en ruim genoeg voor een verhuizing! 100% aanrader!!

• Vestiging: Arnhem

Gewoon een top auto

Heb al paar jaar geen eigen auto meer, eigenlijk sinds mijn pensioen. Dus voor mijn weekje vakantie had ik een auto nodig, dus kwam ik de advertentie op mail tegen op de website en aangezien ik net ben verhuisd naar Winschoten zag ik dat jullie mooie foto's van kia picanto staan, dus ik bellen en de prijs beviel me wel,dus heb ik bij jullie de picanto gehuurd en het wagentje is me heel goed bevallen.

• Vestiging: Winschoten

Top! Verhuur om de hoek

Snel geholpen, fijn dat het geen bezwaar was dat we de auto iets te laat inleverden. Flexibiliteit op het juiste moment! Volgende keer weer Autohopper!

• Vestiging: Breda

Prima bus, vlotte afhandeling

Als je een busje huurt wil je makkelijk kunnen boeken, snel kunnen afhalen en flexibel kunnen inleveren. Dat alles heb ik zo ervaren. Ook de afrekening kwam maandagochtend gelijk (ik huurde op zaterdag). Enige minpuntje is dat ik bij vertrek zag dat er een barst in de voorruit zat. Dit bleek achteraf wel op het huurcontract te staan maar ik was er niet op attent gemaakt. Waardoor ik een foto heb moeten maken en versturen om discussie hierover later uit te sluiten. Maar verder prima.

• Vestiging: Alblasserdam
  • Communicatie

De auto was prima. Maar het proces van ophalen verliep niet soepel

Op de webside stond vermeld dat de auto om 08.30 uur kon worden opgehaald. De vestiging bleek echter pas om 09.00 uur te openen. Een half uur onduidelijkheid op een geheel verlaten industrieterrein was geen prettige ervaring

• Vestiging: Alkmaar
  • Deskundigheid N.v.t.

uitstekend

Ophalen en retour brengen busje soepel en Vriendelijk geholpen. Snel een faktuur gehad, was een klein administratief foutje gemaakt , maar werd snel en correct afgehandeld. Dus dikke 10

• Vestiging: Ridderkerk

tien met een griffel

Een auto huren kun je overal maar met autohopper kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. De auto voldeed al alle verwachtingen maar de persoonlijke betrouwbare afhandeling en snelle terugstorting van de borg maakten het af.

• Vestiging: Zwolle

Prima bus, prima service

2e keer hier een bus gehuurd, altijd prima geholpen op de vestiging, altijd een zeer nette bus. Heb geen verhuizende dochters meer over, anders had ik hier graag nog een keer zaken gedaan. Maar wie weet...

• Vestiging: Hillegom

Super!

Goede service! Heerlijke auto om in te rijden! Ik raad autohopper Den Helder sowieso aan!

• Vestiging: Den Helder
  • Communicatie

Goed, snel, fijn en relatief goedkoop.

Lastminute auto kunnen huren. Was telaat bij het ophalen wat geen probleem vormde en ook net iets te laat. Ze maken een leuk praatje en zijn zeer vriendelijk. Zeker een aanrader!

• Vestiging: Utrecht Noord

Fijne service

Prima service, prima auto!

• Vestiging: Spijkenisse

Goede ervaring goed geholpen

• Vestiging: Cuijk

Vriendelijke mensen prima busje

Vriendelijke ontvangst en een no nonsens mentaliteit. Vaker een busje of vrachtwagentje gehuurd en altijd tevreden over. Het busje was schoon en degelijk.

• Vestiging: Zevenaar

Helemaal top

Geweldige service

• Vestiging: Gorinchem

Prettig en professioneel verhuurder

Gelukkig een gloednieuwe keurige Renault Master beschikbaar bij een late reservering! Prettige ontvangst op het kantoor en ook telefonisch goede uitleg over mogelijkheden, enz. Bij inleveren toch weer even een medewerker die je begroet en vraagt of alles was gelukt! Prettig! Zelfs even genoteerd dat de bus niet volgetankt meegegeven is en dat ze daar nog op terugkomen. Kortom top!

• Vestiging: Heerenveen

Fijne vrachtwagen voor verhuizen

We hebben de grote vrachtwagen gehuurd voor het verhuizen en dit werkte perfect.

• Vestiging: Etten-Leur

Fantastisch

enige minpunt was dat ik de foute steekwagen had gekozen :)

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Goede nieuwe huurauto

De gehuurde auto was in goede staat en had geen enkel probleem. Het enige wat ik vervelend vind is dat als de auto bij een andere vestiging vandaan komt dan waar je hem gehuurd hebt, je de auto zelf moet ophalen en terug brengen. Wil of kan je dat niet, dan moet je (flinke) transportkosten betalen. Zo had ik via Kampen ede auto geregeld maar deze kwam uit Groningen en heb ik omwille van de kosten zelf opgehaald en terug gebracht terwijl ik in Zwolle woon. Gezien het kortdag was qua reservering snapte ik het voor het zelf ophalen maar voor terugbrengen niet. Er zit ook een autohopper in Zwolle en Kampen maar schijnbaar moeten alle auto's terug naar waar ze vandaan komen. Wat wel heel erg fijn was is dat autohopper mij zelf terug had gebeld omdat er toch een auto beschikbaar was gekomen. Het ging om een auto met trekhaak vlak voordat we op vakantie wouden. Juist door de vakantie waren letterlijk alle auto's met trekhaak in heel Nederland al verhuurd. Nadat iemand zijn reservering had afgezegd hebben ze mij zelf terug gebeld. Groot pluspunt! Hierdoor konden we toch nog op vakantie met de caravan wat anders niet mogelijk zou zijn geweest. Dat was heel erg fijn!

• Vestiging: Kampen

Super goede ervaring

Alleen met woorden is niet voldoende om super goede sevice te beschrijven.

• Vestiging: Woerden

Alles volgens afspraak

4 dagen een 9 persoons busje gehuurd en 1600 km gereden. Plezierig contact en alle afspraken zijn nagekomen. Passagiers waren onder de indruk van netheid en comfort van de auto

• Vestiging: Maastricht

Uitstekende service

Ik moest een bestelling ophalen bij Ikea in Utrecht en deze afleveren in Wageningen. Slechts twee dagen van tevoren de bestelbus gereserveerd. Prima ontvangst en snelle afhandeling bij de receptie van Moerman Jansen. Goede auto meegekregen. Bij inleveren eind van de middag ook weer snel en correct geholpen. Prima adres om auto te huren.

• Vestiging: Alblasserdam

Kan niet beter. Super!

De service was punctueel. Goede instructies. Inspectie ter plaatse. Dezelfde dag nog borg terug op mijn rekening.

• Vestiging: Beilen
  • Communicatie

Snel, goed, vriendelijk en goedkoop!

Bij WAS kun je goed terecht! Alles top!

• Vestiging: Bunschoten
  • Communicatie

Gemakkelijk en snel een auto huren .

Gekregen wat er gereserveerd was snel en gemakkelijk.

• Vestiging: Beilen
  • Communicatie

Zeer veel ruimte in de laad bak

Afspraak gemaakt en alles goed voor elkaar Duidelijk contract voor een prima prijs voor als je niet te ver hoeft te rijden Ivm 100km kilometer vrij

• Vestiging: Hillegom

Boogschutterstraat 1-43